Δεν έχουμε χρήστη τον Παΐσιο...σόρρυ.
Αν ξέρεις εσύ...κακώς είσαι εδώ και τρως τον χρόνο σου (μας).
Δεν έχουμε χρήστη τον Παΐσιο...σόρρυ.
χικ!enaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:44 δεν μπορώ να το θέσω σωστά μάλλον, αλλα ένας φίλος του μηχανικού που ξέρω, αν μάθαινε πότε θα πεθάνει, δεν θα τον ένοιαζε και πάρα πολύ όπως το φαντάζομαι, μπορεί και να το άφηνε να το σκεφτεί μετά, τώρα θα είχε άλλα πράγματα σοβαρά να χωνέψει, μόλις έμαθε οτι δεν θα πεθάνει σήμερα ό,τι και να γίνει, ενδιαφέρον, υπογραφή άρνησης μηχανικής υποβοήθησης για να βγεί το φυτό απο το τραπέζι και πτώση απο αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο, για μέρα ένα, μπειμπι στεπς.
την επόμενη μέρα θα έβαζα αγγελία για απενεργοποιητής πυρηνικών κεφαλών σε εμπόλεμη ζώνη, με κλωτσιές θα τις απενεργοποιούσα, όχι στολές και προσοχή σαν τους φλώρους.
Έτσουξαν αυτά που έγραψα προχθές και έχεις γίνει το σκυλάκι μου;Αγις έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:45Μην καρφωνεσαι γλυκέ μου τύραννε![]()
Σας παρακαλώ, μη μου γαμάτε το νήμα με τα σεξουαλικά σας!Gherschaagk έγραψε: 27 Απρ 2019, 09:18Έτσουξαν αυτά που έγραψα προχθές και με έχεις πάρει από πίσω;
Rakomelofronas έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:31 Το ουσιαστικό ερώτημα ειναι αν το μέλλον είναι ανοιχτό ή προκαθορισμένο. Αν είναι ανοιχτό, επιδέχεται αλλαγές αρα δεν υφίσταται καν απάντηση στο ερώτημα του νηματοθετη, εκτός αν αυτη έχει δυναμικό χαρακτήρα κι ενημερώνεται κάθε δευτερόλεπτο, ανάλογα με τις πράξεις μας. Αν είναι προκαθορισμένο, τοτε η απάντηση, η γνώση της απάντησης και η επιθυμία για γνώση της απάντησης δεν έχουν καμία σημασία. Memento mori και δράσε ανάλογα.
sys3x έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:23 Κάθε φορά που κοιμόμαστε, κάθε φορά που τελειώνουμε, τελειώνουμε, για λίγο.