Υποθετική ερώτηση είναι ρε βλαμ...εεεε...sys.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα θέλατε να ξέρατε πότε θα πεθάνετε;
Re: Θα θέλατε να ξέρατε πότε θα πεθάνετε;
Κάθε φορά που κοιμόμαστε, κάθε φορά που τελειώνουμε, τελειώνουμε, για λίγο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ψηφισα Ναι. Θα ήθελα να μάθω όχι μόνο το "ποτε" αλλά και τον τρόπο με τον οποιο θα πεθαινα.Al Bundy έγραψε: 26 Απρ 2019, 19:59 Καυτό ερώτημα...κάποτε έγινε δημοσκόπηση στις ΗΠΑ και το 96% είπαν όχι.
Θα θέλατε να ξέρετε για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή αν μαθαίνατε θα σας "σταματούσε" κάθε διάθεση για ζωή (ειδικά αν ήταν κοντινή ημερομηνία);
Είναι "λογικό" να μάθετε από τον γιατρό σας πως έχετε (πχ) 3 μήνες ζωής ή θα σας στερούσε την δυνατότητα να παλέψετε;
Είπα να σοβαρευτώ λίγο.![]()
Και δεν θα με έκανε να σταματουσα να χαίρομαι την ζωή, το αντιθετο πιστευω, θα χαιρόμουν κάθε στιγμή περισσότερο. Απλά θα προσπαθούσα να βελτιώσω συγκεκριμένες αδυναμίες μου για να παραδώσω καλύτερη συνείδηση στον Θεό.
Μπράβο Αλ, ωραίο θέμα!
"Άχρι καιρού..."
δεν ξέρω τι λές εσύ, ο γίγαντας ήξερε πότε θα πεθάνει.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:20 μόνο για τους μικρούς μας θανάτους υπάρχει βεβαιότητα, παιδιά
πρέπει να το είχα σκεφτεί και χίλιες φορές, εγκεφαλικός αυτισμός, πολύ τον πήγαινα που διάλεξε να γίνει πίτα για να σώσουμε την πριγκίπισσα, αλλά ήθελα να καταλάβω πώς το σκέφτηκε έτσι ωραία, εγώ θα ήμουν ανάσκελα μάλλον, στεναχωρημένος.
Επίσης, η Παναγία ήξερε ποτε θα πεθάνει και προετοιμαζόταν γι αυτό. Και πολλοί φωτισμένοι πιστοί το ξέρουν και προετοιμάζουν και το συγγενικό τους περιβάλλον.
"Άχρι καιρού..."
-
Al Bundy
Για χρήστες εν συγχύσει...δεν είπα να διαλέξετε τον χρόνο και τον τρόπο θανάτου σας!
Άλλο είναι το ερώτημα.
Όποιος δεν καταλαβαίνει κακώς είναι σε αυτό το νήμα.
Άλλο είναι το ερώτημα.
Όποιος δεν καταλαβαίνει κακώς είναι σε αυτό το νήμα.
νατάσα αν ξέραμε πότε θα πεθάνουμε, ο χριστανισμός θα πούλαγε λιγότερο απο το ισνογκούντ στα καλά του, για πιό μικρές ηλικίες. Τι να τον κάνουμε μετά; 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Απρ 2019, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιός είναι ο γίγαντας;enaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:25 δεν ξέρω τι λές εσύ, ο γίγαντας ήξερε πότε θα πεθάνει.
πρέπει να το είχα σκεφτεί και χίλιες φορές, εγκεφαλικός αυτισμός, πολύ τον πήγαινα που διάλεξε να γίνει πίτα για να σώσουμε την πριγκίπισσα, αλλά ήθελα να καταλάβω πώς το σκέφτηκε έτσι ωραία, εγώ θα ήμουν ανάσκελα μάλλον, στεναχωρημένος.![]()
(εγώ αποπειράθηκα να αφυπνίσω την γαλλική σας συνείδηση, αλλά φευ,
θα γείρω ανάσκελα μάλλον, στεναχωρημένη)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
στην ταινία krull που είχα δεί μικρός στο σινεμά, ο Κύκλωπας ο reel. Το έχω βάλει πιο πριν με αυτόν μόνο, μέχρι που έγινε πίτα, χωρίς την μάχη που σώζουμε την πριγκίπισσα κλπ.
κάποια στιγμή το παιδί εύχεται για ένα σκυλάκι, μεταμορφώνεται ο σιφτερ και του κάνει την ευχή πιο μετά στο βιντεαάκι, ρωτάνε και τον γίγαντα τι θα ήθελε, και λέει ιγνορανσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Απρ 2019, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάντως αν μάθαινα ότι θα πέθαινα στα 100 δεν είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόμουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρεις γιατί απουσιάζει;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ααα μάλισταenaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:32 στην ταινία krull που είχα δεί μικρός στο σινεμά, ο Κύκλωπας ο reel. Το έχω βάλει πιο πριν με αυτόν μόνο, μέχρι που έγινε πίτα, χωρίς την μάχη που σώζουμε την πριγκίπισσα κλπ.
κάποια στιγμή το παιδί εύχεται για ένα σκυλάκι, μεταμορφώνεται ο σιφτερ και του κάνει την ευχή πιο μετά στο βιντεαάκι, ρωτάνε και τον γίγαντα τι θα ήθελε, και λέει ιγνορανσε![]()
τους αγαπώ τους Κύκλωπες
και τις πίτες
το ιγνορανσε όχι, όχι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2458 Προβολές