!!! DEVELOPMENT MODE !!!

οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

γλεντα τις γκοουμπακαρα :smt047
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 18:23
LEONAS έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 18:12

Καλά ο γκοου είναι σε άλλο σύμπαν
Ο γκοου ξέρει τι ρωτάει :lol:

Να σου πω Leona, άμα γνώριζες μια γκόμενα και αρχίζατε και βγαίνατε μετά από πόσο καιρό θα της την έπεφτες για σεξ;
Να το πω εδώ ή π.μ;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

LEONAS έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 00:31
Να το πω εδώ ή π.μ;
Δημόσια καλέ μη στερείς γνώση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 07:42
LEONAS έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 00:31
Να το πω εδώ ή π.μ;
Δημόσια καλέ μη στερείς γνώση.

Ντρέπομαι :oops:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Souvlatzis έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 00:54
ακριβώς αυτην την αξία έχει και η μέση γυναίκα εν έτη του 2018. Τα social media, tinder, instagram, κλπ αποτελείωσαν ότι δεν είχε καταστρέψει ήδη το φεμινιστικό κίνημα

Εν έτη 2018 όποιος κάνει σχέση με γυναίκα, είναι ΜΕΓΑ κορόιδο. Καλά, μην μιλήσω καν για γάμους, παιδιά κλπ
Επειδή το λες εσύ δεν σημαίνει πως είναι έτσι. Μπορεί να το αγνοείς αλλά πολλοί από τους άντρες είναι στεητ. Όπως και πολλές γυναίκες.

Τι ακριβώς προσπαθείς να συγκρίνεις δεν μπορώ να καταλάβω αλλά μάλλον είναι παντελώς άτοπο.

Όποτε τρολλάρεις.

Carry on! :smt023
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
chris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris »

Gm54 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 16:18 το εχετε προσεξει οτι οι γυνικες θελουν φιλιες με τους ανδρες ενω οι ανδρες ενδιαφερονται κυριως για το σεξ;

ακομα και σε σαιτ γνωριμιων βλεπεις γυναικες να γραφουν οτι ψαχνουν και φιλιες και οχι κατι ερωτικο
Επειδή καμμία τύχη να το διαβάσω όλο,
νομίζω πως θα διαφωνήσω,
γνώμη μου πως ο καθένας ψάχνει αυτό που αναζητά/επιθυμεί, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Ειδικά στα sites γνωριμιών βλέπεις και από τα δύο, οι γυναίκες νομίζω εκδηλώνονται λίγο πιο δύσκολα, θέλουν και κάποια συναισθηματική κάλυψη πρώτα.
Και ναι, έχω 2-3 φίλες κολλητές με τις οποίες δεν έπαιξε ποτέ τίποτα
(χμμμ...καλά με την μία από ένα σημείο και μετά, το παραδέχομαι :-)

Chris
c/
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Ένα κραυγαλέο παράδειγμα που επιβεβαιώνει την αλήθεια του τίτλου
Είσαι κοπέλα και πας επίσκεψη στο φιλαράκι σου και κατά σύμπτωση έχει φέρει γκομενάκι στο σπίτι και κάπως ,κάπου τους παίρνεις μάτι από το παράθυρο (με όλες τις λεπτομέρειες) ένεκα η κουρτίνα δεν καλύπτει πλήρως χωρίς όμως αυτός (και αυτή)να σε αντιληφθεί ώστε να νιώσει αμήχανα.
Φεύγεις και επανέρχεσαι μόλις το πεδίο είναι ελεύθερο. Προφανώς δεν άλλαξε τιιιιιίποτα μεταξύ σας...
για μας τους άντρες ομως!!! το αντίστοιχο ΔΕΝ ισχύει ,δυστυχώς...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Γενικότητα ο τίτλος. Οτι δουλεύει για τον καθένα. Για μένα από τη στιγμή που δεν δουλεύει κάτι το εγκαταλείπεις δίχως δεύτερη σκέψη.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Εχουμε πρακτικό πνεύμα εμείς οι άντρες
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Gm54 έγραψε: 14 Ιούλ 2018, 16:18 το εχετε προσεξει οτι οι γυνικες θελουν φιλιες με τους ανδρες ενω οι ανδρες ενδιαφερονται κυριως για το σεξ;

ακομα και σε σαιτ γνωριμιων βλεπεις γυναικες να γραφουν οτι ψαχνουν και φιλιες και οχι κατι ερωτικο
Είδες; Δεν μπορείς να τους πείς "εγώ μωρό μου θα είμαι γλυκός μαζί σου." Αμέσως θα σε πιάσουν από το λαιμό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
LEONAS

Συναντήθηκα τυχαία με μια παλιά συμμαθήτρια χτες σε μια εκδήλωση και μου είπε να πάμε για καφέ εγώ θα την εξηγήσω στα ισα ότι την γουστάρω από το σχολείο
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

LEONAS έγραψε: 13 Μάιος 2019, 15:03 Συναντήθηκα τυχαία με μια παλιά συμμαθήτρια χτες σε μια εκδήλωση και μου είπε να πάμε για καφέ εγώ θα την εξηγήσω στα ισα ότι την γουστάρω από το σχολείο
οχι μονο αυτο, αλλα να της πεις οτι οταν ησουν μικρος αυτοικανοποιοσουν μονο με αυτη.
σιγουρα θα το θεωρησει κοπλιμεντο
Άβαταρ μέλους
LEONAS

lolek1 έγραψε: 13 Μάιος 2019, 16:47
LEONAS έγραψε: 13 Μάιος 2019, 15:03 Συναντήθηκα τυχαία με μια παλιά συμμαθήτρια χτες σε μια εκδήλωση και μου είπε να πάμε για καφέ εγώ θα την εξηγήσω στα ισα ότι την γουστάρω από το σχολείο
οχι μονο αυτο, αλλα να της πεις οτι οταν ησουν μικρος αυτοικανοποιοσουν μονο με αυτη.
σιγουρα θα το θεωρησει κοπλιμεντο

Ντρέπομαι ρε θα με περάσει για λυγουρι :oops:
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Η φιλία είναι έρωτας σε λανθάνουσα μορφή. Για να πω ότι με κάποιον άνδρα είμαι φίλος θα πρέπει να επικοινωνούμε βαθιά, αν λείπει πολύ καιρό να νιώθω άσχημα, να τα λέμε για ώρες στο τηλέφωνο και να χαίρομαι με την παρουσία του. Αν αυτά μου συμβούν με μια γυναίκα, άσχετα με την εξωτερική της εμφάνιση, δε θα πω "τι καλή φίλη που βρήκα", θα πω "είμαι ερωτευμένος". Όταν σε μια σχέση μεταξύ δύο ατόμων με συμβατή σεξουαλικότητα δεν υπάρχει έρωτας πάει να πει πως είτε το ένα από τα δύο είτε και τα δύο μέλη της δεν νιώθουν τον συνδυασμό εκτίμησης, εξάρτησης κι αγάπης που χρειάζεται για να πεις ότι υπάρχει κι αμοιβαία φιλία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γραφικός έγραψε: 17 Μάιος 2019, 18:55 Η φιλία είναι έρωτας σε λανθάνουσα μορφή. Για να πω ότι με κάποιον άνδρα είμαι φίλος θα πρέπει να επικοινωνούμε βαθιά, αν λείπει πολύ καιρό να νιώθω άσχημα, να τα λέμε για ώρες στο τηλέφωνο και να χαίρομαι με την παρουσία του. Αν αυτά μου συμβούν με μια γυναίκα, άσχετα με την εξωτερική της εμφάνιση, δε θα πω "τι καλή φίλη που βρήκα", θα πω "είμαι ερωτευμένος". Όταν σε μια σχέση μεταξύ δύο ατόμων με συμβατή σεξουαλικότητα δεν υπάρχει έρωτας πάει να πει πως είτε το ένα από τα δύο είτε και τα δύο μέλη της δεν νιώθουν τον συνδυασμό εκτίμησης, εξάρτησης κι αγάπης που χρειάζεται για να πεις ότι υπάρχει κι αμοιβαία φιλία.
Δηλαδή ή τον ερωτεύεσαι τον άλλο ή δεν τον εκτιμάς, αγαπάς όπως ο άλλος εσένα. Γιατί αν τον αγαπάς και τον εκτιμάς σημαίνει ότι τον έχεις ερωτευτεί. Λίγο μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου. Άλλο έρωτας και άλλο αγάπη και φιλία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”