Στον ύπνο σου μπορεί να βλέπεις ότι είσαι και ο Ναπολέων.
Ντρέπεσαι να το πεις ρε; Ούτε μέχρι το Μιχαλολιάκο δεν είσαι. Είσαι η σπορά των ηττημένων του 45;
Στον ύπνο σου μπορεί να βλέπεις ότι είσαι και ο Ναπολέων.
Δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον εγώ ξέρω ποιού σπορά είμαι, αντίθετα με κάποιους νεοδημοκράτες που η μητέρα τους "πιθανολογούσε πολλούς".Πρετεντέρης έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:45Στον ύπνο σου μπορεί να βλέπεις ότι είσαι και ο Ναπολέων.![]()
Ντρέπεσαι να το πεις ρε; Ούτε μέχρι το Μιχαλολιάκο δεν είσαι. Είσαι η σπορά των ηττημένων του 45;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
στην ερωτηματικού του τι αξιόλογο έχει κάνει ο κοντόχοντρος μαυριδερός πίθηκας που έχεις για αρχηγό δεν βλέπω να απαντάςGolden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:56Δεν είπα ότι θα βγάλεις βουλευτή αυτόν. Δεν έχει θέση στα ψηφοδέλτιά σας έτσι κι αλλιώς, γιατί θα ξεβολέψει τους Κούληδες απο τις θέσεις τους.Δημοκράτης έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:42σε είπα ότι θα βγάλω βουλευτή τον τύπο που μιλάε ιστο βίντεο;Golden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:34
Έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο ο ομιλητής της Ελληνικής Αγωγής (του αντιπροέδρου της ΝΔ);
Το ότι εσύ έχεις πρόβλημα με τα πιο αξιόλογα πολιτικά στελέχη της χώρας, είνα δικό σου πρόβλημα και δεν θα σου το λύσω εγώ. Να το λύσεις μόνος σου. Άμα είσαι μαζοχιστής που έλκεται πολιτικά απο λαμόγια και κρυπτοεθνομηδενιστές, είναι σαφώς δικό σου πρόβλημα.
Ντάξει δεν περιμένω να γράψει κάτι που να στέκει κάποιος που θεωρεί αξιόλο τον Λαό και τον Παπαρολιάκο
ΤΙ το αξιόλογο έχουν καταφέρει οι απόφοιτη νυχτερινού λυκείου βρε ούφο;
Εγώ στα λαμόγια και τους κρπυτοθνομηδενιστές αναφέρθηκα. Ειδικά στα πρώτα έχεις μεγάλη ροπή να τα ψηφίζεις.
Έχει αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Απο το 2012 και μετά ο εθνομηδενισμός απο την περασμένη δεκαετία είχε ρεύμα, εκμηδενίστηκε. Η μεγαλύτερη προσφορά το έθνος σήμερα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:21στην ερωτηματικού του τι αξιόλογο έχει κάνει ο κοντόχοντρος μαυριδερός πίθηκας που έχεις για αρχηγό δεν βλέπω να απαντάςGolden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:56Δεν είπα ότι θα βγάλεις βουλευτή αυτόν. Δεν έχει θέση στα ψηφοδέλτιά σας έτσι κι αλλιώς, γιατί θα ξεβολέψει τους Κούληδες απο τις θέσεις τους.Δημοκράτης έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:42
σε είπα ότι θα βγάλω βουλευτή τον τύπο που μιλάε ιστο βίντεο;
Ντάξει δεν περιμένω να γράψει κάτι που να στέκει κάποιος που θεωρεί αξιόλο τον Λαό και τον Παπαρολιάκο
ΤΙ το αξιόλογο έχουν καταφέρει οι απόφοιτη νυχτερινού λυκείου βρε ούφο;
Εγώ στα λαμόγια και τους κρπυτοθνομηδενιστές αναφέρθηκα. Ειδικά στα πρώτα έχεις μεγάλη ροπή να τα ψηφίζεις.
και πως το έκανε αυτό αυτή η κουράδα ρε ούφο;Golden Age έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:26Έχει αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Απο το 2012 και μετά ο εθνομηδενισμός απο την περασμένη δεκαετία είχε ρεύμα, εκμηδενίστηκε. Η μεγαλύτερη προσφορά το έθνος σήμερα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:21στην ερωτηματικού του τι αξιόλογο έχει κάνει ο κοντόχοντρος μαυριδερός πίθηκας που έχεις για αρχηγό δεν βλέπω να απαντάςGolden Age έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:56
Δεν είπα ότι θα βγάλεις βουλευτή αυτόν. Δεν έχει θέση στα ψηφοδέλτιά σας έτσι κι αλλιώς, γιατί θα ξεβολέψει τους Κούληδες απο τις θέσεις τους.
Με τον εθνικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:28και πως το έκανε αυτό αυτή η κουράδα ρε ούφο;Golden Age έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:26Έχει αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Απο το 2012 και μετά ο εθνομηδενισμός απο την περασμένη δεκαετία είχε ρεύμα, εκμηδενίστηκε. Η μεγαλύτερη προσφορά το έθνος σήμερα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:21
στην ερωτηματικού του τι αξιόλογο έχει κάνει ο κοντόχοντρος μαυριδερός πίθηκας που έχεις για αρχηγό δεν βλέπω να απαντάς
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε ως ΠΑΣΟΚ, όχι ως αυτό που πραγματικά είναι.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:29 αναμεταξύ αυτές τις πίπες τις γράφεις ενώ στην χώρα υπάρχει ακροαριστερή κυβέρνηση
τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή
Τον μπερδεύεις με τον Κούλη...Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 01:04 η μεγάλη ομοιότητα έιναι οτι και ο Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να βάλει 5 λέξεις στην σειρά και ότι είναι επίσης ηλίθιος
πίσω στον συριζα σου τώρα παπαδημουλικε.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:28και πως το έκανε αυτό αυτή η κουράδα ρε ούφο;Golden Age έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:26Έχει αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Απο το 2012 και μετά ο εθνομηδενισμός απο την περασμένη δεκαετία είχε ρεύμα, εκμηδενίστηκε. Η μεγαλύτερη προσφορά το έθνος σήμερα.Δημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 00:21
στην ερωτηματικού του τι αξιόλογο έχει κάνει ο κοντόχοντρος μαυριδερός πίθηκας που έχεις για αρχηγό δεν βλέπω να απαντάς

η μεγάλη ομοιότητα συριζα και νδ είναι ότι αποτελούν διεθνιστές που συνεργάζονται για την καταπολέμηση της ακροδεξιάςΔημοκράτης έγραψε: 26 Απρ 2019, 01:04 η μεγάλη ομοιότητα έιναι οτι και ο Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να βάλει 5 λέξεις στην σειρά και ότι είναι επίσης ηλίθιος
τα περί επιρροής της ΧΑ στην κοινωνία είναι νεοναζιστικές ονειρώξεις του μέσου ηλίθιου καζαμπούμπου που στυφίζει τον μαυριδερό πίθηκα
ναι, υπάρχουν και σχετικές δηλώσεις του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου σας (αλλά και άλλων στελεχών σας) άλλωστε. πήγαινε τώρα για τον κοινό σου αγώνα εναντίον της ακροδεξιάς ορμπάν και σαλβινι μαζί με τον παπαδημούλη, δε θέλω να σε καθυστερώ.