Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:45Ναι,ναι μες στη μιζέρια θα είμαστε ,όπως πάντα εξάλλουΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:43πω-πω μιζερια...Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:24 Δεν θα πάω πουθενά, Αύγουστο παίρνω άδεια και η Αθήνα είναιτον Αύγουστο. Θα ενοικίασω ένα αυτοκίνητο με την κολλητή μου, αν είναι εδώ, και θα πηγαίνουμε θάλασσα, βόλτες σε όλη την Αθήνα και ίσως γύρω-γύρω και μπαλκόνι με μουσική, πίνα κολαδα και σανγκρια
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπες 2019!
Re: Διακοπες 2019!
Τους Νοέμβρηδες συμβαίνουν υπέροχα πράγματασυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:46 διακοπές μου είναι οι άνθρωποι, όχι οι τόποι
Νοέμβριο για φέτος, λοιπόν, δίμηνες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν αντεχω την Αθηνα. Αντρες που γνωρισατε; Μπανιο που κανατε;Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:38Από τι να πήξουμε; και πέρυσι εδώ τη βγάλαμε αλλά λίγο διαφορετικά. Φέτος θα παίξει ενοικίαση αυτοκίνητου οπωσδήποτε.
Σαρωνίδα κάναμε μπάνιο. Δεν γνωρίσαμε άνδρες αλλά γνωρίσαμε μια αλλοπαρμένη γιαγιά υπέροχη κοκέτα μιας άλλης εποχής, σαν σταρ που γέρασε και αντικαταστάθηκε από νεότερη αλλά αυτή δεν το αντιλήφθηκε ποτέ, ερχόταν μαζί με το κανισάκι της. Μοιραζόμασταν μαζί της τις λεμονάδες μας και τα φρούτα μας και αυτή τις συμβουλές τηςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:51Δεν αντεχω την Αθηνα. Αντρες που γνωρισατε; Μπανιο που κανατε;Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:38Από τι να πήξουμε; και πέρυσι εδώ τη βγάλαμε αλλά λίγο διαφορετικά. Φέτος θα παίξει ενοικίαση αυτοκίνητου οπωσδήποτε.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν εχω παει Σαρωνιδα. Ενταξει καλη η γιαγια αλλα οχι για ολο το καλοκαιρι. Γλιτωνεις τα ξενοδοχεια βεβαια αν μεινεις σπιτι σου, μπορει να εχεις και ωραιο σπιτι.. Εγω ιδανικα με φανταζομαι σε μια μεγαλη ανετη σκηνη να βγαινω και βουταω στη θαλασσα γυμνος.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:03Σαρωνίδα κάναμε μπάνιο. Δεν γνωρίσαμε άνδρες αλλά γνωρίσαμε μια αλλοπαρμένη γιαγιά υπέροχη κοκέτα μιας άλλης εποχής, σαν σταρ που γέρασε και αντικαταστάθηκε από νεότερη αλλά αυτή δεν το αντιλήφθηκε ποτέ, ερχόταν μαζί με το κανισάκι της. Μοιραζόμασταν μαζί της τις λεμονάδες μας και τα φρούτα μας και αυτή τις συμβουλές τηςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:51Δεν αντεχω την Αθηνα. Αντρες που γνωρισατε; Μπανιο που κανατε;Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:38
Από τι να πήξουμε; και πέρυσι εδώ τη βγάλαμε αλλά λίγο διαφορετικά. Φέτος θα παίξει ενοικίαση αυτοκίνητου οπωσδήποτε.![]()
![]()
Είναι ωραία στην Σαρωνίδα. Σίγουρα δεν είναι όπως αλλού αλλά για Αθήνα είναι καλά. Όπως και Σούνιο που οκ θες αυτοκίνητο.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:08Δεν εχω παει Σαρωνιδα. Ενταξει καλη η γιαγια αλλα οχι για ολο το καλοκαιρι. Γλιτωνεις τα ξενοδοχεια βεβαια αν μεινεις σπιτι σου, μπορει να εχεις και ωραιο σπιτι.. Εγω ιδανικα με φανταζομαι σε μια μεγαλη ανετη σκηνη να βγαινω και βουταω στη θαλασσα γυμνος.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:03Σαρωνίδα κάναμε μπάνιο. Δεν γνωρίσαμε άνδρες αλλά γνωρίσαμε μια αλλοπαρμένη γιαγιά υπέροχη κοκέτα μιας άλλης εποχής, σαν σταρ που γέρασε και αντικαταστάθηκε από νεότερη αλλά αυτή δεν το αντιλήφθηκε ποτέ, ερχόταν μαζί με το κανισάκι της. Μοιραζόμασταν μαζί της τις λεμονάδες μας και τα φρούτα μας και αυτή τις συμβουλές τηςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:51
Δεν αντεχω την Αθηνα. Αντρες που γνωρισατε; Μπανιο που κανατε;![]()
![]()
Τη γιαγιά 2 φορές την συναντήσαμε. Δεν πήγα πάλι εγώ,κάηκα ασχημα.
Τα βράδια αν δε βγούμε αράζουμε σπίτι και είναι ωραία γιατί είμαι ψηλά και έχω μεγάλο μπαλκόνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Απρ 2019, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Al Bundy
Μάλλον ο Ορέστης πάει σχολείο ακόμη.
Στο χωριό να κάνω το σπίτι, έχει πολλή δουλειά. Θέλει διορθώσεις και μερεμέτια.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 13:27Ειμαστε ενα μηνα πριν το καλοκαιρι! Για πειτε, που εχετε κανονισει ή που θελετε να πατε διακοπες φετος.
Εγω θα ηθελα να παω για καμπινγκ.
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Καλη φαση να μενεις ψηλα. Καποτε ειχα θεα στη θαλασσα απ το σπιτι.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:14Είναι ωραία στην Σαρωνίδα. Σίγουρα δεν είναι όπως αλλού αλλά για Αθήνα είναι καλά. Όπως και Σούνιο που οκ θες αυτοκίνητο.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:08Δεν εχω παει Σαρωνιδα. Ενταξει καλη η γιαγια αλλα οχι για ολο το καλοκαιρι. Γλιτωνεις τα ξενοδοχεια βεβαια αν μεινεις σπιτι σου, μπορει να εχεις και ωραιο σπιτι.. Εγω ιδανικα με φανταζομαι σε μια μεγαλη ανετη σκηνη να βγαινω και βουταω στη θαλασσα γυμνος.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:03
Σαρωνίδα κάναμε μπάνιο. Δεν γνωρίσαμε άνδρες αλλά γνωρίσαμε μια αλλοπαρμένη γιαγιά υπέροχη κοκέτα μιας άλλης εποχής, σαν σταρ που γέρασε και αντικαταστάθηκε από νεότερη αλλά αυτή δεν το αντιλήφθηκε ποτέ, ερχόταν μαζί με το κανισάκι της. Μοιραζόμασταν μαζί της τις λεμονάδες μας και τα φρούτα μας και αυτή τις συμβουλές της![]()
Τη γιαγιά 2 φορές την συναντήσαμε. Δεν πήγα πάλι εγώ,κάηκα ασχημα.
Τα βράδια αν δε βγούμε αράζουμε σπίτι και είναι ωραία γιατί είμαι ψηλά και έχω μεγάλο μπαλκόνι.
Καλά είναι ψηλά όντως αλλά έχει και τα στραβά του κρύο,ζέστη,σεισμός ,αν χαλάσει το ασανσέρ αλλά υπερτερει το ψηλά για μένα.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 17:49
Καλη φαση να μενεις ψηλα. Καποτε ειχα θεα στη θαλασσα απ το σπιτι.
Η θέα στη θάλασσα ήταν πάντα ένα από τα θέλω μου. Ίσως κάποια στιγμή το έχω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχετε ξεφύγει εδώ μεσα. Σουρωμενοι μπαίνετε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
1ον επειδή κάνω οικονομία για μετανάστευση και για ένα πρόβλημα υγείας.
2ον επειδή έχω να πληρώσω για συγγενή μου που κάνει θητεία στα σύνορα.
Φετο δεν έχει τίποτα φοβερές διακοπές λόγω εξαιρετικής ιδιαζούσης καταστάσεως
. Άντε μέχρι την ιερα μανιάτικη πατρίδα αλλά και την παγκόσμια πρωτεύουσα των ψητών.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-