Να μην έχει το στιλ "θα έρθεις εδώ και θα σε στρώσουμε" αλλά να είναι καθαρά στρατιωτική εκπαίδευση σε όλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στράτευση γυναικών
Re: Στράτευση γυναικών
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενδιαφερον χαρτης
εδω βλεπουμε πως η ελλαντα ξεκινησε πρωτη την κουρσα εξοπλισμων και τη θητεια,ενω η οθωμανικη αυτοκρατορια,αμυνομενη,μολις 5 χρονια μετα
ποιος γενοκτονησε ποιον λοιπον?
Γιατί δε με ρωτάς τί πιστεύω εγώ, παρά μόνο φτιάχνεις έναν αχυράνθρωπο και του φορτώνεις όλα τα σώψυχά σου;foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:13 Και εσύ και ο νόμος είστε σεξισταράδες: εσύ θεωρείς ότι δουλειά των γυναικών είναι να γεννοβολάνε, όχι να πηγαίνουν στρατό (απλώς το διατυπώνεις με μελό τρόπο). Ο νόμος θεωρεί απλά ότι οι γυναίκες δεν κάνουν για στρατό και σε αντίθεση με εσένα δεν το συνδέει ιδιαίτερα με το γεγονός ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνουν μανάδες.
Εγώ για ποιο λόγο να ντραπώ; Επειδή σας ξεσκεπάζω; Δεν είμαστε καλά.
Αν με ρωτάς λοιπόν, ποτέ δεν σου έγραψα τί πιστεύω εγώ για τις γυναίκες. Σου έγραψα τί λεν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους για τις γυναίκες με συγκεκριμένες αναφορές σε άρθρα και νόμους.
Απεναντίας, τη μοναδική φορά που αναφέρθηκες σε περιεχόμενο νόμου ξέχασες να γράψεις ποιος νόμος ήταν αυτός ή αν τον φαντάστηκες.
Οι γυναίκες, λοιπόν, δεν είναι μόνο για να "γεννοβολάνε". Αλλά ευτυχώς που το κάνουν κι αυτό και υπάρχεις εσύ κι εγώ.
Ο νομοθέτης, γνωρίζοντας ότι ακόμα και η δική του ύπαρξη οφείλεται στο "γεννοβόλημα" των γυναικών, φρόντισε να θεσπίσει προστατευτικά μέτρα για την δυνάμει ή και ενεργεία μητρότητα, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο των πάντων και σοβαρό υστέρημα στην προσωπική ζωή και θέση (επαγγελματική, κοινωνική κλπ) των ίδιων των γυναικών.
Επομένως, όταν κάποιος αναφέρεται στα όντα εξαιτίας των οποίων υπάρχει και εις βάρος των οποίων ανατράφηκε καλό θα ήταν να είναι πιο σκεπτικός και πολύ πιο ευγνώμων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Μάιος 2019, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εμένα μου φάνηκε οτι είπες οτι οι γυναίκες δεν πρέπει να πηγαίνουν γιατί κάποιος πρέπει να μένει πίσω στον πόλεμο να κάνει άλλες δουλειές.Εσθηρ έγραψε: Τοσα φτανει το μυαλο(:) σου τοσα λες.
Με ειδες πουθενα να παρω θεση για το ζητημα;Μαλιστα ειπα οτι εγω θα ηθελα να παω,δεν εχω θεμα.Αυτο που λεω ωρες τωρα,αλλα εισαι μπουζουκακι ,και η ενσταση μου ειναι στην αντισυνταγματικοτητα του οτι οι γυναικες δεν πανε στρατο.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ και ηλιθιοτητα,στα υπολοιπα δεν εχω λαβει θεση,.οπως θα εβλεπες αν δεν ειχες στοκο στα ματια σου.Αυτο για σενα και εκεινον τον gassim,που λεει παπαριες.
Να εδω
Εσθήρ έγραψε:
Στρατο πανε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ οι αντρες,οχι σαν επαγγελμα αλλα να εκπαιδευτουν ωστε σε περιπτωση πολεμου να εχουμε στρατο.Καποιοι να πανε πολεμο.Ομως καποιοι θα πρεπει να μεινουν πισω,Διοτι υπαρχει και ενα κρατος και αλλα θεματα,μεγαλα παιδια ειστε,ελπιζω οι περισσοτεροι με μια αλφα νοημοσυνη,καταλαβαινετε.Στον επαγγελματικο στρατο σαφως πανε και γυναικες οπως ξερετε.Ομως η στρατευση δεν μπορει να ειναι για ολους,καθως στον πολεμο δεν μπορει να παει ολος ο πληθυσμος και να μεινουν οι γεροι και παιδια.Μιλαω παντα για την υποχρεωτικη στρατευση,κατα τα αλλα μια χαραπανε στο στρατο γυναικες,επαγγελματικα.
Πιο ταληρακια δεν μπορω να το κανω.![]()
-
User_601
Μου αρεσει που τους απαντας και σοβαρα Ναιδα μου.
Μα δεν ειδες οτι απο την μια λενε απαραδεχτο που δνε πανε και οι γυναικες,και οταν λεμε θελουμε να παμε,ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΛΠ;Αυτο Τι σου δειχνει;
Οτι δειχνει και οτι ολοι ξερουμε για μεγαλη μεριδα του πχωρουμ.ΤΟΝ ΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 22 Μάιος 2019, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει. Το είδε ετυμολογικά το ζήτημα...Εσθήρ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:38Ε,αφου οι νομοθετες εκαναν λαθος επιλογη τιτλου και τον χρησιμοποιουνε,μπορουμε και εμεις σωστα;
Ειναι γνωστο οτι ολα αυτα τα σεξιστικα,ομοφοβικα κλπ,περιλαμβανονται στον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ νομο.\
Μην του κακιώνεις. Είναι επιστημονικό το ενδιαφέρον.
Ο ρατσισμός, λοιπόν, ξεκίνησε ως ιδέα από την φυλετική διάκριση, καθώς αυτή αποτέλεσε το έναυσμα για την καθιέρωση της ισότητας και του σεβασμού των ανθρώπων μετά το διαφωτισμό, κι επεκτάθηκε σύντομα σε κάθε είδους διάκριση, περιθωριοποίηση, στοχοποίηση με βάση την βιολογική κοινωνική ή ιδεολογική διαφορετικότητα.
-
User_601
ΟΧΙ,δεν εκφραζω προσωπικη θεση.Απλα προσπαθω να ''ερμηνευσω '' το γιατι δεν πανε υποχρεωτικα οι γυναικες,απο τους νομοθετες.Δυσκολο να το αντιληφθεις βεβαια.gassim έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:46εμένα μου φάνηκε οτι είπες οτι οι γυναίκες δεν πρέπει να πηγαίνουν γιατί κάποιος πρέπει να μένει πίσω στον πόλεμο να κάνει άλλες δουλειές.Εσθηρ έγραψε: Τοσα φτανει το μυαλο(:) σου τοσα λες.
Με ειδες πουθενα να παρω θεση για το ζητημα;Μαλιστα ειπα οτι εγω θα ηθελα να παω,δεν εχω θεμα.Αυτο που λεω ωρες τωρα,αλλα εισαι μπουζουκακι ,και η ενσταση μου ειναι στην αντισυνταγματικοτητα του οτι οι γυναικες δεν πανε στρατο.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ και ηλιθιοτητα,στα υπολοιπα δεν εχω λαβει θεση,.οπως θα εβλεπες αν δεν ειχες στοκο στα ματια σου.Αυτο για σενα και εκεινον τον gassim,που λεει παπαριες.
Να εδω
Εσθήρ έγραψε:
Στρατο πανε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ οι αντρες,οχι σαν επαγγελμα αλλα να εκπαιδευτουν ωστε σε περιπτωση πολεμου να εχουμε στρατο.Καποιοι να πανε πολεμο.Ομως καποιοι θα πρεπει να μεινουν πισω,Διοτι υπαρχει και ενα κρατος και αλλα θεματα,μεγαλα παιδια ειστε,ελπιζω οι περισσοτεροι με μια αλφα νοημοσυνη,καταλαβαινετε.Στον επαγγελματικο στρατο σαφως πανε και γυναικες οπως ξερετε.Ομως η στρατευση δεν μπορει να ειναι για ολους,καθως στον πολεμο δεν μπορει να παει ολος ο πληθυσμος και να μεινουν οι γεροι και παιδια.Μιλαω παντα για την υποχρεωτικη στρατευση,κατα τα αλλα μια χαραπανε στο στρατο γυναικες,επαγγελματικα.
Πιο ταληρακια δεν μπορω να το κανω.![]()
Στην Ελλάδα υποχρεωτική στράτευση για όλους υπάρχει από περίπου το 1880, μετά τον Ρωσοτουρικό πόλεμο κατά τον οποίο η Ελλάδα κινητοποίησε το στρατό της για εισβολή στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Αντίστοιχα και η Οθωμανική αυτοκρατορία είχε υποχρεωτική στράτευση για όλους τους μουσουλμάνους από κάποια στιγμή μέσα στον 19ο αιώνα.
Κακώς το λένε αυτό.Εσθήρ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:48Μου αρεσει που τους απαντας και σοβαρα Ναιδα μου.
Μα δεν ειδες οτι απο την μια λενε απαραδεχτο που δνε πανε και οι γυναικες,και οταν λεμε θελουμε να πανε,ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΛΠ;Αυτο Τι σου δειχνει;
Οτι δειχνει και οτι ολοι ξερουμε για μεγαλη μεριδα του πχωρουμ.ΤΟΝ ΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Η πραγματικοτητα ειναι οτι μια στις 100 θα τα καταφερνε
Ναι σιγά το πρωτάθλημα της Μένσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
??? τι ειναι η γαμία;Ορέστης 35 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:14Οι γυναικες κανουν κουμαντο στη γαμία και την αναπαραγωγη. Αυτες επιλεγουν. Εχουμε γινει γυναικοκεντρικο ειδος.Gherschaagk έγραψε: 22 Μάιος 2019, 11:56Οι γυναίκες φταίνε και δεν γίνεστε πατεράδες.likosmokeses έγραψε: 22 Μάιος 2019, 08:58
Προφανώς δεν πιστεύεις οτι πολλές γυναίκες συνειδητά δεν θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ενωσηΚ την 22 Μάιος 2019, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
User_601
Ετσι ακριβως,αλλα ο σεξιστης και μισογυνης,φαινεται και παει να τα ριξει αλλου/Και δεν εννοω εσενα φιλε σταβ.stavmanr έγραψε: 22 Μάιος 2019, 20:45Γιατί δε με ρωτάς τί πιστεύω εγώ, παρά μόνο φτιάχνεις έναν αχυράνθρωπο και του φορτώνεις όλα τα σώψυχά σου;foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 19:13 Και εσύ και ο νόμος είστε σεξισταράδες: εσύ θεωρείς ότι δουλειά των γυναικών είναι να γεννοβολάνε, όχι να πηγαίνουν στρατό (απλώς το διατυπώνεις με μελό τρόπο). Ο νόμος θεωρεί απλά ότι οι γυναίκες δεν κάνουν για στρατό και σε αντίθεση με εσένα δεν το συνδέει ιδιαίτερα με το γεγονός ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνουν μανάδες.
Εγώ για ποιο λόγο να ντραπώ; Επειδή σας ξεσκεπάζω; Δεν είμαστε καλά.![]()
Αν με ρωτάς λοιπόν, ποτέ δεν σου έγραψα τί πιστεύω εγώ για τις γυναίκες. Σου έγραψα τί λεν το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους για τις γυναίκες με συγκεκριμένες αναφορές σε άρθρα και νόμους.
Απεναντίας, τη μοναδική φορά που αναφέρθηκες σε περιεχόμενο νόμου ξέχασες να γράψεις ποιος νόμος ήταν αυτός ή αν τον φαντάστηκες.
Οι γυναίκες, λοιπόν, δεν είναι μόνο για να "γεννοβολάνε". Αλλά ευτυχώς που το κάνουν κι αυτό και υπάρχεις εσύ κι εγώ.
Ο νομοθέτης, γνωρίζοντας ότι ακόμα και η δική του ύπαρξη οφείλεται στο "γεννοβόλημα" των γυναικών, φρόντισε να θεσπίσει προστατευτικά μέτρα για την δυνάμει ή και ενεργεία μητρότητα, η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο των πάντων και σοβαρό υστέρημα στην προσωπική ζωή και θέση (επαγγελματική, κοινωνική κλπ) των ίδιων των γυναικών.
Επομένως, όταν κάποιος αναφέρεται στα όντα εξαιτίας των οποίων υπάρχει και εις βάρος των οποίων ανατράφηκε καλό θα ήταν να είναι πιο σκεπτικός και πολύ πιο ευγνώμων.
Αυτη ακριβως ειναι ουσια των νομοθετων.
Το φοβερο ομως ειναι το αλλο.
Βριζουν τα φαλοκρατοχαζα οτι οι γυναικες γιατι δν πανε στρατο,σαν μυξιαρικα γκρινιαζουν και οταν λεμε οτι θα θελαμε να παμε,αρχιζουν τις προσβολες οτι δεν μπορουμε,ειμαστε ανικανες κλπ.Οποτε και ενας με μια αλφα νοημοσυνη καταάβαινει αμεσως ποιο ειναι το προβλημα τους.
Επισης ξεχνανε οτι εμεις δινουμε κατι παραπανω και οι νομοθετες ακριβως αυτο προσπαθουν να προστατεψουν,οπως ακριβως τα λες και εσυ.
Περαστικα στα μισογυνικα κλαψιαρικα,αυτα εκτιθονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 22 Μάιος 2019, 21:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 640 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 1 Απαντήσεις