Ντεκαβλε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλη που μας καυλωνουν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Μέλη που μας καυλωνουν
Εμένα τα μέλη που με καυλώνουν είναι τα χέρια και τα πόδια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Γραφικός
Στο παρόν θέμα δεν πάτησα ρουφιανόκουμπο. Κάθε φορά που το πατάω το λέω σε αυτόν που το πάτησα και τώρα δεν το πάτησα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε σετ ή και μεμονωμένα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μου κάνεις εσύ!Γραφικός έγραψε: 14 Μάιος 2019, 19:26Τώρα που πήρα την θέση της Νάιδας, Ju-87 θα σκεφτώ πώς θα συνεχίσουμε μετά το σέξι δάγκωμά μου τρελό αγόρι και θα στα γράψω με λεπτομέρειες.
Παίξε με το

Εννοείς ένα χέρι αφημένο μόνο του κάπου;
Όχι σε σετ τα προτιμω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Γραφικός
Τέτοια γουστάρεις μωρή ανωμαλιάρα;
Να σου γνωρίσω έναν φίλο μου
Ανώμαλα πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 14 Μάιος 2019, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γουστάρω να βλέπω αριστερούς γυμνούς και εξευτελισμένους να μου γλύφουν τα πόδια
Μπορείς να μου προσφέρεις τέτοιες υπηρεσίες, φίλη γραφική;
-
Γραφικός
Μα δεν αποφασίζεις και με μπερδεύεις. Μια προτείνεις να με βλέπεις να τον παίζω και να χύνω στο στήθος σου, μια να σου γλείφω τα πόδια.
Αμάν εσείς οι γυναίκες, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε ένα σχέδιο, όλο αυτοσχεδιάζετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 3 Απαντήσεις