μλκα μου δεν φτάνει που είσαι "για όλα φταιν οι γκομενες οι πρωην και οι επομενες", είσαι και ξερόλας τρομάρα σου. Όλα τα καλά πάνω σου πήγαν κι έκατσαν ... τι διάολο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Μάιος 2019, 21:06 εννοω οτι ειναι ενας σαλτιμπαγκος που συντασσεται με τις μοδες και το ρευμα της εποχης (ως καλος μαρκετιστας) και λαικιζει ταυτιζομενος με την χριστιανοπληκτη ακροδεξια η οποια εχει τοσο σχεση με τον φιλελευθερισμο οσο η νδουλα με την αριστεια
πωλητης αεριτζης ειναι ο ανθρωπος
πρωτα με το πασοκ του ανδρεα,μετα με αεριτζιδικο πασοκ του σημιτη τωρα με την ακροδεξια,αυριο ποιος ξερει που
τυπικη πορεια βαλκανιοψευτοφιλελε
αντιθρησκος είναι, αλλά με τη τύφλα που έχεις άστο γάμα το, έχει και τικ είναι κι απτυχίωτος, βασικά μπροστά σου δεν φτουράει μια ...
- Επομένως αφού αποδέχεσαι γενικά την ύπαρξη των θαυμάτων, η στάση σου γενικά σε αυτά δεν είναι μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, όπως είπες ειδικά για της Πλεξούδα, γενικα η στάση σου είναι ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑΙ απλά για την κάθε Πλεξούδα το παίζεις και αγνωστικιστής ... ! τίγκα στην αντίφαση είσαι ...under έγραψε: 16 Μάιος 2019, 21:24
Απαντησα σε ολα αυτα.Σου ειπα οτι αποδεχομαι την υπαρξη των θαυματων αλλα δεν πιστοποιω εγω το καθε θαυμα.
Το σχεδιο του Θεου για καθε ανθρωπο πως μπορω να το γνωριζω ;
Αν ο Θεος θελει να σε φερει κοντα του με καποιο τροπο ειναι δυνατον να γνωριζω εγω τον τροπο ;
Πιστευω οτι θα υπαρξει Ανασταση των νεκρων.Αυτο ειναι το μονο σχεδιο του Θεου που εμεις γνωριζουμε.
- Σε ρώτησα εγώ για το σχέδιο του θεου ειδικά για κάθε έναν άνθρωπο ? Προφανώς και όχι, απλά διαστρέφεις την ερώτηση για να μην απαντήσεις ...
- Άρα ένα γενικό σχέδιο του θεού και ένα γενικό θέλημα του θεού τα γνωρίζεις φαρσί ! Αλλά όταν συμβαίνει κάτι που δεν ταιριάζει είτε στη βάση της λογικής είτε στη βάση της ηθικής με αυτό, τότε κολλάς κι από δίπλα κι ένα "άγνωσται αι βουλαι, τα θεϊκά σχέδια δεν περιορίζονται να πουμε από την ανθρώπινη νόηση" και ξεμπερδεύεις ... όπου βολεύει το θέλημα γενικά του θεού το ξέρεις φαρσί, όπου δεν βολεύει άγνωστο το θέλημα του θεού ...
Συνοψίζοντας, όπως είπα και εξαρχής, η πίστη σε θαύμα που συμβαίνει σε άνθρωπο είναι η κορύφωση του ανθρώπινου εγωϊσμού, η απάτη ότι ένα καλοθρεμένο "εγω" (και όχι όλα ανεξαιρέτως τα "εγώ" γιατί δεν είναι και όλα τα "εγώ" ίσα κι όμοια) συναλλάσσεται ιδιοτελώς με μια συμπαντική συνείδηση που τα έφτιαξε όλα και εξυψώνεται έναντι των υπόλοιπων "εγώ".
Πολύ πλάκα όλα αυτά, εφόσον ο άνθρωπος που χάθηκε, δίπλα σε αυτόν που σώθηκε με θαύμα, δεν είναι ο δικός μας άνθρωπος.