!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μία θαλαμηγός για τον Αλέξη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Μία θαλαμηγός για τον Αλέξη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

the_black_planet έγραψε: 06 Μάιος 2019, 16:13
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 15:38
the_black_planet έγραψε: 06 Μάιος 2019, 15:13

Ε ναι ο δεξιός έχει δικαίωμα να κάνει διακοπαρες όταν ο λαός πεινάει. Αφού υπάρχουν και τα ζώα που τον ψηφίζουν...
Οι διακοπάρες είναι μέρος της ιδεολογίας του άδωνη αφού ο άνθρωπος είναι δηλωμένος καπιταλιστής, τι να κάνουμε τώρα. Από την άλλη για τους αριστερούς οι διακοπές σε θαλαμηγό είναι ακόμα μια μαρτυρία της πραγματικά απύθμενης υποκρισίας τους.
Ενώ για τους δεξιούς οι διακοπές σε θαλαμηγό είναι μαρτυρία του απύθμενου μαζοχισμού και ανυπαρξίας προσωπικότητας των ψηφοφόρων. Εγώ μαζί τους, ελευθερία πάνω από όλα , δικαίωμα στον μαζοχισμό, στην τελική αν ο αφέντης ο πολυχρονεμενος κάνει ζωαρα είναι σαν να το ζουν και αυτοί, δεν ξέρω πώς καταγράφεται αυτό στην ψυχολογία αλλά σίγουρα κάποιος όρος θα υπάρχει. Για πες ρε μπαγάσα, εσύ αν βγει η πρωθυπουργάρα ραντεβού με την Σκαρλετ θα νοιώσεις περηφάνια ή μόνο με τον Κουλη φτιαχνεσαι;; :P
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει και κάποιος μέτριας νοημοσύνης τι έχω γράψει.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Pirate7G έγραψε: 06 Μάιος 2019, 15:00
wooded glade έγραψε: 06 Μάιος 2019, 13:53 Εικόνα
Σε αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τον Τσίπρα. :smt005:

Το πρόβλημα πιο είναι δεν μας λέτε. Όταν το 2014 ο κόσμος ήταν στους δρόμους και φώναζε για τις συντάξεις, τους κομμένους μισθούς και την πείνα που μας έφεραν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κι Αδωνης ήταν σε σπα στην Αραχωβα, λέγατε τα ίδια; Είμαι σίγουρος πως όχι. Παίζει να λέγατε και μαγκιά του. Αλλά αυτοί είστε. 2 μέτρα και 2 σταθμά, πάντα.
ένα πρόβλημα είναι ότι η θαλαμηγός μάλλον δεν είναι δική του. Και ρεαλιστικά, αν σκεφτείς ότι τα άτομα με τα οποία έκανε παρέα πριν γίνει πρωθυπουργός ήταν τύπου Καρανίκα, ούτε κάποιου παιδικού του φίλου παίζει να είναι.....
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 16:46
the_black_planet έγραψε: 06 Μάιος 2019, 16:13
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 15:38

Οι διακοπάρες είναι μέρος της ιδεολογίας του άδωνη αφού ο άνθρωπος είναι δηλωμένος καπιταλιστής, τι να κάνουμε τώρα. Από την άλλη για τους αριστερούς οι διακοπές σε θαλαμηγό είναι ακόμα μια μαρτυρία της πραγματικά απύθμενης υποκρισίας τους.
Ενώ για τους δεξιούς οι διακοπές σε θαλαμηγό είναι μαρτυρία του απύθμενου μαζοχισμού και ανυπαρξίας προσωπικότητας των ψηφοφόρων. Εγώ μαζί τους, ελευθερία πάνω από όλα , δικαίωμα στον μαζοχισμό, στην τελική αν ο αφέντης ο πολυχρονεμενος κάνει ζωαρα είναι σαν να το ζουν και αυτοί, δεν ξέρω πώς καταγράφεται αυτό στην ψυχολογία αλλά σίγουρα κάποιος όρος θα υπάρχει. Για πες ρε μπαγάσα, εσύ αν βγει η πρωθυπουργάρα ραντεβού με την Σκαρλετ θα νοιώσεις περηφάνια ή μόνο με τον Κουλη φτιαχνεσαι;; :P
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει και κάποιος μέτριας νοημοσύνης τι έχω γράψει.
Μα και εγώ που είμαι χαμηλής νοημοσύνης συμφώνησα με αυτό που έγραψες, σοβαρά μιλάω, δεν είπα πουθενά μαγκιά του Αλέξη καλά κάνει και μας γλεντάει! Απλά σε συμπλήρωσα αδερφέ.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Athos έγραψε: 06 Μάιος 2019, 14:26 Εικόνα

διαλογίζεται για το καλό μας
Ξέρομε τουλάχιστον αν το πούρο ήταν του συντρόφου Φιντέλ;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Μάιος 2019, 15:01

Το πρόβλημα πιο είναι δεν μας λέτε. Όταν το 2014 ο κόσμος ήταν στους δρόμους και φώναζε για τις συντάξεις, τους κομμένους μισθούς και την πείνα που μας έφεραν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κι Αδωνης ήταν σε σπα στην Αραχωβα, λέγατε τα ίδια; Είμαι σίγουρος πως όχι. Παίζει να λέγατε και μαγκιά του. Αλλά αυτοί είστε. 2 μέτρα και 2 σταθμά, πάντα.
Ο Άδωνις είναι αριστερός ηγέτης θαυμαστής του Τσε;
Ο Αδωνης, ως πατριώτης (και καλά) , θα έπρεπε να μην πηγαινει σε τέτοια ξενοφερτα πράγματα. Άκου σπα. Τον χαλαγαν οι βεντούζες ε; Ήθελε σπα ο βαρώνος.

Πώς σου φαίνεται η ρητορική σας όταν στρέφεται εναντίον σας;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Η πεμπτουσια του φορουμ

ο ιδεολογικος σας καθοδηγητης

https://twitter.com/ArisPortosalte/stat ... 0017354752
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Φυσικά η ζήλεια της working class κατά των κοττερούχων δεν δικαιολογείται.
Ακόμα περισσότερο, είναι μία ψευδαίσθηση.
Όταν γίνει η επανάσταση τα κόττερα θα καούν στις ρεγκάτες τους ή και δεν θα καούν αλλά θα τα κατάσχουν οι λαϊκές επιτροπές.
Μετά ;
Αποκτά η working class κόττερο ;
Όσο αποκτούσε και πριν ή και χειρότερα αφού τα κόττερα θα απαγορεύονται.
Είναι απλό, μιά τετριμμένη αλήθεια σε σχέση με τα κόττερα.
Όμως η ζήλεια εξακολουθεί να υπάρχει, παίρνει την μορφή μπρέξι-Τραμπ-Σύριζα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Πολλή μιζέρια οι αντιπολιτευόμενοι. :lol:
ψάχνουν να βρούν σκάνδαλα
Έχει χτυπήσει κόκκινο η λαιμαργία τους γιά εξουσία !!

Δεν υπάρχουν σοβαρά ζαιικά σκάνδαλα

Εκτός των τεραστίων της πώλησης της Μακεδονίας και του ισλαμοεποικισμού ( που δεν απασχολεί παρά λίγους πολίτες)

Στα παπάρια μας για τις καγκουροδιακοπές του Πόκο, όλοι το μυαλό του Κικίλια έχετε εκεί στην ΝΔ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Nero έγραψε: 06 Μάιος 2019, 16:51

ένα πρόβλημα είναι ότι η θαλαμηγός μάλλον δεν είναι δική του. Και ρεαλιστικά, αν σκεφτείς ότι τα άτομα με τα οποία έκανε παρέα πριν γίνει πρωθυπουργός ήταν τύπου Καρανίκα, ούτε κάποιου παιδικού του φίλου παίζει να είναι.....
Πρόβλημα θα ήταν αν ήταν δική του η θαλαμηγός. Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα.
Εντάξει τώρα. Δεν θα ασχολούμαστε με τις διακοπές του Τσίπρα, επειδή οι μιζαδώροι της νδ ζήλεψαν. ΑΝτί να φωνάξουν εκείνους, ως ΕΙΘΙΣΤΑΙ, φώναξαν το Τσίπρα και τρόμαξα οι διαπλεκόμενοι της νδ μήπως έχασαν τα προνομιά τους
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Θυμαμαι τι ξερναγε το βρωμοστομα των ζαιων οταν κυκλοφορησε φωτογραφια του Αδωνι σε πισινα ξενοδοχειου.
Και βλεπω τι λενε σημερα για τον απατεωνα που το παιζει παιδι του λαου απο τις θαλαμηγους των εφοπλιστων.
Ποιος εχασε την τσιπα για να την βρουν οι ζαιοι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
under

Θυμαμαι επισης τι ξερναγε το βρωμοστομα τους για τον μακαριτη τον Σταυριδη οταν μπηκε στο τζετ του Μελισσανιδη.
Σημερα δεν βρισκουν τιποτα το μεμπτο.Τοσο γυναικωτοι ειναι.
Άβαταρ μέλους
under

Λιγο μετα το Ματι

Εικόνα
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Pirate7G έγραψε: 06 Μάιος 2019, 18:13
Nero έγραψε: 06 Μάιος 2019, 16:51

Πρόβλημα θα ήταν αν ήταν δική του η θαλαμηγός. Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα.
Εντάξει τώρα. Δεν θα ασχολούμαστε με τις διακοπές του Τσίπρα, επειδή οι μιζαδώροι της νδ ζήλεψαν. ΑΝτί να φωνάξουν εκείνους, ως ΕΙΘΙΣΤΑΙ, φώναξαν το Τσίπρα και τρόμαξα οι διαπλεκόμενοι της νδ μήπως έχασαν τα προνομιά τους
Το ξέρεις πολύ καλά ότι ισχύει το αντίθετο, και το ξέρεις πολύ καλά ότι οι διακοπές του Τσίπρα στη θαλαμηγό του κάθε εφοπλιστή εν τέλει δεν είναι τσάμπα. Το ξέρεις ότι είναι πουλημένο τομάρι χωρίς καμιά αναστολή, απλά δεν ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τον χαζό, θα σε διευκολύνω και δεν θα συνεχίσω.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

πήζον bot έγραψε: 06 Μάιος 2019, 18:00 Η πεμπτουσια του φορουμ

ο ιδεολογικος σας καθοδηγητης

https://twitter.com/ArisPortosalte/stat ... 0017354752
:+1:
Άβαταρ μέλους
under

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”