Παιδεραστές μπορούμε να ψηφίσουμε;Pam έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:01Οι εκλογές είναι στις 26 Μαίου.Είναι η ευκαιρία μέσω των καλπών για ευρωεκλογές και περιφερειακές/δημοτικές εκλογές να δοθεί ένα ηχυρό χαστούκι σε Τσίπρα-Δούρου.under έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:55 Εβγαλε ο Παπαχελας τα ηχητικα απο το Ματι.
Ακουγεται εκει η φραση ενος στελεχους της Πυροσβεστικης : υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν.
Λιγο αργοτερα ο Τσιπρας και η συμμορια τους καλουσαν τις καμερες για να παιξουν το πιο αθλιο θεατρο που ειδε ποτε ανθρωπος.
Αυτη ειναι η αριστερα.Αυτος ειναι ο συριζα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν...
Re: Υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν...
θα φατε καλα..
τελειωσατε, τετοια ξεφτιλα δεν εχει ξαναγινει στην ελλαδα.
οι λυκοι αγγαλια με τα σκυλια
τελειωσατε, τετοια ξεφτιλα δεν εχει ξαναγινει στην ελλαδα.
οι λυκοι αγγαλια με τα σκυλια
για το συγκεκριμένο λες ή γενικά ;alekhine έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:00δεν χρειαζεται κανενα προβλημα δεν εχω να πανε μεσα η δουρου η ο τσιπρας η οποιος
εσεις πρεπει να αποφασισετε ομως οποτε βγαινει τετοιου τυπου μαρτυρια αν μας ενδιαφερουν τα οσα λεγονται η αν ειναι νομιμη η οχι η αποκτηση τους
μας ενδιαφερουν τα οσα λεγονται η πρεπει να ειναι και νομιμος ο τροπος κτησης?
αυτο ειναι το ερωτημα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Προφανώς έχει σημασία το τι λέγεται. Ο Σαμαράς είναι εκτεθειμένος.alekhine έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:00δεν χρειαζεται κανενα προβλημα δεν εχω να πανε μεσα η δουρου η ο τσιπρας η οποιος
εσεις πρεπει να αποφασισετε ομως οποτε βγαινει τετοιου τυπου μαρτυρια αν μας ενδιαφερουν τα οσα λεγονται η αν ειναι νομιμη η οχι η αποκτηση τους
αυτο ειναι το ερωτημα
Το ότι συνδέεις το ένα γεγονός με το άλλο δείχνει ότι πρέπει να κάνεις το σεμινάριο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Το ερωτημα ειναι τι μπορει να περιμενει ο μεσος πολιτης απο αυτους που καλουν τις καμερες για να παιξουν θεατρο την ωρα της καταστροφης.Μιας καταστροφης που ηρθε λογω της ανικανοτητας τους και το ηξεραν.Και γι αυτο καλεσαν και τις καμερες.
Τις επομενες ημερες λοιπον αυτα τα σκουλικια εδειχναν ως κατηγορουμενους τους ανθρωπους που καηκαν γιατι δηθεν ειχαν αυθαιρετα.Τα οποια θα γκρεμιζαν.
Ενα σχεδον χρονο μετα δεν εχουν γκρεμισει τιποτα φυσικα αφου ολοι ξεραμε οτι ειναι ψευτες και πουστηδες.
Συνεπως ο πολιτης που κυβερναται απο τετοια κοπροσκυλα τι μπορει να περιμενει εκτος απο πουστιες ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Rocco Siffredi
λογικα τα ηχητικα θαταν μεσα στην δικογραφιαalekhine έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:00δεν χρειαζεται κανενα προβλημα δεν εχω να πανε μεσα η δουρου η ο τσιπρας η οποιος
αυτο ειναι το ερωτημα
Όχι.Και φυσικά δεν μπορείτε να ψηφίσετε ούτε δολοφόνους που κατεβαίνουν υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής ξανά μετά πό μια καταστροφική θητεία στην περιφέρεια με εκατόμβες νεκρών(Μάνδρα,Μάτι κτλ) και στους οποίους έχει ήδη ασκηθεί δίωξη.Τα λαμόγια θα πάρουν δρόμο πρώτα με τις ευρωεκλογές και περιφερειακές/δημοτικές εκλογές στις 26 Μάίου και στις 2 Ιουνίου και στη συνέχεια(εφόσον ο ελληνικός λαός φροντίσει η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να είναι πάνω από 6 μονάδες στις ευρωεκλογές) και με τις βουλευτικές εκλογές τέλη Ιουνίου.Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:02Παιδεραστές μπορούμε να ψηφίσουμε;Pam έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:01Οι εκλογές είναι στις 26 Μαίου.Είναι η ευκαιρία μέσω των καλπών για ευρωεκλογές και περιφερειακές/δημοτικές εκλογές να δοθεί ένα ηχυρό χαστούκι σε Τσίπρα-Δούρου.under έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:55 Εβγαλε ο Παπαχελας τα ηχητικα απο το Ματι.
Ακουγεται εκει η φραση ενος στελεχους της Πυροσβεστικης : υπαρχουν νεκροι αλλα δεν τους ανακοινωνουν.
Λιγο αργοτερα ο Τσιπρας και η συμμορια τους καλουσαν τις καμερες για να παιξουν το πιο αθλιο θεατρο που ειδε ποτε ανθρωπος.
Αυτη ειναι η αριστερα.Αυτος ειναι ο συριζα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 03 Μάιος 2019, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Όχι, είμαι η Γαλή η μάντισσα.Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:53Είσαι η Σούλα η κομμώτρια;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:50Δεν πάτε καθόλου καλά, Αντουανέτες της κωλοπετεινίτσας.Pirate7G έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:38
Επειδή ειμαι χαζός και βλακας, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι θέμα το ότι η Σουλα η κομμώτρια δεν έμαθε κατευθείαν για τους νεκρούς στο Μάτι;
Ξερω ότι θα πεις ένα κάρο άσχετα πράγματα. Μπορείς όμως να απαντήσεις και σε αυτό που σε ρώτησα;
Και σπανίως πέφτω έξω στις εκτιμήσεις μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βρε Γατούλα μου, εσύ μιλάς λογικά. Για πες μου, γιατί είναι θέμα το ότι δεν ανακοινώθηκε κατευθείαν η ύπαρξη νεκρών.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:50Δεν πάτε καθόλου καλά, Αντουανέτες της κωλοπετεινίτσας.Pirate7G έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:38
Επειδή ειμαι χαζός και βλακας, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είναι θέμα το ότι η Σουλα η κομμώτρια δεν έμαθε κατευθείαν για τους νεκρούς στο Μάτι;
Ξερω ότι θα πεις ένα κάρο άσχετα πράγματα. Μπορείς όμως να απαντήσεις και σε αυτό που σε ρώτησα;
Επίσης είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να κάνεις τόσο άσχετο σχολιασμό και με χαρακτηρισμό που δεν κολλάει πουθενά, μάλιστα. Κρίμα.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
για μενα αν βγαινει ηχητικο η βιντεο πρεπει να χρησιμοποιειται σαν πειστηριο ανεξαρτητα του τροπου κτησης απο την στιγμη που στειχειοθετειται αδικημαΠρετεντέρης έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:03 Προφανώς έχει σημασία το τι λέγεται. Ο Σαμαράς είναι εκτεθειμένος.
Το ότι συνδέεις το ένα γεγονός με το άλλο δείχνει ότι πρέπει να κάνεις το σεμινάριο.
αν αυτο που εβγαλε ο παπαχελας ειναι και νομιμο ακομα καλυτερα
οσο για τον συσχετισμο που λεει ο πρετεντερης βρισκεται μονο στην κεφαλα του
ειδικα που γραφω καθαρα και ξαστερα οτι λιγο με νοιαζει αν θα κατηγορηθει ο οποιος για το ματι
δεν μπορουν να μπουν στην δικογραφια σαν "προιοντα υποκλοπης"
η απαντηση ειναι τιποταunder έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:05 Το ερωτημα ειναι τι μπορει να περιμενει ο μεσος πολιτης απο αυτους που καλουν τις καμερες για να παιξουν θεατρο την ωρα της καταστροφης.
μην μου πεις ομως οτι ειναι ο πρωτος πολιτικος που στηνεται μπροστα σε καμερα και λεει ψεματα εν γνωσει του
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ποιος μιλαει λογικα χαζεψες ρε? στο πεη ρολ ολοι ρεεεεεεεεεε.Pirate7G έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:09Βρε Γατούλα μου, εσύ μιλάς λογικά. Για πες μου, γιατί είναι θέμα το ότι δεν ανακοινώθηκε κατευθείαν η ύπαρξη νεκρών.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:50Δεν πάτε καθόλου καλά, Αντουανέτες της κωλοπετεινίτσας.Pirate7G έγραψε: 03 Μάιος 2019, 12:38
Επίσης είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να κάνεις τόσο άσχετο σχολιασμό και με χαρακτηρισμό που δεν κολλάει πουθενά, μάλιστα. Κρίμα.
αυτη για τον ν γεωργιαδη ειχε δωσει ρεστα
28 Ιουνίου 2007-3 Σεπτεμβρίου 2007
ΘΑΝΑΤΟΙ
Ιούνιος -9
Ιούλιος -5
Αύγουστος -67
Σεπτέμβριος -3
Σύνολο -84 νεκροί απο πυρκαγιές.Σας προκαλεί σοκ αυτο παλιο σκουπίδια; Τότε η Νέα Δημοκρατία μας τα πήγε καλα; Ετσι μετράμε τον θάνατο;
ΘΑΝΑΤΟΙ
Ιούνιος -9
Ιούλιος -5
Αύγουστος -67
Σεπτέμβριος -3
Σύνολο -84 νεκροί απο πυρκαγιές.Σας προκαλεί σοκ αυτο παλιο σκουπίδια; Τότε η Νέα Δημοκρατία μας τα πήγε καλα; Ετσι μετράμε τον θάνατο;
Δεν φοβάται η Δούρου.
Σίγουρη η επανεκλογή, αφού τουλαχιστον,δε γεμισε ακρίδες και βατράχια η Αττική, δε βάφτηκε κόκκινος ο Κηφισός και δεν πέθαναν οι πρωτότοκοι κάθε σπιτιού στην Περιφέρεια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τα πτώματα ήταν κάποτε ζωντανοί άνθρωποι που τους ξεκάνατε εσείς της ''ηθικής'' αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε πως αν το σχέδιο σας είναι να καταστρέψετε την Ελλάδα σε κάθε τομέα(εθνικά θέματα,Μακεδονικό,Μάτι,Μάνδρα,εκφυλισμός της κοινωνίας μέσω συστηματικού αφελληνισμού σε κρίσιμους τομείς όπως της εκπαίδευσης,άρνησης γενοκτονιών και ανθελληνικού λόγου και εθνομηδενιστικής ρητορικής κτλ) τότε έχετε ταλέντο.Αλλά τελειώσατε πλέον και σύντομα ο λαός μέσω των καλπών θα σας θάψει στις σκοτεινές σελίδες της ιστορίας.Eviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 11:58 Αυτή είναι η δεξιά που κάνει πλιάτσικο πάνω σε πτώματα για να σοδομίσει πάλι το κράτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pam την 03 Μάιος 2019, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τάδε έφη Αρίστος:
ναι αλλα τοτε τους ανακοινωνανEviotis έγραψε: 03 Μάιος 2019, 13:12 28 Ιουνίου 2007-3 Σεπτεμβρίου 2007
ΘΑΝΑΤΟΙ
Ιούνιος -9
Ιούλιος -5
Αύγουστος -67
Σεπτέμβριος -3
ενω τωρα
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou