Θα φας καλάενωσηΚ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:23αρκει να μην μας βγει καμία Συννεφιασμένηdon't speak έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:22Της εβδομάδος τα γαμησιάτικα, θα τα χαρείς όλα την Κυριακή.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στράτευση γυναικών
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Στράτευση γυναικών
Όχι και πρόχειρη! Ούτε και διαγώνια τη λες ακριβώς...sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:20Μιλάς γι αυτόν τον νόμο φαντάζομαιstavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:49Εντάξει. Το είδε ετυμολογικά το ζήτημα...Εσθήρ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:38
Ε,αφου οι νομοθετες εκαναν λαθος επιλογη τιτλου και τον χρησιμοποιουνε,μπορουμε και εμεις σωστα;
Ειναι γνωστο οτι ολα αυτα τα σεξιστικα,ομοφοβικα κλπ,περιλαμβανονται στον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ νομο.\![]()
Μην του κακιώνεις. Είναι επιστημονικό το ενδιαφέρον.
Ο ρατσισμός, λοιπόν, ξεκίνησε ως ιδέα από την φυλετική διάκριση, καθώς αυτή αποτέλεσε το έναυσμα για την καθιέρωση της ισότητας και του σεβασμού των ανθρώπων μετά το διαφωτισμό, κι επεκτάθηκε σύντομα σε κάθε είδους διάκριση, περιθωριοποίηση, στοχοποίηση με βάση την βιολογική κοινωνική ή ιδεολογική διαφορετικότητα.
https://www.scribd.com/document/2394177 ... from_embed
Με μια πρόχειρη διαγώνια ανάγνωση από ότι βλέπω μιλάει για διακρίσεις που βασίζονται στις ράτσες και όχι στο φύλο των πολιτών.
Σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει αυτό που σου επισήμανα νωρίτερα, άλλο πράμα ο ρατσισμός άλλο ο σεξισμός, σόρρυ και πάλι.
Ρε σεις τί έχετε πάθει; Μόλις στην πρώτη παράγραφο αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις ρατσισμού που ποινικοποιήθηκαν.
Τους τίτλους μόνο διάβασα στις αρχές των παραγράφων κι πάλι όχι όλους.stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:31Όχι και πρόχειρη! Ούτε και διαγώνια τη λες ακριβώς...sys3x έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:20Μιλάς γι αυτόν τον νόμο φαντάζομαιstavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:49
Εντάξει. Το είδε ετυμολογικά το ζήτημα...![]()
Μην του κακιώνεις. Είναι επιστημονικό το ενδιαφέρον.
Ο ρατσισμός, λοιπόν, ξεκίνησε ως ιδέα από την φυλετική διάκριση, καθώς αυτή αποτέλεσε το έναυσμα για την καθιέρωση της ισότητας και του σεβασμού των ανθρώπων μετά το διαφωτισμό, κι επεκτάθηκε σύντομα σε κάθε είδους διάκριση, περιθωριοποίηση, στοχοποίηση με βάση την βιολογική κοινωνική ή ιδεολογική διαφορετικότητα.
https://www.scribd.com/document/2394177 ... from_embed
Με μια πρόχειρη διαγώνια ανάγνωση από ότι βλέπω μιλάει για διακρίσεις που βασίζονται στις ράτσες και όχι στο φύλο των πολιτών.
Σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει αυτό που σου επισήμανα νωρίτερα, άλλο πράμα ο ρατσισμός άλλο ο σεξισμός, σόρρυ και πάλι.![]()
Ρε σεις τί έχετε πάθει; Μόλις στην πρώτη παράγραφο αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις ρατσισμού που ποινικοποιήθηκαν.
Τέσπα, πάλι δεν αλλάζει κάτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όλοι μας -πάνω κάτω- κρύβουμε ένα κόμπλεξ προς το αντίθετο φύλο. Είναι σχέση αγάπης και μίσους προς ομάδα ανθρώπων, μέλη της οποίας έχουν τόσο σημαντική επιρροή επάνω μας. Και είναι κάτι που μας τη ...σπάει αλλά και μας τονώνει.Εσθήρ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:03Ετσι ακριβως,αλλα ο σεξιστης και μισογυνης,φαινεται και παει να τα ριξει αλλου/Και δεν εννοω εσενα φιλε σταβ.stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:45Γιατί δε με ρωτάς τί πιστεύω εγώ, παρά μόνο φτιάχνεις έναν αχυράνθρωπο και του φορτώνεις όλα τα σώψυχά σου;foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:13 Και εσύ και ο νόμος είστε σεξισταράδες: εσύ θεωρείς ότι δουλειά των γυναικών είναι να γεννοβολάνε, όχι να πηγαίνουν στρατό (απλώς το διατυπώνεις με μελό τρόπο). Ο νόμος θεωρεί απλά ότι οι γυναίκες δεν κάνουν για στρατό και σε αντίθεση με εσένα δεν το συνδέει ιδιαίτερα με το γεγονός ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνουν μανάδες.
Εγώ για ποιο λόγο να ντραπώ; Επειδή σας ξεσκεπάζω; Δεν είμαστε καλά.![]()
Αν με ρωτάς λοιπόν, ποτέ δεν σου έγραψα τί πιστεύω εγώ για τις γυναίκες. Σου έγραψα τί λεν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους για τις γυναίκες με συγκεκριμένες αναφορές σε άρθρα και νόμους.
Απεναντίας, τη μοναδική φορά που αναφέρθηκες σε περιεχόμενο νόμου ξέχασες να γράψεις ποιος νόμος ήταν αυτός ή αν τον φαντάστηκες.
Οι γυναίκες, λοιπόν, δεν είναι μόνο για να "γεννοβολάνε". Αλλά ευτυχώς που το κάνουν κι αυτό και υπάρχεις εσύ κι εγώ.
Ο νομοθέτης, γνωρίζοντας ότι ακόμα και η δική του ύπαρξη οφείλεται στο "γεννοβόλημα" των γυναικών, φρόντισε να θεσπίσει προστατευτικά μέτρα για την δυνάμει ή και ενεργεία μητρότητα, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο των πάντων και σοβαρό υστέρημα στην προσωπική ζωή και θέση (επαγγελματική, κοινωνική κλπ) των ίδιων των γυναικών.
Επομένως, όταν κάποιος αναφέρεται στα όντα εξαιτίας των οποίων υπάρχει και εις βάρος των οποίων ανατράφηκε καλό θα ήταν να είναι πιο σκεπτικός και πολύ πιο ευγνώμων.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το θέμα είναι να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία, όχι να επεκταθεί. Η αφθονία δωρεάν εργασίας εμποδίζει τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του στρατού. Επίσης, η μετατροπή του πολίτη σε στρατιώτη παίρνει αρκετούς μήνες, συχνά δεν γίνεται ποτέ και το όποιο τελικό της αποτέλεσμα είναι αναγκαστικά βραχυχρόνιο, εκτός αν η θητεία γίνει ξανά δύο χρόνια ή κάτι τέτοιο. Τέλος, και αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα, όποιος κάνει θητεία στερείται μήνες ζωής υπέρ του κράτους ενώ θα έχει μια ζωή την Εφορία να του το εξασφαλίζει αυτό. Φυσικά, αν είσαι καλό βύσμα ή μπορείς να βγάζεις λεφτά στο εξωτερικό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Όπως και να' χει, είναι πολύ διασκεδαστικός ο τρόπος που η ιδέα της στράτευσης των γυναικών καταλήγει πάντα σε συζήτηση "εγώ εκτιμώ πραγματικά τις γυναίκες γιατί τις θεωρώ ικανές να βγάλουν θητεία κι εξίσου υποχρεωμένες να συνεισφέρουν στην άμυνα" vs "εγώ εκτιμώ πραγματικά τις γυναίκες γιατί δεν θέλω να χάσουν τον χρόνο τους σε περίοδο ειρήνης και τη ζωή τους σε περίοδο πολέμου".
Όπως και να' χει, είναι πολύ διασκεδαστικός ο τρόπος που η ιδέα της στράτευσης των γυναικών καταλήγει πάντα σε συζήτηση "εγώ εκτιμώ πραγματικά τις γυναίκες γιατί τις θεωρώ ικανές να βγάλουν θητεία κι εξίσου υποχρεωμένες να συνεισφέρουν στην άμυνα" vs "εγώ εκτιμώ πραγματικά τις γυναίκες γιατί δεν θέλω να χάσουν τον χρόνο τους σε περίοδο ειρήνης και τη ζωή τους σε περίοδο πολέμου".
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Έπεσε ψαλίδι στα μηνύματα ή μου φαίνεται ; 
-
Ορέστης 35
Το αντιθετο απο την αγαμια, το ζευγαρωμα.ενωσηΚ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:01??? τι ειναι η γαμία;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:14Οι γυναικες κανουν κουμαντο στη γαμία και την αναπαραγωγη. Αυτες επιλεγουν. Εχουμε γινει γυναικοκεντρικο ειδος.
-
Εμπεδοκλής
Κανείς δεν είπε ότι δεν θα τα καταφέρετε γενικά στο στρατό. Υπάρχουν θέσεις που μπορείτε να φανείτε χρήσιμες, όπως η λάτζα, το πλύσιμο των κλινοσκεπασμάτων που έχουν να πλυθούν από τότε που αγοράστηκαν, τον καθαρισμό των τουαλετών, αλλά και το γυάλισμα των αρβυλών.Εσθήρ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:48Μου αρεσει που τους απαντας και σοβαρα Ναιδα μου.
Μα δεν ειδες οτι απο την μια λενε απαραδεχτο που δνε πανε και οι γυναικες,και οταν λεμε θελουμε να παμε,ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΛΠ;Αυτο Τι σου δειχνει;
Οτι δειχνει και οτι ολοι ξερουμε για μεγαλη μεριδα του πχωρουμ.ΤΟΝ ΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.![]()
- blackpaint
ναι, λες και δεν εχει παει ποτε κανενας ντυμενος γυναικα για να παρει Ι5Lord Brum έγραψε: 20 Μάιος 2019, 22:25 Να δω τι θα γίνει όταν θα αρχίσουν βάσει νέων νόμων οι φυγοστρατοι να αυτοπροσδιορίζονται ως γυναικες
Ε καλά θέλει και λίγο θράσος να μασκαρευτεις γυναίκα εδώ λέμε απλά για ένα τικ σε ένα κουτάκι που θα δηλώνει κάποιος το.φυλο του. Απλό, ανώδυνο, δεν σε βλέπει και κανείςblackpaint έγραψε: 22 Μάιος 2019, 22:06ναι, λες και δεν εχει παει ποτε κανενας ντυμενος γυναικα για να παρει Ι5Lord Brum έγραψε: 20 Μάιος 2019, 22:25 Να δω τι θα γίνει όταν θα αρχίσουν βάσει νέων νόμων οι φυγοστρατοι να αυτοπροσδιορίζονται ως γυναικες![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ρε συ Φος, βοήθα λίγο, γιατί ψάχνω για την εθελοντική θητεία των γυναικών στον στρατό και το μόνο που βρίσκω είναι σχέδια, προτάσεις και τα τοιαύτα.foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:21
Άμα όντως θες δεν απαγορεύεται.
Οπότε άσε τις μαλακίες.
Για να μην έχεις πάει σημαίνει δε θες.-
Ε όχι δα, πάντα καταλήγει σε κλαψ λυγμ οι γυναικες δεν πάνε στον στρατό, ειμαστε οι αδικημένοι κι όταν λες να πάμε λένε είστε άχρηστες, δεν κάνετε για τίποτα, ναί να πάτε, να μας κάνετε τις καθαρίστριες. Ο μόνος που εξέφρασε θετική γνώμη για τις γυναίκες χωρίς να βγάζει ταυτοχρόνως άχτι είναι ο σταβμανρ, οι υπόλοιποι ακόμα κι αυτοί που πιστεύουν ότι μια χαρά θα τα καταφέρουμε έχουν το κατηγορώ του στυλ "εγώ πήγα, θα πανε κι αυτές" "δεν πήγες γιατί δεν ήθελες" κλπ. Κ'αποιοι που δεν εκφράζονται αρνητικά είναι της άποψης ότι θα πρέπει γενικώς να μειωθεί η θητεία.Rakomelofronas έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:49
Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι εδω μεσα εκτιμούν τις γυναίκες.
Οι γυναίκες δεν είναι παρά μηχανές για παραγωγή παιδιών.Ίφιδα έγραψε: 22 Μάιος 2019, 22:22Ρε συ Φος, βοήθα λίγο, γιατί ψάχνω για την εθελοντική θητεία των γυναικών στον στρατό και το μόνο που βρίσκω είναι σχέδια, προτάσεις και τα τοιαύτα.foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:21
Άμα όντως θες δεν απαγορεύεται.
Οπότε άσε τις μαλακίες.
Για να μην έχεις πάει σημαίνει δε θες.-
Ε όχι δα, πάντα καταλήγει σε κλαψ λυγμ οι γυναικες δεν πάνε στον στρατό, ειμαστε οι αδικημένοι κι όταν λες να πάμε λένε είστε άχρηστες, δεν κάνετε για τίποτα, ναί να πάτε, να μας κάνετε τις καθαρίστριες. Ο μόνος που εξέφρασε θετική γνώμη για τις γυναίκες χωρίς να βγάζει ταυτοχρόνως άχτι είναι ο σταβμανρ, οι υπόλοιποι ακόμα κι αυτοί που πιστεύουν ότι μια χαρά θα τα καταφέρουμε έχουν το κατηγορώ του στυλ "εγώ πήγα, θα πανε κι αυτές" "δεν πήγες γιατί δεν ήθελες" κλπ. Κ'αποιοι που δεν εκφράζονται αρνητικά είναι της άποψης ότι θα πρέπει γενικώς να μειωθεί η θητεία.Rakomelofronas έγραψε: 22 Μάιος 2019, 21:49
Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι εδω μεσα εκτιμούν τις γυναίκες.
το εχει πει ο Ναπολεων
Γυναίκες στον στρατό
21:30, 17 Σεπτεμβρίου 2016
Όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες φλερτάρουν με την ιδέα της στρατολόγησης των γυναικών στις ένοπλες δυνάμεις. Οι δημογραφικές αλλαγές, η απροθυμία των ανδρών, η περιστολή των δημοσίων δαπανών και η κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας και -κυρίως-η έλλειψη των απαραίτητων "προσόντων" που προϋποθέτει το επάγγελμα του στρατιωτικού όπως για παράδειγμα η καλή φυσική κατάσταση πιθανόν να φέρει την λειψανδρία. Και η στρατολόγηση των γυναικών προβάλλει ως μία ρεαλιστική λύση
Στην Ελβετία μια επιτροπή ειδικών στην οποία η ελβετική κυβέρνηση είχε αναθέσει την αναθεώρηση του συστήματος στρατολογίας της χώρας παρέδωσε την τελική της έκθεση. Το συμπέρασμα της επιτροπής ήταν ότι η Ελβετία θα πρέπει να επεκτείνει την στράτευση και για τις γυναίκες.
Στην Εσθονία αν χρειαστεί να αυξήσει τις αμυντικές δυνάμεις της, οι οποίες επί του παρόντος αριθμούν περίπου 6.000 άτομα φλερτάρουν με την ιδέα της στράτευσης γυναικών . Επειδή οι επαγγελματίες στρατιώτες είναι ακριβοί, η χώρα είναι πιθανό να επιλέξει περισσότερες στρατολογήσεις. Αν οι ένοπλες δυνάμεις ξεμείνουν από κατάλληλους και έχοντες κίνητρα άνδρες, πρέπει να αξιοποιήσουν το γυναικείο τμήμα του πληθυσμού. Σήμερα παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν σήμερα την δυνατότητα να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία σε εθελοντική βάση, μόνο 20 με 30 το πράττουν κάθε χρόνο.
Παρόμοιες γίνονται και στην Αυστρία. «Μας τελειώνουν οι νέοι άνδρες», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, πριν από το δημοψήφισμα της χώρας σχετικά με την στράτευση πριν από τρία χρόνια. Ο πληθυσμός ψήφισε για να διατηρηθεί η στράτευση. Η Σουηδία κατάργησε την υποχρεωτική στράτευση πριν από έξι χρόνια, αλλά οι ένοπλες δυνάμεις παλεύουν με τις στρατολογήσεις. Πέρυσι, ο υπουργός Άμυνας ξεκίνησε μια επανεξέταση του ανθρώπινου δυναμικού και έκανε έκκληση για υποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου για να συμπληρωθούν οι επαγγελματίες στρατιώτες και αξιωματικοί. Η Δανία, δέχεται εισηγήσεις για στρατολόγηση ανεξαρτήτως φύλου.
Στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, οι γυναίκες αποτελούν το 33% των στρατιωτών και αξιωματικών˙ από το 1999, το ποσοστό των γυναικών μεταξύ των αξιωματικών με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη ή υψηλότερο, έχει αυξηθεί από 7,3% σε 12,5%.Φέτος η Νορβηγία, η οποία έχει ήδη φτιάξει την πρώτη στον κόσμο Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων μόνο από γυναίκες, έγινε η πρώτη χώρα του ΝΑΤΟ που στρατολογεί γυναίκες για στρατιωτική θητεία.
Η αλλαγή του τρόπου ζωής έχει επηρεάσει και τις φυσικές δεξιότητες του πληθυσμού με αποτέλεσμα η "δεξαμενή" των ανδρών που τροφοδοτεί το έμψυχο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων να αντιμετωπίζει προβλήματα ...ποιότητας.Οι αξιωματούχοι του στρατού, επίσης, ανησυχούν για την πτώση της φυσικής κατάστασης μεταξύ των δυνητικών νεοσυλλέκτων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το ένα τρίτο των νεαρών ενηλίκων είναι πάρα πολύ παχύ για να στρατολογηθεί. Τέτοια στοιχεία κάνουν τους αξιωματικούς του στρατού να εξετάζουν την στρατολόγηση των γυναικών, οι οποίες αποτελούν μια σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητη δεξαμενή ταλέντων.

21:30, 17 Σεπτεμβρίου 2016
Όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες φλερτάρουν με την ιδέα της στρατολόγησης των γυναικών στις ένοπλες δυνάμεις. Οι δημογραφικές αλλαγές, η απροθυμία των ανδρών, η περιστολή των δημοσίων δαπανών και η κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας και -κυρίως-η έλλειψη των απαραίτητων "προσόντων" που προϋποθέτει το επάγγελμα του στρατιωτικού όπως για παράδειγμα η καλή φυσική κατάσταση πιθανόν να φέρει την λειψανδρία. Και η στρατολόγηση των γυναικών προβάλλει ως μία ρεαλιστική λύση
Στην Ελβετία μια επιτροπή ειδικών στην οποία η ελβετική κυβέρνηση είχε αναθέσει την αναθεώρηση του συστήματος στρατολογίας της χώρας παρέδωσε την τελική της έκθεση. Το συμπέρασμα της επιτροπής ήταν ότι η Ελβετία θα πρέπει να επεκτείνει την στράτευση και για τις γυναίκες.
Στην Εσθονία αν χρειαστεί να αυξήσει τις αμυντικές δυνάμεις της, οι οποίες επί του παρόντος αριθμούν περίπου 6.000 άτομα φλερτάρουν με την ιδέα της στράτευσης γυναικών . Επειδή οι επαγγελματίες στρατιώτες είναι ακριβοί, η χώρα είναι πιθανό να επιλέξει περισσότερες στρατολογήσεις. Αν οι ένοπλες δυνάμεις ξεμείνουν από κατάλληλους και έχοντες κίνητρα άνδρες, πρέπει να αξιοποιήσουν το γυναικείο τμήμα του πληθυσμού. Σήμερα παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν σήμερα την δυνατότητα να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία σε εθελοντική βάση, μόνο 20 με 30 το πράττουν κάθε χρόνο.
Παρόμοιες γίνονται και στην Αυστρία. «Μας τελειώνουν οι νέοι άνδρες», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, πριν από το δημοψήφισμα της χώρας σχετικά με την στράτευση πριν από τρία χρόνια. Ο πληθυσμός ψήφισε για να διατηρηθεί η στράτευση. Η Σουηδία κατάργησε την υποχρεωτική στράτευση πριν από έξι χρόνια, αλλά οι ένοπλες δυνάμεις παλεύουν με τις στρατολογήσεις. Πέρυσι, ο υπουργός Άμυνας ξεκίνησε μια επανεξέταση του ανθρώπινου δυναμικού και έκανε έκκληση για υποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου για να συμπληρωθούν οι επαγγελματίες στρατιώτες και αξιωματικοί. Η Δανία, δέχεται εισηγήσεις για στρατολόγηση ανεξαρτήτως φύλου.
Στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, οι γυναίκες αποτελούν το 33% των στρατιωτών και αξιωματικών˙ από το 1999, το ποσοστό των γυναικών μεταξύ των αξιωματικών με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη ή υψηλότερο, έχει αυξηθεί από 7,3% σε 12,5%.Φέτος η Νορβηγία, η οποία έχει ήδη φτιάξει την πρώτη στον κόσμο Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων μόνο από γυναίκες, έγινε η πρώτη χώρα του ΝΑΤΟ που στρατολογεί γυναίκες για στρατιωτική θητεία.
Η αλλαγή του τρόπου ζωής έχει επηρεάσει και τις φυσικές δεξιότητες του πληθυσμού με αποτέλεσμα η "δεξαμενή" των ανδρών που τροφοδοτεί το έμψυχο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων να αντιμετωπίζει προβλήματα ...ποιότητας.Οι αξιωματούχοι του στρατού, επίσης, ανησυχούν για την πτώση της φυσικής κατάστασης μεταξύ των δυνητικών νεοσυλλέκτων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το ένα τρίτο των νεαρών ενηλίκων είναι πάρα πολύ παχύ για να στρατολογηθεί. Τέτοια στοιχεία κάνουν τους αξιωματικούς του στρατού να εξετάζουν την στρατολόγηση των γυναικών, οι οποίες αποτελούν μια σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητη δεξαμενή ταλέντων.
Υπάρχουν περισσότεροι άθρωποι εδώ μέσα που εκτιμούν τις γυναίκες παρά άνθρωποι που εκτιμούν τους άντρες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Ορισμός είναι αυτό: «Κάθε Έλληνας είναι υποχρεωμένος». Αν δεν όριζε τίποτα το σύνταγμα, θα ήταν ένα συμβουλευτικό χαρτί χωρίς περιεχόμενο και ουσία.stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 16:03Με κατηγορείς για κάτι που κάνεις εσύ, Χελ.hellegennes έγραψε: 22 Μάιος 2019, 10:34Μετά από διατυπώσεις που δεν υπάρχουν, κάνεις και συνδέσεις που δεν υπάρχουν. Για μια ακόμη φορά: το σύνταγμα ορίζει να πηγαίνουν οι γυναίκες στρατό.stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 07:28
Νομίζω ότι η Πολιτεία δεν στέκεται εκεί.
Ο λόγος μη στράτευσης αφορά την "αναλογικότητα" των υποχρεώσεων και την διαφύλαξη του δικαιώματος στη μητρότητα.
Επειδή, λοιπόν, η γυναίκα φέρει βάρος εκ φύσεως, όπως και στοχοποίηση ρατσισμού, η νομοθεσία περί ισότητας προσπαθεί να την απαλλάξει από διάφορες άλλες υποχρεώσεις.
Τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς είναι "δεν μας απασχολούν όλοι οι τομείς. Βάζουμε παρωπίδες και κοιτάμε μόνο αυτό το θέμα, κατ' αποκοπή". Το οποίο είναι φυσικά τελείως εσφαλμένο.
Όποτε κατέφυγαν άνδρες στο ΣτΕ για το θέμα της στράτευσης των γυναικών, υπό οποιαδήποτε μορφή, έφαγαν άκυρο.
Το σύνταγμα δεν ορίζει τίποτα. Οι ρυθμιστικοί νόμοι καθορίζουν ποιος έχει την υποχρέωση και ποιος απαλλάσσεται της υποχρέωσης για οποιονδήποτε λόγο.
Επιτέλους, μελέτησε λίγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 1 Απαντήσεις