!!! DEVELOPMENT MODE !!!

8 σεζόν G.O.T

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: 8 σεζόν G.O.T

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Aρα να κανουμε μια σουμα

1)Ενας αναπηρος γινεται βασιλιας
2)Μια γυναικα γινετε βασιλισσα στο winterfell παρα το γεγονος οτι ο νομος το απαγορευει)
3)Ενας Νανος ηγειται των Λανιστερ
4)Μια λεσβια ηγειται των iron islands
5)Ενας χοντρος εκλεγεται grand master
6)Μια κακασχημη εκλεγεται στο small council

Μου κανει εντυπωση πως σκοτωθηκε ο ευνουχος...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ήταν ζαίος, για αυτό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Nero έγραψε: 20 Μάιος 2019, 22:47
Κουρκούας έγραψε: 20 Μάιος 2019, 22:31 Ύστερα από την 8η σεζόν, συνειδητοποιεί κανείς ότι η 7η σεζόν δεν είχε κανένα απολύτως νόημα. Κανένα οργανικό δέσιμο με την 8η.

Απλά γέμιζαν το χρόνο, ώστε να εξελιχθούν τα κεντρικά στοιχεία πλοκής.
Τίποτα απολύτως δεν είχε νόημα. Δεν είναι μόνο ότι πήγαν απο το α στο β και απο το β στο γ σε σε σεζόν είναι ότι στις προηγούμενες 6 σεζόν είχαν στήσει εεεενα σωρό πράγματα τα οποία είτε τα ξέχασαν, είτε τα παράτησαν εντελώς είτε τα σκούπισαν και τα έχωσαν πρόχειρα κάτω απο το χαλί. Επιμένω ότι με τον τρόπο που πήγε η σειρά καταστρέφεται αναδρομικά και το μόνο που μένει είναι μια σειρά από εξαιρετικά γυρισμένες σκηνές που μπορείς να χαζεύεις στο yt.

Για κάποιο λόγο πήραν το λάθος μάθημα απο την αντίδραση του κόσμου στον κόκκινο γάμο και παράτησαν το μακρά πιο δυνατό σημείο της σειράς και αυτό που την έκανε να ξεχωρίζει...την πλοκή, την οποία θυσίασαν για αμερικάνικου τύπου θέαμα. MOAR BATTLES! BIGGER EPISODES! FEATURU LENGTH DRAMA! κλπ
Δεν είναι ότι πήραν το λάθος μήνυμα, είναι ότι κινήθηκαν στον πιο εύκολο δρόμο. Ή ίσως, στο μόνο δρόμο που μπορούσε να βαδίσει το συγκεκριμένο δίδυμο, ειδικά χωρίς τη βοήθεια των βιβλίων από ένα σημείο και μετά.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Nero έγραψε: 20 Μάιος 2019, 23:24
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2019, 23:22
Κουρκούας έγραψε: 20 Μάιος 2019, 23:19 Τεσπα, σε 20 χρόνια θα βγει ένα ριμέικ που θα ναι τελειωμένα τα βιβλία. Υπομονή.
Game of Thrones: Brotherhood
:g030: το καλύτερο anime όλων τον εποχών

βέβαια το μισοτελειωμένο original δεν ήταν όσο κακό όσο το got :102:
Koντράρεται στα ίσα με αυτό. (https://myanimelist.net/anime/11061/Hun ... unter_2011)

Με το HxH πάντως να έχει ίσως το καλύτερο arc ever (Chimera ant).
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Σίγουρα χλιαρό τέλος, αλλά σίγουρα το Got άλλαξε την τηλεόραση, μπορεί και τον κινηματογράφο, για πάντα. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα.

( ή σκηνή με το συμβούλιο ήταν ότι πιο κουλό έχουν δείξει σε 8 σεζόν :roll: )
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

pikey25 έγραψε: 21 Μάιος 2019, 02:07 νταξει γενικα το μαζεψαν και το κλεισαν καλυτερα απο οτι περιμενα , υπολογιζα 3/10 εκατσε ενα 5/10
αφου τα χαν κανει ολα πουτανα νωριτερα δε νομιζω να γινοταν και τιποτα καλυτερο
συμφωνώ,
εγώ θα του έβαζα 7/10, δηλαδή μια σειρά (η 8η) που βλέπεται,
αλλά όχι κάτι σπουδαίο (>8/10), ούτε και σκουπίδι (<5/10)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Yochanan έγραψε: 20 Μάιος 2019, 22:00
Κουρκούας έγραψε: 20 Μάιος 2019, 21:33 Γω διάβασα μία νερντοανάλυση που μάρεσε

Αν κανείς το βρίσκει ενδιαφέρον, εδώ η συνέχεια.
ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό :smt023
:smt023
έχει ένα ωραίο παράδειγμα για τον Χίτλερ και για την σύγχρονη αντίληψη των κοινωνικών φαινομένων που είναι μόνο ψυχολογική και όχι ψυχοκοινωνική, που είναι μονοδιάστατη και όχι πολυεπίπεδη (άτομο-μικροπεριβάλλον-μακροπεριβάλλον) που είναι μονοσήμαντη και όχι ανατροφοδοτούμενη
είχα κάνει μια έρευνα πάνω στο εργασιακό άγχος
εάν το δεις μεμονωμένα (αλά Χόλιγουντ), φταίει ο εργαζόμενος ή ο εργοδότης
εάν το δεις ολιστικά (ψυχοκοινωνικά), φταίει κυρίως η κοινωνική δομή της εργασίας και οι κακές αλληλεπιδράσεις των διαφόρων εργασιακών παραγόντων που μόνο μερικώς ελέγχονται από τον εργαζόμενο ή τον εργοδότη ή την κοινωνία

βέβαια το να υπερτονίζεις το κοινωνικό στοιχείο είναι ολίγον μαρξιστικό, άρα και μαύρο πανί για την δυτική κοινωνία. Πιο εύκολο είναι να μιλήσεις για τον κακό εργαζόμενο και τον κακό εργοδότη
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Να πω και εγω την γνωμη μου για την μαχη αφου σημερα ειδα την μιση(ξερω οτι το εχετε συζητησει)
Να εκτελεστει ο αρχιστρατηγος,δεν εχω ξαναδει τοσο αθλια αμυντικη προσπαθεια,ποιος μαλακας εστειλε τους Ντοθρακι να επιτεθουν μεσα στην μαυρη νυχτα? Πρωτα ριχνουν οι καταπελτες η τσφρος επρρπε να ειναι πιο μακρια και ντοθρακι να δουλεουν μεσα απο αυτη,οι καταπελτες επρεπε να ειναι μεσα στα καδτρο καιοι δρακοι να πετάνε πανω απο το καστρο ,ο μπαγλαμας ο σνοου 2 περασματα εκανε και μετα πεταγε σαν τον μαλακα χαμενος .
Αστειο ηταν οτι τον οψιδιανο τον ειχαν βαλει οχι στις πολεμιστρες αλλα πανω στα υπερυψωμενα ...
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Γαληνός έγραψε: 21 Μάιος 2019, 08:24
Yochanan έγραψε: 20 Μάιος 2019, 22:00
Κουρκούας έγραψε: 20 Μάιος 2019, 21:33 Γω διάβασα μία νερντοανάλυση που μάρεσε

Αν κανείς το βρίσκει ενδιαφέρον, εδώ η συνέχεια.
ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό :smt023
:smt023
έχει ένα ωραίο παράδειγμα για τον Χίτλερ και για την σύγχρονη αντίληψη των κοινωνικών φαινομένων που είναι μόνο ψυχολογική και όχι ψυχοκοινωνική, που είναι μονοδιάστατη και όχι πολυεπίπεδη (άτομο-μικροπεριβάλλον-μακροπεριβάλλον) που είναι μονοσήμαντη και όχι ανατροφοδοτούμενη
είχα κάνει μια έρευνα πάνω στο εργασιακό άγχος
εάν το δεις μεμονωμένα (αλά Χόλιγουντ), φταίει ο εργαζόμενος ή ο εργοδότης
εάν το δεις ολιστικά (ψυχοκοινωνικά), φταίει κυρίως η κοινωνική δομή της εργασίας και οι κακές αλληλεπιδράσεις των διαφόρων εργασιακών παραγόντων που μόνο μερικώς ελέγχονται από τον εργαζόμενο ή τον εργοδότη ή την κοινωνία

βέβαια το να υπερτονίζεις το κοινωνικό στοιχείο είναι ολίγον μαρξιστικό, άρα και μαύρο πανί για την δυτική κοινωνία. Πιο εύκολο είναι να μιλήσεις για τον κακό εργαζόμενο και τον κακό εργοδότη
πολύ ωραίο ποστ, Γαληνέ. Θα άξιζε νομίζω οταν εχεις καιρό να ανοίξεις ενα ξεχωριστό νήμα για αυτή τη μελέτη που είπες. παντως οταν διαβαζα το κειμενο του SciAm αυτό που μου ερχοτανε ειναι οτι βγαζει νοημα να βλεπεις την ιστορια ετσι και οτι καπου πρεπει να ειχα πετυχει αυτη τη σκεψη κι αλλου - πολυ παλια - γιατι λιγο πολυ ετσι την εβλεπα κι εγω την ιστορια. Δλδ αυτο με τον baby Hitler ειναι 100% λογικο για μενα. Ακομα κι αν τον σκοτωνες δε θα ακυρωνες τις συνθηκες που τον οδηγησαν να παρει εξουσια. Αυτο δεν ειναι τοσο κολακευτικο για τον ανθρωπο γιατι μας ακυρωνει λιγο αλλα ειναι αληθεια. Επισης δεν πιστευω οτι ειναι μαρξιστικο μονο αλλα δεν ξερω και τις σχολες της ιστοριας να σου πω ποια λεει ετσι και ποια αλλιως. Αλλα θα μου εκανε εντυπωση να ηταν μονο μαρξιστικο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2019, 21:23
Nero έγραψε: 20 Μάιος 2019, 20:54 Ρε μαλάκες, δε μου απάντησε κανείς. Πως διάολο σκόπευαν να εποικήσουν το ριτς με ευνούχους? :smt005:
Έχω κι άλλη σχετική απορία. Πως διάολο θα συνεχιζόταν η μνήμη της ανθρωπότης :P μέσω του Μπραν (και όλα τα συγκινητικά που είπε ο Τύριον για τη σημασία των ιστοριών για τους ανθρώπους) μετά το θάνατο του Μπραν, από τη στιγμή που δεν θα υπήρχε κληρονομική συνέχεια που έδινε έστω μια υπόνοια μεταφοράς γονιδιακής πληροφορίας;

Ήταν το πιο ξενέρωτο και από ένα σημείο και μετά προβλέψιμο και ηθικοπλαστικό επεισόδιο που έχω δει. Λειτούργησε κι ο δράκος ως από μηχανής θεός και όλα καλά. :lol:
Θα γεννιόταν άλλο τρίματο κορακι. Ο προηγούμενος έζησε πολλά χρόνια και βοήθησε τον Μπράν στα πρώτα του "ταξίδια"
Πάολο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάολο »

Σχολιο #1
Η προφητεια με τον Αζορ Αχάι ?
Γιατι δεν εκαναν ενα ανοιγμα σ' αυτην την πλοκη ?
Μια χαρα χωραει το ειδυλλιο Τζον-Ντανυ, χώρια που επιτρεπει στον Ναιτ Κινγκ, να ζομπιάσει ολο το Γουεστερος.
Ειχαμε κοκκινη ιερεια, την Μελισανδρη, και μια αλλη Κινεζουλα, καπου στην τριτη-τεταρτη σεζον.
Ειχαμε τον Θωρος οφ Μιρ. Τον Ντονταριον.
Ειναι και ο τιτλος για το τραγουδι (ο Ρεγκαρ ηταν τραγουδιαρης γλεντζες), της φωτιας (Ταργκαριεν) και του παγου (Σταρκ).
Ολα αυτα προ-ιδεαζουν Τζον Σνοου, που εχει ολο το πακετο.

Σχόλιο #2
Ο Τυριον ειναι ο βασιλιας επι της ουσιας.
Ο Μπραν ειναι η βιβλιοθηκη του Γουεστερος.
Οπως ειδαμε απο το μινι υπουργικο συμβουλιο, ολα περνανε απο το χερια του Τυριον.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Yochanan έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:18
shrike έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:10 Κι εγώ, μέχρι το βράδυ που το είδα. Όλη μέρα γλύτωνα απ' τα spoilers σαν αίλουρος. Ή σαν τον βάτραχο που απέφευγε τα αυτοκίνητα, σ' εκείνο το αρχαίο coin-op (πώς το λέγαν... φρόγκι;).
η σαν τον τζων σνο τη φωτια του δράκου
(Μεταφορά παράθεσης από άλλο νήμα, μην μας την πούνε και για σπόιλερς εκτός safe zone).

Για να είμαι ειλικρινής, στη σκηνή με τον θάνατο της Ντάνυ περίμενα να τον περιλούσει με φωτιά ο Ντρόγκον και να επιζήσει. Αλλά αυτό που τελικά έγινε ήταν μάλλον καλύτερο.

ΟΚ, δεν ήταν και κανένα αριστούργημα το φινάλε, με διάφορα θεματάκια (και πάλι), αλλά μπορεί κανείς να το πει "τίμιο", σε συνάρτηση με την πορεία που είχε πάρει το πράμα προς το τέλος. Νομίζω έκλεισε αρκετά καλά το στόρυ.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

shrike έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:30
Yochanan έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:18
shrike έγραψε: 21 Μάιος 2019, 09:10 Κι εγώ, μέχρι το βράδυ που το είδα. Όλη μέρα γλύτωνα απ' τα spoilers σαν αίλουρος. Ή σαν τον βάτραχο που απέφευγε τα αυτοκίνητα, σ' εκείνο το αρχαίο coin-op (πώς το λέγαν... φρόγκι;).
η σαν τον τζων σνο τη φωτια του δράκου
(Μεταφορά παράθεσης από άλλο νήμα, μην μας την πούνε και για σπόιλερς εκτός safe zone).

Για να είμαι ειλικρινής, στη σκηνή με τον θάνατο της Ντάνυ περίμενα να τον περιλούσει με φωτιά ο Ντρόγκον και να επιζήσει. Αλλά αυτό που τελικά έγινε ήταν μάλλον καλύτερο.

ΟΚ, δεν ήταν και κανένα αριστούργημα το φινάλε, με διάφορα θεματάκια (και πάλι), αλλά μπορεί κανείς να το πει "τίμιο", σε συνάρτηση με την πορεία που είχε πάρει το πράμα προς το τέλος. Νομίζω έκλεισε αρκετά καλά το στόρυ.
οτι ειναι τίμιο ειναι και οσοι περιμεναν να ειναι το καλυτερο πραγμα μετα το ψωμι του τοστ απλως ετοιμαζαν τον εαυτο τους για απογοητευση. τιποτα δεν ειναι καλυτερο απο το ψωμι του τοστ. αλλα αν διαβασεις το κειμενο που εβαλε ο κουρκουας θα δεις οτι υπηρξε μια στροφη οταν τελειωσε το υλικο των βλιβλιων απο μια σειρα που ηταν κατι παραπανω απο καλογυρισμενες σκηνες σε μια πολυ καλογυρισμενη ακομα αλλα σεναριακα τετριμενη χολυγουντιανη παραγωγη. και ενταξει αυτο λογικο ειναι να χαλασει καποιο (πολυ) κοσμο. αλλα ναι αυτο ειχε γινει πολυ πριν το τελευταιο επεισοδιο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Λυστε μου μερικες απορίες
1.Ο Ντρογκο εκαψε συνηδειτα τον σιδερενιο θρονο η οχι?
2.Το τειχος γιατι να υπαρχει ακομα και τι εξυπηρετει?
3.Οι ασπιλοι και οι ντοθρακι γιατι μεινα πιστοι στην νεκρη Ντανυ?Γιατι απαιτησαν δικαιοσυνη αφου ειχαν αποφασισει να φυγουν?
4.Μετα το καψιμο στο Kings Landing ποιους ακριβως θεωρουσε δυναστες η Ντανυ?
5.Πως εμφανιστηκαν απογονοι των Μαρτελ η των Ταιρελ αφου ειδαμε να ξεκληριζονται σαν οικοι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Το καλύτερο τέλος , τέρμα :

Σταρκ Βασιλιάς
Αυτονομία βορρά. Βασίλισσα Σάνσα Σταρκ Aka S&M Black Metal
Ο Σνοου, φεύγει απο το τοίχος και κατευθύνεται βορειότερα για να παίξει Black

αγορά όλοι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”