Τώρα η Αντουανέτα θέλει λίαρ τζετ και θαλαμηγούς.

Δεν θα διαφωνήσω, απλά ο άλλος μπορεί να τα κάνει καλύτερα και αυτά. Αλλά δεν το βλέπεις γιατί όπως έγραφα πριν, ο χώρος είναι διαβρωμένος από την αριστερή σκατίλα. (Μπδγ το σπρεδ πρέπει να είναι χαμηλό, όχι το επιτόκιο. Το πινακάκι που έβαλες είναι ψιλοφέικ)μίστερ μαξ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 21:23 Η ουσία της πολιτικής ειναι να μην κανεις πολεμο με τους γείτονες (αν κανεις να νικήσεις) και να έχεις χαμηλά τα επιτόκια. Ολα τα άλλα ειναι μλκιες.![]()
Που να βγάλεις γκόμενα με το σκαφάκι που έχεις. Αν είχες θαλαμηγό με προσωπικό θα ήταν όλες στα πόδια σου.
αυτό το ποστ με μπέρδεψεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:46 [img]https://i.postimg.cc/qR76DkFR/1-F3 ... .jpg[/img]
μονο τρολιες, το γραφει το μεμοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 21:40αυτό το ποστ με μπέρδεψεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:46 [img]https://i.postimg.cc/qR76DkFR/1-F3 ... .jpg[/img]
είναι τρολλιά ή σοβαρό;
Αυτό είναι το πόιντ: με τους ζαίους δεν έχει καμία διαφορά πλέονΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 21:40αυτό το ποστ με μπέρδεψεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:46 [img]https://i.postimg.cc/qR76DkFR/1-F3 ... .jpg[/img]
είναι τρολλιά ή σοβαρό;
Σε ταγκάρω για να βεβαιωθώ ότι ενημερώθηκες από το τίμιο αυτό νήμα για το ότι δεν ήταν φιλοξενία αλλά εκχώρηση καθώς και για το κόστος ναύλωσης τέτοιου εξοπλισμού. Στα τελευταία πόστς είναι, εάν σου διέφυγεST48410 έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:49Να στο γράψω άλλη μία για να γίνει κατανοητό. Για τον πίκο έχω τόσο κακή γνώμη που το συγκεκριμένο δεν μου κάνει την παραμικρή εντύπωση. Κάπου διάβασα ότι η Παναγοπούλου ήταν συνεργάτης του τα τελευταία 3 χρόνια. Αν αυτό δεν είναι ακριβές και ο διορισμός έρχεται ως συνέπεια της παραχώρησης της θαλαμηγού αλλάζει το πράγμα. Επίσης το κόστος δεν έχει και τόση σημασία όσο η πράξη. Και 10.000 να κόστιζε το ίδιο μου κάνει. Είναι ηθικά απαράδεκτο και κατακριτέο. Απλά φαντάζομαι ότι ο κάθε πολιτικός αρχηγός έχει μερικούς γνωστούς επιχειρηματίες διατεθειμένους να τον φιλοξενήσουν τσάμπα απλά και μόνο για να έχουν την εύνοια του αν και όποτε χρειαστεί και όχι για να το ανταλλάξουν άμεσα με κάτι χειροπιαστό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:41 Εντάξει από ότι φαίνεται, είσαι διατεθειμένος να δικαιολογήσεις σχεδόν τα πάντα στον πίκο. Για λόγους ασφαλείας πήγε στη θαλαμηγό, και δεν είναι καθόλου προβληματικός ο μετέπειτα διορισμός της εφοπλίσταινας. Επίσης δεν τίθεται ζήτημα με το άρθρο τέσσερα γιατί το κοστ ακάουντινγκ της παραχώρησης είναι διαφορετικό από την εκμίσθωση, οκ, πάμε παρακάτω.
φιλε εχει και μασαζ με εκτονωση στο πλοιο? συμπεριλαβου στην τιμη?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 22:11Σε ταγκάρω για να βεβαιωθώ ότι ενημερώθηκες από το τίμιο αυτό νήμα για το ότι δεν ήταν φιλοξενία αλλά εκχώρηση καθώς και για το κόστος ναύλωσης τέτοιου εξοπλισμού. Στα τελευταία πόστς είναι, εάν σου διέφυγεST48410 έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:49Να στο γράψω άλλη μία για να γίνει κατανοητό. Για τον πίκο έχω τόσο κακή γνώμη που το συγκεκριμένο δεν μου κάνει την παραμικρή εντύπωση. Κάπου διάβασα ότι η Παναγοπούλου ήταν συνεργάτης του τα τελευταία 3 χρόνια. Αν αυτό δεν είναι ακριβές και ο διορισμός έρχεται ως συνέπεια της παραχώρησης της θαλαμηγού αλλάζει το πράγμα. Επίσης το κόστος δεν έχει και τόση σημασία όσο η πράξη. Και 10.000 να κόστιζε το ίδιο μου κάνει. Είναι ηθικά απαράδεκτο και κατακριτέο. Απλά φαντάζομαι ότι ο κάθε πολιτικός αρχηγός έχει μερικούς γνωστούς επιχειρηματίες διατεθειμένους να τον φιλοξενήσουν τσάμπα απλά και μόνο για να έχουν την εύνοια του αν και όποτε χρειαστεί και όχι για να το ανταλλάξουν άμεσα με κάτι χειροπιαστό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:41 Εντάξει από ότι φαίνεται, είσαι διατεθειμένος να δικαιολογήσεις σχεδόν τα πάντα στον πίκο. Για λόγους ασφαλείας πήγε στη θαλαμηγό, και δεν είναι καθόλου προβληματικός ο μετέπειτα διορισμός της εφοπλίσταινας. Επίσης δεν τίθεται ζήτημα με το άρθρο τέσσερα γιατί το κοστ ακάουντινγκ της παραχώρησης είναι διαφορετικό από την εκμίσθωση, οκ, πάμε παρακάτω.
![]()
Λενινιστής με ακολουθεί το ίνδαλμά του είναι.MiGiSukhoI έγραψε: 06 Μάιος 2019, 13:42 Σοσιαλοδημοκράτης είναι... Καμία σχέση με την έννοια αριστερός..