ναι μόνο που αρμόδιοι να το κρίνουν είναι οι συνάδελφοι αυτών που ευνοούνται άρα, γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι κάθε διαμρτυρία είναι περιττήhellegennes έγραψε: 19 Μάιος 2019, 03:06Δεν έχει σημασία αν είναι γενικό ή όχι. Δεν ορίζει πουθενά ότι είναι νόμιμο σε οποιαδήποτε περίπτωση να αμείβεται επιλεκτικά η επίταξη εργασίας.paul25 έγραψε: 18 Μάιος 2019, 22:20Μα τι λες βρε χελι; Το Συνταγματικο αρθρο ειναι γενικο, για να επιδεχεται πολλαπλες ερμηνειες, απο εκει και περα επιλεγει ο Νομοθετης ποια του χρειαζεται και την κανει Νομο εξειδικευοντας την. Δεν γραφει το Συνταγμα συγκεκριμενα για καθε περιπτωση.hellegennes έγραψε: 18 Μάιος 2019, 02:33 Το άρθρο που παράθεσες δεν λέει κάπου ότι μπορούν να εξαιρούνται από την άμισθη επίταξη οι Χ ή οι Ψ. Οπότε η εφαρμογή του, όπως είναι αυτήν την στιγμή, είναι αντισυνταγματική.
Το ίδιο αντισυνταγματική είναι η υποχρεωτική θητεία μόνο για τους άντρες. Το σύνταγμα λέει ότι υπόχρεοι στράτευσης είναι όλοι, αλλά δεν εφαρμόζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
Re: Γιατί δεν πληρώνονται τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Είναι η κλασική νοοτροπία του ελληνικού κράτους να θεωρεί μαλάκα οποιονδήποτε έχει λίγο φιλότιμο.enaon έγραψε: 19 Μάιος 2019, 12:59πρέπει να είναι αυτό που λένε πάντως, αν πας την πρώτη φορά την πάτησες. Τρείς φορές και εμένα συνεχόμενα, πήγα την πρώτη κανονικά, την δεύτερη έφτασα μέχρι εκεί να δώ πώς είναι, μου είπε η δικηγόρος οτι θα έχω κυρώσεις αν φύγω, της είπα καλή τύχη να έχει εύχομαι και πήγα για καφέ. Την τρίτη γέλασα απλά, οκ.Spiros252 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 12:36 Μάλλον πρέπει να απαιτήσουμε μονιμοποίηση στο ΥΠΕΣ καθώς φαίνεται ότι καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες τόσες φορές που έχουμε οριστεί..![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το κόστος για να πληρώνονται όλα τα μέλη εφορευτικών θα ήταν αυξημένο, εάν βάλουμε και τα αναπληρωματικά. Η ουσία της υπάρχουσας ρύθμισης είναι ότι οι εκλογές ανά εκλογικό τμήμα θα βγουν έστω μόνο με τον δικαστικό αντιπρόσωπο (και ίσως και τον γραμματέα). Η αμοιβή δικαιολογείται εν μέρει όταν μιλάμε για επαρχία (μετάβαση, διαμονή κλπ) αλλά γενικά είναι υψηλή και ειδικά σε σύγκριση με τα μέλη που δεν πληρώνονται. Δε νομίζω όμως σε πρακτικό επίπεδο ότι σε κρατάνε με το ζόρι και πρέπει να πέσεις σε περίπτωση για να σου δημιουργήσει πρόβλημα.
-
User_601
Η να πληρωνονται ολοι ή κανενας.Τα αλλα ειναι απλα μαλακιες ξεγανωτες.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΠΟΣΤ
και αν είπα καμια κουβέντα παραπανω....σφαλμα μου...οι εκλογές ειναι ωραίο πραγμα....μας φέρνουν κοντα....σαμπως τι θα εκανα κυριακάτικα....ζωη προσωπική δεν εχω (βλ εγγραφη εδω, αριθμό ποστς και ειδος θεματολογιας τους) , ψάρεμα δεν ξερω για να παω για ψάρεμα....
Και η δημοκρατία όπως λεει και το ανέκδοτο ειναι σαν τον βυζοδεσμο: Διαχωριζει τα αριστερα απο τα δεξιά, συγκρατει τις μάζες, ελκύει τα πληθη κλπ
Το πιο σημαντικο ομως που δεν το λεει το ανέκδοτο: Όταν η Δημοκρατία κατεβαίνει απο την αλλη ακρη της Ελλάδος για τριήμερο, συνήθως είναι και ελεύθερη τα βραδια. ΧΙΧΙΧΙ
και αν είπα καμια κουβέντα παραπανω....σφαλμα μου...οι εκλογές ειναι ωραίο πραγμα....μας φέρνουν κοντα....σαμπως τι θα εκανα κυριακάτικα....ζωη προσωπική δεν εχω (βλ εγγραφη εδω, αριθμό ποστς και ειδος θεματολογιας τους) , ψάρεμα δεν ξερω για να παω για ψάρεμα....
Και η δημοκρατία όπως λεει και το ανέκδοτο ειναι σαν τον βυζοδεσμο: Διαχωριζει τα αριστερα απο τα δεξιά, συγκρατει τις μάζες, ελκύει τα πληθη κλπ
Το πιο σημαντικο ομως που δεν το λεει το ανέκδοτο: Όταν η Δημοκρατία κατεβαίνει απο την αλλη ακρη της Ελλάδος για τριήμερο, συνήθως είναι και ελεύθερη τα βραδια. ΧΙΧΙΧΙ
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Εσθήρ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:36 Η να πληρωνονται ολοι ή κανενας.Τα αλλα ειναι απλα μαλακιες ξεγανωτες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ναι αλλά μόνο για λίγα βράδια. Ενώ αν μένει εδώ είναι περισσότεραενωσηΚ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:39
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
ΧΑΧΑΧΑSpiros252 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:45Ναι αλλά μόνο για λίγα βράδια. Ενώ αν μένει εδώ είναι περισσότεραενωσηΚ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:39
Το πιο σημαντικο ομως που δεν το λεει το ανέκδοτο: Όταν η Δημοκρατία κατεβαίνει απο την αλλη ακρη της Ελλάδος για τριήμερο, συνήθως είναι και ελεύθερη τα βραδια. ΧΙΧΙΧΙ![]()
ναι εχεις ενα ποιντ, αρκεί να ειναι ανυπαντρη...
Ooooops I did it againnnnn
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να πας με το αμάξι, πως θα παραδώσει σάκο το κορίτσι ε;ενωσηΚ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:49ΧΑΧΑΧΑSpiros252 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:45Ναι αλλά μόνο για λίγα βράδια. Ενώ αν μένει εδώ είναι περισσότεραενωσηΚ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:39
Το πιο σημαντικο ομως που δεν το λεει το ανέκδοτο: Όταν η Δημοκρατία κατεβαίνει απο την αλλη ακρη της Ελλάδος για τριήμερο, συνήθως είναι και ελεύθερη τα βραδια. ΧΙΧΙΧΙ![]()
ναι εχεις ενα ποιντ, αρκεί να ειναι ανυπαντρη...
Ooooops I did it againnnnn
Και αν δεν έχει γραμματέα;
Και κατι ακομα, πιο σοβαρό
Εγω διαφωνώ παιδια, οτι εστιαζετε στο οτι ο ένας πληρώνεται και ο αλλος οχι
Εγω δεν εχω σφραγίδα να επικύρωση την διαδικασία, ο δικηγόρος εχει. Επίσης, εχει οντως αλλη ευθύνη, εγω μπορω να πω παω σπιτι να τσιμπισω και ερχομαι σε ενα τριωρο, κανεις δεν θα τολμήσει να πει τιποτα. Και αντε και θεσμοθετω να παιρνεις ενα 30αρι. Άμα εσυ βγάζεις 100 την Δευτέρα και θες να πας ξεκούραστος δουλεια, παλι στα @@ σου. Αν θες να δεις τα παιδια σου γιατι ειναι η μονη μέρα, ομοίως. Θα μπορούσαν οντως να δίνουν ευκαιρια σε ανέργους. Θα μπορούσε οντως ο δικαστικός να παίρνει λιγότερα (και έξτρα τα οδοιπορικά ξενοδοχειο ΑΑΑΑΝ υφιστανται) ώστε να ακούγεται λιγοτερο προκλητικό. Πολλά θα, οταν λεω οτι διαφωνώ , διαφωνώ υπό την εννοια οτι απαριθμειτε δικαιες λύσεις σε εναν άδικο κοσμο. Για εμενα άξια εχει να εμφανίζονται ολα τα μελη ώστε η δουλεια να μοιράζεται, άλλος θα πει λυση ειναι να την πληρώσουν όσοι οανε, εμενα στα @α μου. Η βάση της συζητησης για μενα ειναι το αιώνιο ηθικό ερώτημα: Συμβιβάζομαι για να μην την πληρωσει ο μονος που δεν φταίει ή κοιτάω εμενα; ίδιο ερώτημα σε άπειρα παραδείγματα στην ζωη. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε, παρεκτος και το εχει πρόγραμμα κάποιο κόμμα να αναθεωρησει το συνταγμα επ αυτού, οποτε μαζι σας ειμαι να το ψηφίσουμε.
Εγω δεν εχω σφραγίδα να επικύρωση την διαδικασία, ο δικηγόρος εχει. Επίσης, εχει οντως αλλη ευθύνη, εγω μπορω να πω παω σπιτι να τσιμπισω και ερχομαι σε ενα τριωρο, κανεις δεν θα τολμήσει να πει τιποτα. Και αντε και θεσμοθετω να παιρνεις ενα 30αρι. Άμα εσυ βγάζεις 100 την Δευτέρα και θες να πας ξεκούραστος δουλεια, παλι στα @@ σου. Αν θες να δεις τα παιδια σου γιατι ειναι η μονη μέρα, ομοίως. Θα μπορούσαν οντως να δίνουν ευκαιρια σε ανέργους. Θα μπορούσε οντως ο δικαστικός να παίρνει λιγότερα (και έξτρα τα οδοιπορικά ξενοδοχειο ΑΑΑΑΝ υφιστανται) ώστε να ακούγεται λιγοτερο προκλητικό. Πολλά θα, οταν λεω οτι διαφωνώ , διαφωνώ υπό την εννοια οτι απαριθμειτε δικαιες λύσεις σε εναν άδικο κοσμο. Για εμενα άξια εχει να εμφανίζονται ολα τα μελη ώστε η δουλεια να μοιράζεται, άλλος θα πει λυση ειναι να την πληρώσουν όσοι οανε, εμενα στα @α μου. Η βάση της συζητησης για μενα ειναι το αιώνιο ηθικό ερώτημα: Συμβιβάζομαι για να μην την πληρωσει ο μονος που δεν φταίει ή κοιτάω εμενα; ίδιο ερώτημα σε άπειρα παραδείγματα στην ζωη. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε, παρεκτος και το εχει πρόγραμμα κάποιο κόμμα να αναθεωρησει το συνταγμα επ αυτού, οποτε μαζι σας ειμαι να το ψηφίσουμε.
Και οι νομικοι μελη εδω, αντί να κλαψομουνιαζουν οτι παιρνουνε 9 και παλια παίρνανε 10 δεκαρες, ας γράψουν αν υπάρχουν δείκτες λύσεις του προβλήματος με το υφισταμενο νομικό πλαίσιο πχ ένας παλια δεν ειχε βάλει τους καθηγητές ενός σχολείου;;;; λολ
Αν καταφέρει να με κρατησει τοσο αργα το βραδυ ώστε να βαριέμαι αρκετά να παω να φέρω αμαξι απο το σπιτι, θα της προτείνω σιγουρα ενα μερος να βάλει τον σάκο.don't speak έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:53Να πας με το αμάξι, πως θα παραδώσει σάκο το κορίτσι ε;
Και αν δεν έχει γραμματέα;![]()
-
User_601
Μονο που αυτο το ερωτημα το θετεις ΜΟΝΟ στην εφορευτικη επιτροπη και ΟΧΙ στους πλερωμενους δικηγορους.ενωσηΚ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 22:00 Και κατι ακομα, πιο σοβαρό
Λυπαμαι,αλλα λες παπαριτσες.
Σφραγιδες και μαλακιες τουμπανο.η ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΝΕ ΠΡΕΠΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΛΕΡΩΜΕΣ.
Τοσα παιρνουν απο τους πελατες τους/κλεβουν απο το κρατος οι δικηγοροι.Απαιτουμε απο τον οποιονδηποτε μεροκαματιαρη(ακομα και την μανα μου εχουν καλεσει και εχιε παει/νοικοκυρα ειναι) να ειναι εθελοντης και να το κανει τουμπεκι ψιλοκομενο,και το κνωδαλο της καρακλικας που πλερωνεται και καραδιαφευγει αιωνες τωρα θα πλερωθει,για μια σφραγιδα;
ΕΛΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙς ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Ενα κρατος δικαιου και Ισοτιμιας λεει: Ή ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ή ΟΛΟΙ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ...ΟΚ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Εθελοντες δεν μπορει να ειναι μονο οι μεροκαματοαρηδες και κοσμακης.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 19 Μάιος 2019, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
don't speak έγραψε: 19 Μάιος 2019, 21:53Να πας με το αμάξι, πως θα παραδώσει σάκο το κορίτσι ε;
Και αν δεν έχει γραμματέα;![]()
Λατρεύω το σατανικό γυναικειο μυαλο....χιχιχι
Υπάρχει περίπτωση να μην εχει γραμματέα; δεν τα ξερω αυτά, μέχρι βέρα ελέγχω εγω
Εσθήρ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 22:08Μονο που αυτο το ερωτημα το θετεις ΜΟΝΟ στην εφορευτικη επιτροπη και ΟΧΙ στους πλερωμενους δικηγορους.ενωσηΚ έγραψε: 19 Μάιος 2019, 22:00 Και κατι ακομα, πιο σοβαρό
Λυπαμαι,αλλα λες παπαριτσες.
Σφραγιδες και μαλακιες τουμπανο.
Τοσα παιρνουν απο τους πελατες τους/κλεβουν απο το κρατος οι δικηγοροι.Απαιτουμε απο τον οποιονδηποτε μεροκαματιαρη(ακομα και την μανα μου εχουν καλεσει και εχιε παει/νοικοκυρα ειναι) να ειναι εθελοντης και να το κανει τουμπεκι ψιλοκομενο,και το κνωδαλο της καρακλικας που πλερωνεται και καραδιαφευγει αιωνες τωρα θα πλερωθει,για μια σφραγιδα;
ΕΛΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙς ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Ενα κρατος δικαιου και Ισοτιμιας λεει: Ή ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ή ΟΛΟΙ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ...ΟΚ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Εθελοντες δεν μπορει να ειναι μονο οι μεροκαματοαρηδες και κοσμακης.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.
Μιλα καλυτερα, δεν ειναι ο χώρος εκφορτωσεως λιμανιού σου εδω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας