Κάτι τέτοιο σαν τον Τσίπρα θα ήταν και ο Βελουχιώτης.

O Αρης ήταν κομμουνισταρας,
Τσιπρας ο αρχηγος των σκαφατων.Μηχανικός έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:48 Ο Τσίπρας με το βιβλίο για τον Βελουχιώτη στην Βουλή.
Κάτι τέτοιο σαν τον Τσίπρα θα ήταν και ο Βελουχιώτης.
![]()
Δηλωσιας κιναιδος ηταν και επιπλεον σαδιστης.Παλι δεν ελεγχεις το σταλινοφασιστικο κτηνος μεσα σου Μαξ.μίστερ μαξ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:52O Αρης ήταν κομμουνισταρας,
για αυτο και δεν παρέδωσε τα όπλα του εΛΑΣ
Τον κρίνουμε πολιτικά, δεν μας αφορουν τα βιτσια του (φυσικά δεν πιστεύω την παπαροφιλολογια που αναπτύσσει ο φαιός βόθρος).Drexler έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:56Δηλωσιας κιναιδος ηταν και επιπλεον σαδιστης.Παλι δεν ελεγχεις το σταλινοφασιστικο κτηνος μεσα σου Μαξ.μίστερ μαξ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:52O Αρης ήταν κομμουνισταρας,
για αυτο και δεν παρέδωσε τα όπλα του εΛΑΣ
Ρε δεν υπάρχετε!πήζον bot έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:43ρε τι ωραιες αναλυσεις κανεις?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:41Εντάξει από ότι φαίνεται, είσαι διατεθειμένος να δικαιολογήσεις σχεδόν τα πάντα στον πίκο. Για λόγους ασφαλείας πήγε στη θαλαμηγό, και δεν είναι καθόλου προβληματικός ο μετέπειτα διορισμός της εφοπλίσταινας. Επίσης δεν τίθεται ζήτημα με το άρθρο τέσσερα γιατί το κοστ ακάουντινγκ της παραχώρησης είναι διαφορετικό από την εκμίσθωση, οκ, πάμε παρακάτω.ST48410 έγραψε: 07 Μάιος 2019, 18:28
Εγώ είναι ο μάστορας;Λοιπόν αν μου λες ότι την διόρισε πρέσβειρα σε αντάλλαγμα της παραχώρησης της θαλαμηγού το βρίσκω υπερβολικό. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά μου φαίνεται πιο πιθανό δεδομένης της αγανάκτησης του κόσμου το προηγούμενο καλοκαίρι να έκρινε πιο ασφαλές να κάνει διακοπές στο σκάφος κάποιας γνωστής του μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά οτιδήποτε άλλο.
ΥΓ. Αυτό για τα βιβλιάρια ήταν χτύπημα κάτω από την μέση.
κανε μια για πρεζεμπορα κουμπαρο χρηματοδοτη λεβεντη μου. δεν πιστευω να εισαι εμμισθο μποτ?
Αριστερη ζωαρα.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:46 [img]https://i.postimg.cc/qR76DkFR/1-F3 ... .jpg[/img]
Δηλωσιας ηταν.μίστερ μαξ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:30
Τον κρίνουμε πολιτικά, δεν μας αφορουν τα βιτσια του (φυσικά δεν πιστεύω την παπαροφιλολογια που αναπτύσσει ο φαιός βόθρος).![]()