Ήμουν έτοιμος να πιστέψω ότι όλη η ιστορία είναι ακόμα μια αρχιδιά που ανακάλυψε η Ομάδα Αλήθειας, μέχρι που είδα ότι Γενικός Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Πατρίτσια Κυπριανίδου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντικαρκινική τεχνολογία από το CERN αρνήθηκε ο Συριζα!
Re: Αντικαρκινική τεχνολογία από το CERN αρνήθηκε ο Συριζα!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
stergiosbik
Μαλλον δεν γνωριζεις τι μαχες δινουν καθημερινα οι ογκολογοι μαζι με τους αρρωστους.
Ειναι κριμα για λιγα τομαρια να τους τσουβαλιαζεις ολους.
- hellegennes
Ποια είναι αυτή;Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:01 Ήμουν έτοιμος να πιστέψω ότι όλη η ιστορία είναι ακόμα μια αρχιδιά που ανακάλυψε η Ομάδα Αλήθειας, μέχρι που είδα ότι Γενικός Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Πατρίτσια Κυπριανίδου
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνηςhellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:08Ποια είναι αυτή;Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:01 Ήμουν έτοιμος να πιστέψω ότι όλη η ιστορία είναι ακόμα μια αρχιδιά που ανακάλυψε η Ομάδα Αλήθειας, μέχρι που είδα ότι Γενικός Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Πατρίτσια Κυπριανίδου
![]()
Ματρώνα (Πατρίτσια) Κυπριανίδου
Αστραπή
εδιτ
Α, μόλις τώρα είδα ότι την επερώτηση για το θέμα την έκανε ο Δημήτρης Καμμένος
Διαλυθείτε ησύχως, δεν υπάρχει κανένα θέμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beria την 14 Μάιος 2018, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
CV: https://www.minedu.gov.gr/publications/ ... _GGET.docxhellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:08Ποια είναι αυτή;Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:01 Ήμουν έτοιμος να πιστέψω ότι όλη η ιστορία είναι ακόμα μια αρχιδιά που ανακάλυψε η Ομάδα Αλήθειας, μέχρι που είδα ότι Γενικός Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Πατρίτσια Κυπριανίδου
![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δεν απορριψαμε την προταση αλλα ειναι ακριβη,δεν ειναι και τοσο αποτελεσματικη
Καταλαβαινετε...
Καταλαβαινετε...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:08Ποια είναι αυτή;Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:01 Ήμουν έτοιμος να πιστέψω ότι όλη η ιστορία είναι ακόμα μια αρχιδιά που ανακάλυψε η Ομάδα Αλήθειας, μέχρι που είδα ότι Γενικός Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Πατρίτσια Κυπριανίδου
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ΠατρίτσιαOrion22 έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:20hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:08Ποια είναι αυτή;Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:01 Ήμουν έτοιμος να πιστέψω ότι όλη η ιστορία είναι ακόμα μια αρχιδιά που ανακάλυψε η Ομάδα Αλήθειας, μέχρι που είδα ότι Γενικός Γραμματέας της ΓΓΕΤ είναι η Πατρίτσια Κυπριανίδου
![]()
![]()
Δημήτρης Καμμένος
ΓΓΕΤ
Μιγκισουχόι
Σέργιοςμπικ

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
με τα γυαλιά της κοινής λογικής, μεγάλε. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο. Και ναι, πολύ σωστά, δεκτές όλες οι παραπάνω προτάσεις που δίνεις +αυτό που προτεινε ο αντερ (να κοψουμε κασεράκι απο το Καρανικαίικο σκυλολόι) +αυτό που προτείνω εγώ, να κόψουμε κασεράκι απο ολους τους Καρανικες, και των προηγούμενων κυβερνήσεων, αυτων που μας εφτασαν ως εδώ. Και πάλι, τοσο το κόστος αγοράς-εγκατάστασης οσο και το κόστος συντήρησης αυτής της πρωτοπόρας τεχνολογίας θεραπείας,δε θα ειναι αρκετό να καλυφθεί απο ολα τα παραπάνω,μακροπρόθεσμα. Θα χρειαστει πιθανον να γινουν θυσίες και να παρθουν σκληρότερα μετρα. Να κοπει δηλαδή κασεράκι απο κατι αντίστοιχο του βεληνεκους αυτού. Καποιοι μαλλον νομίζετε ότι η εν λογω τεχνολογία πρόκεται για καμιά συναρμολογούμενη συρταριέρα του ΙΚΕΑ, αλλα εδώ (ετσι οπως τα γραφουν οι δημοσιοκαφροι τουλαχιστον) μιλαμε για μια μέθοδο στα όρια (1-2 λεβελ πιο κάτω) της ολοκληρωτικής θεραπείας της ασθένειας. Το κοστος συντηρησης μια τετοιας μοναδας, θα ειναι αναμενόμενα αστρονομικό.Chainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 15:42Το μέλλον με τα γυαλιά του σύριζα.vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 14:20 οι του δεφενςπόιντ που αναπαράγουν και το άρθρο, θα δέχονταν να κόβαμε φράγκα απο αγορά φρεγατών, αναβαθμίσεις f16 κτλ, και αντ'αυτού να τα σπρώχναμε στην cernικη αντικαρκινικη τεχνολογία ή μπα?
Αν δεν σε φάει ο καρκίνος θα σε γαμήσουν οι Τούρκοι.
Το να μειωθούν οι μετακλητοί, ή οι πλασματικές υπερωρίες στο δημόσιο, ή να διατεθεί ένα μέρος από αυτά που θα δοθούν για προεκλογικά επιδόματα, δεν παίζει με τίποτα.
μωρέ εγώ είμαι καλά, εσεις εχετε κάψει φλάντζα εντελως, απο τις ιδεοληπτικές εμμονές σας. Σας φταίει συνεχως το καθυστερημένο το καρανίκα και το αναφέρετε συνεχεια,μονο και μονο επειδη όλοι οι προηγούμενοι ήτανε πιο προσεκτικοί σε τέτοια θεματα (και δεν μαθαίνονταν τοσο ευκολα). Λες και οι προηγουμενοι δεν είχαν ολόκληρο στρατό Καρανίκων, λες και δεν ειχαν δημιουργήσει ολοκληρο κομματικο στρατό χαραμοφάηδων τεμπέληδων, λες και δεν διόριζαν. Για ρωτα το φιλαράκι σου τον πολ ποτ να σου πει πόσοι συντοπίτες του βρέθηκαν εν μία νυκτί στο μουσείο της Ακρόπολης επι κυβερνησης πιτσαδορου.
Vantono,για 100 εκ μιλαμε μερος των οποιων θα δαπανηυει απο ΕΕ.
Δεν ειναι τεραστιο το ποδο αν θες να επενδυσεις σε αυτη την τεχνολογια και να εχεις διεθνες κεντρο στη χωρα σου.
Υπαρχουν τεραστιες σπαταλες απο το δημοσιο ακομα και σημερα.
Μην επιμενεις σε μια πιπα.
Δεν ειναι τεραστιο το ποδο αν θες να επενδυσεις σε αυτη την τεχνολογια και να εχεις διεθνες κεντρο στη χωρα σου.
Υπαρχουν τεραστιες σπαταλες απο το δημοσιο ακομα και σημερα.
Μην επιμενεις σε μια πιπα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- hellegennes
Α, οκέι. Γιατί η απάντησή της μπορεί να ξεκινάει να εξηγήσει μια παρεξήγηση, αλλά με αυτήν την καταληκτική πρόταση μού δίνει την εντύπωση ότι λέει χοντρά ψέματα:Beria έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:09 ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης
Ματρώνα (Πατρίτσια) Κυπριανίδου
Αστραπή
εδιτ
Α, μόλις τώρα είδα ότι την επερώτηση για το θέμα την έκανε ο Δημήτρης Καμμένος
Διαλυθείτε ησύχως, δεν υπάρχει κανένα θέμα
Η Ελλάδα ως κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως χώρα επιδεικνύει υψηλού επιπέδου ερευνητική δραστηριότητα και εξωστρέφεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Ειναι ενα θεμα που χωραει πολυ συζητηση, και που δεν το ξερουμε. Το εχουν κανει σημαια τωρα.
Βεβαια και ο συριζα ετσι επαιξε αντιπολιτευση ας το λουστει τωρα
Βεβαια και ο συριζα ετσι επαιξε αντιπολιτευση ας το λουστει τωρα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Αυτοί είναι οι ζαίοι. Έχουν λεφτά, για να διορίσουν τους γκόμενους και τους Καρανίκες, αλλά δεν μπορούν να δώσουν για ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η Αλβανία.
Ξεφτιλισμένοι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και καλοί και σκάρτοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Επειδή όμως πρόκειται για ανθρώπινες ζωές καλό είναι να υπάρχει μια ευρύτερη ενημέρωση για τέτοια θεματα πχ από τα ΜΜΕ. Ή όπως εδώ που αναδείχτηκε το θεμα ιντερνετικώς. Μπορεί να ψάχνει κάποιος απελπισμένος και να δει από τη συζήτηση εδώ ότι υπάρχει θεραπεία. Που παρέχεται βέβαια μόνο στο εξωτερικό. Καλό είναι ότι γνωρίζει κάποιος που ν' απευθυνθούν κτλ να το αναρτήσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-