Κι εγώ που νόμιζα ότι είσαι: "Αθεοφοβος και ανηθικος θρησκευτικός υποκριτής .."
Ο.Ι.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είμαι ΚΡΥΠΤΟ Άθεος που όμως εάν έχει να κερδίσει κάτι με το να παριστάνει τον θρησκευομενο , πχ να ζητήσει ρουσφέτια από παπάδες , δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποκριθεί τον θρησκευομενο .O I έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:13 Είσαι τέτοιος ΑΙΝΕΙΑΝ06;;![]()
Κι εγώ που νόμιζα ότι είσαι: "Αθεοφοβος και ανηθικος θρησκευτικός υποκριτής .."![]()
![]()
Ο.Ι.
δε γίνεται δουλειά έτσι όμως
Θα γινομουν μεγάλο λαμόγιο σαν καλόγεροςO I έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:24 Το ξέρω βρε. Τόσα χρόνια το διαβάζω αυτό από σένα..![]()
Θυμάμαι είχες πει ότι κάποτε ήθελες να γίνεις καλόγερος, στο Κουτλουμούσι αν δεν κάνω λάθος![]()
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ καλόγερος..![]()
Πλάκα θά ΄χε
Ο.Ι.
Ρε συ Αινειάν, πολύ στο αυτοπαραμύθιασμα το έχεις ρίξει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:21 Όσο λαμόγιο ανηθικος και παλιάνθρωπος είμαι ως χριστιανός , το ίδιο θα είμαι και ότι άλλο θρησκευμα θα έγραφε η ταυτότητα μου
Χαλίφης στη θέση τού Χαλίφη δηλαδήΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:29Θα γινομουν μεγάλο λαμόγιο σαν καλόγεροςO I έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:24 Το ξέρω βρε. Τόσα χρόνια το διαβάζω αυτό από σένα..![]()
Θυμάμαι είχες πει ότι κάποτε ήθελες να γίνεις καλόγερος, στο Κουτλουμούσι αν δεν κάνω λάθος![]()
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ καλόγερος..![]()
Πλάκα θά ΄χε
Ο.Ι.
Θα ήμουν Εφραίμ στην θέση του Εφραίμ ..![]()
Είμαι μικρο λαμόγιο που θελει να γίνει μεγάλο λαμόγιο .ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:32Ρε συ Αινειάν, πολύ στο αυτοπαραμύθιασμα το έχεις ρίξει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:21 Όσο λαμόγιο ανηθικος και παλιάνθρωπος είμαι ως χριστιανός , το ίδιο θα είμαι και ότι άλλο θρησκευμα θα έγραφε η ταυτότητα μου
Ένας κανονικός άνθρωπος είσαι και όχι ο εωσφόρος.
Μικρολαμόγιο, μικροαντίχριστος κλπ
Αν ήμουν παπάς θα σε σχώραγα στο χαλαρό.![]()
Ε, τότε σταμάτησε να ψάχνεσαι τόσο πολύ για τη θρησκεία. Ή τουλάχιστον να προσποιείσαι ότι το κάνεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 19:10Είμαι μικρο λαμόγιο που θελει να γίνει μεγάλο λαμόγιο .ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:32Ρε συ Αινειάν, πολύ στο αυτοπαραμύθιασμα το έχεις ρίξει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:21 Όσο λαμόγιο ανηθικος και παλιάνθρωπος είμαι ως χριστιανός , το ίδιο θα είμαι και ότι άλλο θρησκευμα θα έγραφε η ταυτότητα μου
![]()
Μικροαστός που θέλει να γίνει Μεγαλοαστος ..![]()
είναι γενικότερο αυτό, φαντάζομαι ότι αν έχεις να κερδίσεις κάτι δεν έχεις πρόβλημα να υποκριθείς οτιδήποτεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:19 Είμαι ΚΡΥΠΤΟ Άθεος που όμως εάν έχει να κερδίσει κάτι με το να παριστάνει τον θρησκευομενο , πχ να ζητήσει ρουσφέτια από παπάδες , δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποκριθεί τον θρησκευομενο .
..και εγώ σαν μικροαστο είναι γιατί να αποτελώ εξαίρεση ;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 19:21Ε, τότε σταμάτησε να ψάχνεσαι τόσο πολύ για τη θρησκεία. Ή τουλάχιστον να προσποιείσαι ότι το κάνεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 19:10Είμαι μικρο λαμόγιο που θελει να γίνει μεγάλο λαμόγιο .ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:32
Ρε συ Αινειάν, πολύ στο αυτοπαραμύθιασμα το έχεις ρίξει.
![]()
Μικροαστός που θέλει να γίνει Μεγαλοαστος ..![]()
![]()
Αυτά στην πλειοψηφία τους, είναι εκδηλώσεις μικροαστών που λένε στα ζόρικα το μεγάλο ναι και στα ανώδυνα περιφερειακά το μικρό όχι για να κρατήσουν τα συντηρητικά κεκτημένα αλώβητα και τον επαναστατικό σκύλο χορτάτο.
Athos έγραψε: 08 Μάιος 2019, 19:41είναι γενικότερο αυτό, φαντάζομαι ότι αν έχεις να κερδίσεις κάτι δεν έχεις πρόβλημα να υποκριθείς οτιδήποτεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:19 Είμαι ΚΡΥΠΤΟ Άθεος που όμως εάν έχει να κερδίσει κάτι με το να παριστάνει τον θρησκευομενο , πχ να ζητήσει ρουσφέτια από παπάδες , δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποκριθεί τον θρησκευομενο .
Ας είναι όπως θέλει.bluerose έγραψε: 08 Μάιος 2019, 01:35Juno έγραψε: 08 Μάιος 2019, 00:23Εάν όμω ςμέχρι τότε οι αμαρτωλοί έχουν αλλάξει την πίστη στους υπόλοιπους;bluerose έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:56 .......
Το θέλημα Του αν γίνεται μόνο
Κάποτε θα επέμβει
Το κάνει αυτό αργεί αλλά δε χαρίζει διότι θέλει να έρθουν κοντά κι οι αμαρτωλοί δείχνοντας ανοχή
Πχ: κάποιος βιάζει, το θύμα αυτοκτονεί, άρα πάει στην κόλαση. Ο βιαστής προλαβαίνει να μετανοήσει, άρα πάει στον παράδεισο. Αυτό είναι δικαιοσύνη;
Πώς θα είναι η ψυχοσύνθεση του βιαστή από κει κι έπειτα;;
Ακόμη κι αν μετανοήσει
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.