!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπες 2019!
-
Ορέστης 35
Διακοπες 2019!
Ειμαστε ενα μηνα πριν το καλοκαιρι! Για πειτε, που εχετε κανονισει ή που θελετε να πατε διακοπες φετος.
Εγω θα ηθελα να παω για καμπινγκ.
Re: Διακοπες 2019!
Πουθενά και δεν πρόκειται.
Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, στο εξοχικό μου, σε χωριό που είναι και παραθαλάσσιο. 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Γιωργης
Θα παω στο χωριό μου. Φροντιζω τουλαχιστον 2 με τρεις φορες να ταηιδευω στο εξωτερικο και να έρχομαι σε επαφη με διαφορετικες κουλτουρες. Ανοιγει το μυαλο-διευρυνεται το.πνευμα.
Παρεπιπτόντως, αν το νικ σου είναι και το πραγματικό σου όνομα, πολύχρονος Γιώργο, με υγεία και ότι άλλο ποθείςΓιωργης έγραψε: 29 Απρ 2019, 15:39 Θα παω στο χωριό μου. Φροντιζω τουλαχιστον 2 με τρεις φορες να ταηιδευω στο εξωτερικο και να έρχομαι σε επαφη με διαφορετικες κουλτουρες. Ανοιγει το μυαλο-διευρυνεται το.πνευμα.
συν τη δυνατότητα πάντα να ταξιδεύεις.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Μου αρεσουν ολες οι απαντησεις.
Γιατι φιλε;
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ιούνιος Ελαφόνησος για κάμπινγκ και φύση.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2019, 13:27 Ειμαστε ενα μηνα πριν το καλοκαιρι! Για πειτε, που εχετε κανονισει ή που θελετε να πατε διακοπες φετος.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεν θα πάω πουθενά, Αύγουστο παίρνω άδεια και η Αθήνα είναι
τον Αύγουστο. Θα ενοικίασω ένα αυτοκίνητο με την κολλητή μου, αν είναι εδώ, και θα πηγαίνουμε θάλασσα, βόλτες σε όλη την Αθήνα και ίσως γύρω-γύρω και μπαλκόνι με μουσική, πίνα κολαδα και σανγκρια 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Al Bundy
Τον Ιούνιο έχουμε κλείσει Μύκονο με τον Πέτρο και τον Λάκη.
Τον Ιούλιο είμαστε καλεσμένοι του Ραφαέλε στην Ίμπιθα αλλά θα ξεκλέψουμε και μια βδομάδα για Μαλδίβες με την Πάρις.
Αύγουστο κλασσικά στη Λούτσα με τον μαστρο-Βαγγέλη και τη κυρά-Φρόσω.
Τον Ιούλιο είμαστε καλεσμένοι του Ραφαέλε στην Ίμπιθα αλλά θα ξεκλέψουμε και μια βδομάδα για Μαλδίβες με την Πάρις.
Αύγουστο κλασσικά στη Λούτσα με τον μαστρο-Βαγγέλη και τη κυρά-Φρόσω.
-
Ορέστης 35
Θα πηξετε.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:24 Δεν θα πάω πουθενά, Αύγουστο παίρνω άδεια και η Αθήνα είναιτον Αύγουστο. Θα ενοικίασω ένα αυτοκίνητο με την κολλητή μου, αν είναι εδώ, και θα πηγαίνουμε θάλασσα, βόλτες σε όλη την Αθήνα και ίσως γύρω-γύρω και μπαλκόνι με μουσική, πίνα κολαδα και σανγκρια
![]()
Και θα σας κανουν αγενες καμακι οι Αλβανοι.
Από τι να πήξουμε; και πέρυσι εδώ τη βγάλαμε αλλά λίγο διαφορετικά. Φέτος θα παίξει ενοικίαση αυτοκίνητου οπωσδήποτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πω-πω μιζερια...Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:24 Δεν θα πάω πουθενά, Αύγουστο παίρνω άδεια και η Αθήνα είναιτον Αύγουστο. Θα ενοικίασω ένα αυτοκίνητο με την κολλητή μου, αν είναι εδώ, και θα πηγαίνουμε θάλασσα, βόλτες σε όλη την Αθήνα και ίσως γύρω-γύρω και μπαλκόνι με μουσική, πίνα κολαδα και σανγκρια
![]()
Ναι,ναι μες στη μιζέρια θα είμαστε ,όπως πάντα εξάλλουΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:43πω-πω μιζερια...Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 16:24 Δεν θα πάω πουθενά, Αύγουστο παίρνω άδεια και η Αθήνα είναιτον Αύγουστο. Θα ενοικίασω ένα αυτοκίνητο με την κολλητή μου, αν είναι εδώ, και θα πηγαίνουμε θάλασσα, βόλτες σε όλη την Αθήνα και ίσως γύρω-γύρω και μπαλκόνι με μουσική, πίνα κολαδα και σανγκρια
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
διακοπές μου είναι οι άνθρωποι, όχι οι τόποι
Νοέμβριο για φέτος, λοιπόν, δίμηνες
Νοέμβριο για φέτος, λοιπόν, δίμηνες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-