!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Eviotis

Re: Υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eviotis »

Pam έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:01
under έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:55 Εβγαλε ο Παπαχελας τα ηχητικα απο το Ματι.
Ακουγεται εκει η φραση ενος στελεχους της Πυροσβεστικης : υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν.

Λιγο αργοτερα ο Τσιπρας και η συμμορια τους καλουσαν τις καμερες για να παιξουν το πιο αθλιο θεατρο που ειδε ποτε ανθρωπος.

Αυτη ειναι η αριστερα.Αυτος ειναι ο συριζα.
Οι εκλογές είναι στις 26 Μαίου.Είναι η ευκαιρία μέσω των καλπών για ευρωεκλογές και περιφερειακές/δημοτικές εκλογές να δοθεί ένα ηχυρό χαστούκι σε Τσίπρα-Δούρου.
Παιδεραστές μπορούμε να ψηφίσουμε;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

θα φατε καλα..
τελειωσατε, τετοια ξεφτιλα δεν εχει ξαναγινει στην ελλαδα.
οι λυκοι αγγαλια με τα σκυλια
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

alekhine έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:00
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:56 Πρέπει να κάνετε ταχυρρυθμα σεμινάρια νταματζ κοντρόλ.
δεν χρειαζεται κανενα προβλημα δεν εχω να πανε μεσα η δουρου η ο τσιπρας η οποιος

εσεις πρεπει να αποφασισετε ομως οποτε βγαινει τετοιου τυπου μαρτυρια αν μας ενδιαφερουν τα οσα λεγονται η αν ειναι νομιμη η οχι η αποκτηση τους :wink
hades έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:59 Ρε φίλε δεν είναι προιον υποκλοπής αυτά.
μας ενδιαφερουν τα οσα λεγονται η πρεπει να ειναι και νομιμος ο τροπος κτησης?

αυτο ειναι το ερωτημα
για το συγκεκριμένο λες ή γενικά ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Πρετεντέρης έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:56 Πρέπει να κάνετε ταχυρρυθμα σεμινάρια νταματζ κοντρόλ.
δεν χρειαζεται κανενα προβλημα δεν εχω να πανε μεσα η δουρου η ο τσιπρας η οποιος

εσεις πρεπει να αποφασισετε ομως οποτε βγαινει τετοιου τυπου μαρτυρια αν μας ενδιαφερουν τα οσα λεγονται η αν ειναι νομιμη η οχι η αποκτηση τους :wink

αυτο ειναι το ερωτημα
Προφανώς έχει σημασία το τι λέγεται. Ο Σαμαράς είναι εκτεθειμένος.

Το ότι συνδέεις το ένα γεγονός με το άλλο δείχνει ότι πρέπει να κάνεις το σεμινάριο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

alekhine έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:00 αυτο ειναι το ερωτημα
Το ερωτημα ειναι τι μπορει να περιμενει ο μεσος πολιτης απο αυτους που καλουν τις καμερες για να παιξουν θεατρο την ωρα της καταστροφης.Μιας καταστροφης που ηρθε λογω της ανικανοτητας τους και το ηξεραν.Και γι αυτο καλεσαν και τις καμερες.
Τις επομενες ημερες λοιπον αυτα τα σκουλικια εδειχναν ως κατηγορουμενους τους ανθρωπους που καηκαν γιατι δηθεν ειχαν αυθαιρετα.Τα οποια θα γκρεμιζαν.
Ενα σχεδον χρονο μετα δεν εχουν γκρεμισει τιποτα φυσικα αφου ολοι ξεραμε οτι ειναι ψευτες και πουστηδες.
Συνεπως ο πολιτης που κυβερναται απο τετοια κοπροσκυλα τι μπορει να περιμενει εκτος απο πουστιες ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

αυτο ειναι το ερωτημα
λογικα τα ηχητικα θαταν μεσα στην δικογραφια
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:02
Pam έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:01
under έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:55 Εβγαλε ο Παπαχελας τα ηχητικα απο το Ματι.
Ακουγεται εκει η φραση ενος στελεχους της Πυροσβεστικης : υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν.

Λιγο αργοτερα ο Τσιπρας και η συμμορια τους καλουσαν τις καμερες για να παιξουν το πιο αθλιο θεατρο που ειδε ποτε ανθρωπος.

Αυτη ειναι η αριστερα.Αυτος ειναι ο συριζα.
Οι εκλογές είναι στις 26 Μαίου.Είναι η ευκαιρία μέσω των καλπών για ευρωεκλογές και περιφερειακές/δημοτικές εκλογές να δοθεί ένα ηχυρό χαστούκι σε Τσίπρα-Δούρου.
Παιδεραστές μπορούμε να ψηφίσουμε;
Όχι.Και φυσικά δεν μπορείτε να ψηφίσετε ούτε δολοφόνους που κατεβαίνουν υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής ξανά μετά πό μια καταστροφική θητεία στην περιφέρεια με εκατόμβες νεκρών(Μάνδρα,Μάτι κτλ) και στους οποίους έχει ήδη ασκηθεί δίωξη.Τα λαμόγια θα πάρουν δρόμο πρώτα με τις ευρωεκλογές και περιφερειακές/δημοτικές εκλογές στις 26 Μάίου και στις 2 Ιουνίου και στη συνέχεια(εφόσον ο ελληνικός λαός φροντίσει η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάνω από 6 μονάδες στις ευρωεκλογές) και με τις βουλευτικές εκλογές τέλη Ιουνίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 03 Μάιος 2019, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:53
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:50
Pirate7G έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:38
Επειδή ειμαι χαζός και βλακας, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι θέμα το ότι η Σουλα η κομμώτρια δεν έμαθε κατευθείαν για τους νεκρούς στο Μάτι;
Ξερω ότι θα πεις ένα κάρο άσχετα πράγματα. Μπορείς όμως να απαντήσεις και σε αυτό που σε ρώτησα;
Δεν πάτε καθόλου καλά, Αντουανέτες της κωλοπετεινίτσας.
Είσαι η Σούλα η κομμώτρια;
Όχι, είμαι η Γαλή η μάντισσα.

Και σπανίως πέφτω έξω στις εκτιμήσεις μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Επειδή ειμαι χαζός και βλακας, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι θέμα το ότι η Σουλα η κομμώτρια δεν έμαθε κατευθείαν για τους νεκρούς στο Μάτι;
Ξερω ότι θα πεις ένα κάρο άσχετα πράγματα. Μπορείς όμως να απαντήσεις και σε αυτό που σε ρώτησα;
Βρε Γατούλα μου, εσύ μιλάς λογικά. Για πες μου, γιατί είναι θέμα το ότι δεν ανακοινώθηκε κατευθείαν η ύπαρξη νεκρών.
Επίσης είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να κάνεις τόσο άσχετο σχολιασμό και με χαρακτηρισμό που δεν κολλάει πουθενά, μάλιστα. Κρίμα.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

hades έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 για το συγκεκριμένο λες ή γενικά ;
Πρετεντέρης έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Προφανώς έχει σημασία το τι λέγεται. Ο Σαμαράς είναι εκτεθειμένος.
Το ότι συνδέεις το ένα γεγονός με το άλλο δείχνει ότι πρέπει να κάνεις το σεμινάριο.
για μενα αν βγαινει ηχητικο η βιντεο πρεπει να χρησιμοποιειται σαν πειστηριο ανεξαρτητα του τροπου κτησης απο την στιγμη που στειχειοθετειται αδικημα

αν αυτο που εβγαλε ο παπαχελας ειναι και νομιμο ακομα καλυτερα

οσο για τον συσχετισμο που λεει ο πρετεντερης βρισκεται μονο στην κεφαλα του
ειδικα που γραφω καθαρα και ξαστερα οτι λιγο με νοιαζει αν θα κατηγορηθει ο οποιος για το ματι
Rocco Siffredi έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:06 λογικα τα ηχητικα θαταν μεσα στην δικογραφια
δεν μπορουν να μπουν στην δικογραφια σαν "προιοντα υποκλοπης"
under έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:05 Το ερωτημα ειναι τι μπορει να περιμενει ο μεσος πολιτης απο αυτους που καλουν τις καμερες για να παιξουν θεατρο την ωρα της καταστροφης.
η απαντηση ειναι τιποτα
μην μου πεις ομως οτι ειναι ο πρωτος πολιτικος που στηνεται μπροστα σε καμερα και λεει ψεματα εν γνωσει του
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Pirate7G έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:09
Βρε Γατούλα μου, εσύ μιλάς λογικά. Για πες μου, γιατί είναι θέμα το ότι δεν ανακοινώθηκε κατευθείαν η ύπαρξη νεκρών.
Επίσης είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να κάνεις τόσο άσχετο σχολιασμό και με χαρακτηρισμό που δεν κολλάει πουθενά, μάλιστα. Κρίμα.
ποιος μιλαει λογικα χαζεψες ρε? στο πεη ρολ ολοι ρεεεεεεεεεε.
αυτη για τον ν γεωργιαδη ειχε δωσει ρεστα
Eviotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eviotis »

28 Ιουνίου 2007-3 Σεπτεμβρίου 2007
ΘΑΝΑΤΟΙ
Ιούνιος -9
Ιούλιος -5
Αύγουστος -67
Σεπτέμβριος -3
Σύνολο -84 νεκροί απο πυρκαγιές.Σας προκαλεί σοκ αυτο παλιο σκουπίδια; Τότε η Νέα Δημοκρατία μας τα πήγε καλα; Ετσι μετράμε τον θάνατο;
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:49 Προεκλογικη εκστρατεια του πατουλη κανει ο παπαχελας
Δεν φοβάται η Δούρου.

Σίγουρη η επανεκλογή, αφού τουλαχιστον,δε γεμισε ακρίδες και βατράχια η Αττική, δε βάφτηκε κόκκινος ο Κηφισός και δεν πέθαναν οι πρωτότοκοι κάθε σπιτιού στην Περιφέρεια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:58 Αυτή είναι η δεξιά που κάνει πλιάτσικο πάνω σε πτώματα για να σοδομίσει πάλι το κράτος.
Τα πτώματα ήταν κάποτε ζωντανοί άνθρωποι που τους ξεκάνατε εσείς της ''ηθικής'' αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε πως αν το σχέδιο σας είναι να καταστρέψετε την Ελλάδα σε κάθε τομέα(εθνικά θέματα,Μακεδονικό,Μάτι,Μάνδρα,εκφυλισμός της κοινωνίας μέσω συστηματικού αφελληνισμού σε κρίσιμους τομείς όπως της εκπαίδευσης,άρνησης γενοκτονιών και ανθελληνικού λόγου και εθνομηδενιστικής ρητορικής κτλ) τότε έχετε ταλέντο.Αλλά τελειώσατε πλέον και σύντομα ο λαός μέσω των καλπών θα σας θάψει στις σκοτεινές σελίδες της ιστορίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 03 Μάιος 2019, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:12 28 Ιουνίου 2007-3 Σεπτεμβρίου 2007
ΘΑΝΑΤΟΙ
Ιούνιος -9
Ιούλιος -5
Αύγουστος -67
Σεπτέμβριος -3
Σύνολο -84 νεκροί απο πυρκαγιές.Σας προκαλεί σοκ αυτο παλιο σκουπίδια; Τότε η Νέα Δημοκρατία μας τα πήγε καλα; Ετσι μετράμε τον θάνατο;
ναι αλλα τοτε τους ανακοινωναν
ενω τωρα

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”