!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χίτλερ εποχούμενος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Re: Χίτλερ εποχούμενος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 01:44 ναι οκ οι ηλίθιοι δεν αντιλαμβάνεστε τον σαρκασμό

καλά κάνουν και καταπολεμάν την ακροδεξιά ρε καραγκιόζη
αφού είσαι συριζονεοδημοκράτης υπέρ του μετώπου νδ-συριζα ενάντια στην ακροδεξιά είναι λογική η αντίδραση σου.

όποιος θέλει να καταπολεμηθεί ο ορμπαν και ο σαλβινι στις ευρωεκλογές ψηφίζει νδ.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

κάθε άνθρωπος με iq πάνω από 80 δηλαδή
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σου προοδευτικέ μου φίλε. εσύ είσαι συνειδητοποιημένος συριζονεοδημοκράτης αντισαλβινικος.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Για το ναζιστικό εξώφυλλο του 2007 όχι του 1980 δεν βγάζουν κουβέντα. Ο Ορμπάν και ο Σαλβινι δεν δέχονται στις ομάδες τους τη ΧΑ επειδή τη θεωρούν εξτρεμιστική και τυχόν ένταξη της θα έφερνε δυσφήμιση.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern

Η μόνη προσφορά της ΧΑ είναι η δυσφήμιση του πατριωτισμού. Όπως με τη συμφωνία των Πρεσπών που χρησιμοποιήθηκε η ΧΑ για να σπιλώσει όλους που διαμαρτυρήθηκαν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μεγαλυτερη ακροδεξια απο την φιλελε πολιτικη στην οικονομια δεν υπαρχει

η βια των φιλελε πολιτικων ειναι η μεγαλυτερη βια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Kauldron έγραψε: 25 Απρ 2019, 22:00
Πρετεντέρης έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:45
Kauldron έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:41
Στον ύπνο σου μπορεί να βλέπεις ότι είσαι και ο Ναπολέων. :lol:

Ντρέπεσαι να το πεις ρε; Ούτε μέχρι το Μιχαλολιάκο δεν είσαι. Είσαι η σπορά των ηττημένων του 45;
Δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον εγώ ξέρω ποιού σπορά είμαι, αντίθετα με κάποιους νεοδημοκράτες που η μητέρα τους "πιθανολογούσε πολλούς".
Τότε, γιατί ακολουθείς κάποιον που είναι η σπορά των ηττημένων του 45;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 10:27
Πρετεντέρης έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:45

Στον ύπνο σου μπορεί να βλέπεις ότι είσαι και ο Ναπολέων. :lol:

Ντρέπεσαι να το πεις ρε; Ούτε μέχρι το Μιχαλολιάκο δεν είσαι. Είσαι η σπορά των ηττημένων του 45;
Δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον εγώ ξέρω ποιού σπορά είμαι, αντίθετα με κάποιους νεοδημοκράτες που η μητέρα τους "πιθανολογούσε πολλούς".
Γιατί δε γουστάρω κάποιους που είναι αγνώστου πατρός. Και να σου πώ και το άλλο? Προτιμώ να είναι σε μια θέση κάποιος, όποια και να είναι αυτή, παρά να προσπαθεί να πατήσει σε δυο βάρκες, όπως κάνει η ΝΔ. Σου το εχω πεί, εγώ ήμουν στη ΝΔ ΠΟΛΥ πριν από πολλούς από 'σας. Έχω δεί τη βρωμιά τους, και το κοτζαμπασιλίκι τους. Όσοι από 'σας έχετε μια στάλα ντροπής και αξιοπρέπειας μέσα σας, θα το δείτε κάποια στιγμή, και θα φύγετε από 'κει.
Βρε, εδώ μιλάμε για ανθρώπους που βγάζανε οτι δήθεν η γυναίκα του Καραμανλή ήταν βαριά άρρωστη, για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του κωλόχοντρου.Αυτούς τους μπάσταρδους εγώ δεν τους ξαναψηφίζω. Αμα θέλεις τώρα εσύ να ψηφίζεις μπάσταρδους, πήγαινε και τους ψηφίσεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Δε ξέρω γιατί διάβασα Χίτλερ χαρούμενος...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:43

Γιατί δε γουστάρω κάποιους που είναι αγνώστου πατρός. Και να σου πώ και το άλλο? Προτιμώ να είναι σε μια θέση κάποιος, όποια και να είναι αυτή, παρά να προσπαθεί να πατήσει σε δυο βάρκες, όπως κάνει η ΝΔ. Σου το εχω πεί, εγώ ήμουν στη ΝΔ ΠΟΛΥ πριν από πολλούς από 'σας. Έχω δεί τη βρωμιά τους, και το κοτζαμπασιλίκι τους. Όσοι από 'σας έχετε μια στάλα ντροπής και αξιοπρέπειας μέσα σας, θα το δείτε κάποια στιγμή, και θα φύγετε από 'κει.
Βρε, εδώ μιλάμε για ανθρώπους που βγάζανε οτι δήθεν η γυναίκα του Καραμανλή ήταν βαριά άρρωστη, για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του κωλόχοντρου.Αυτούς τους μπάσταρδους εγώ δεν τους ξαναψηφίζω. Αμα θέλεις τώρα εσύ να ψηφίζεις μπάσταρδους, πήγαινε και τους ψηφίσεις.
Μόλις παραδέχτηκες και πολύ χαλαρά ότι δε σε πειράζει η όποια θέση του Μιχαλολιάκου. Ναζί να σε αποκαλώ λοιπόν;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:23
Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:43

Μόλις παραδέχτηκες και πολύ χαλαρά ότι δε σε πειράζει η όποια θέση του Μιχαλολιάκου. Ναζί να σε αποκαλώ λοιπόν;
Έτσι κι αλλιώς θα με αποκαλείς όπως θέλεις. Εγώ ναζί δεν είμαι, και το ξέρω, και το ξέρεις. Αλλά φυσικά αν είσαι νεοδημοκράτης, θα τα γυρίσεις από 'δω, θα τα γυρίσεις από 'κει, και θα το πάς εκεί που γουστάρεις εσύ.
Και ΚΚΕ έχω ψηφίσε, σε δημοτικές, (γιατί είχε πάει στο δεύτερο γύρο μαζί με τον Μπουτάρη, που τον σιχαίνομαι) μήπως είμαι και κομμουνιστής?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Λευκός Λύκος έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:52 Pam και southern εχει πήξει η σούφρα σου.
Μποτάκια από τα λιντλ.Σε σιχαμερό βαθμο.
κούρασαν
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

metaxoskolikas έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:54
Λευκός Λύκος έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:52 Pam και southern εχει πήξει η σούφρα σου.
Μποτάκια από τα λιντλ.Σε σιχαμερό βαθμο.
κούρασαν
Τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.
Πολύ γελοία ατομα.
Άβαταρ μέλους
southern

Όταν τελειώσω το ξεβρακωμα τους, οι χρυσαλιγδες θα πάθουν εγκεφαλικό. Αυτό είναι υπόσχεση.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

southern έγραψε: 26 Απρ 2019, 21:58 Όταν τελειώσω το ξεβρακωμα τους, οι χρυσαλιγδες θα πάθουν εγκεφαλικό. Αυτό είναι υπόσχεση.
Τρελό ξεβράκωμα μιλάμε.εγώ ντρεπομαι να βγω από το σπίτι μετά από τέτοιο ρεζιλικι.
:lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”