Συνηθως ειναι επιθετικα προς τα αλλα σκυλια.Gherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:30 Εγώ κατάλαβα πως τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι επιθετικά προς όλους τους άλλους εκτός από έναν. Αυτόν που αντιλαμβάνονται ως αρχηγό της αγέλης τους δλδ το αφεντικό τους. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
-
Ορέστης 35
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
-
Ορέστης 35
Yπαρχουν ελαχιστα dog parks στην Ελλαδα.fagano3 έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:48Παρκο για σκυλους εννοω οχι απλο παρκο.Περιφραγμενος χωρος μονο για σκυλους οπου απαγορευονται να μπαινουν παιδια.Yochanan έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:39Φίλε φαγανέ, κανεις ενα βασικο λαθος - υποθετεις οτι ο τριτος ξερει (ή ότι τον νοιάζει κιόλα) αν το παιδί που βλέπει μπροστά του έχει στο παρελθον δειξει σημαδια επιθετικοτητας. Που να ξερω ρε φιλε; Το είχα δει και χθες; Αυτο που ξέρω (γιατι το βλέπω μπροστά μου ΤΩΡΑ) είναι ότι εχεις μαζί σου ενα λυτο και χωρις φιμωτρο ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ. Στ'αρχίδια μου αν ειναι γλυκούλης κατα βάθος και ξέρεις ότι όταν σε κοιτάζει στα μάτια πλημύριζει ο κόσμος από ευτυχία κι αγάπη.Εξω απο το παρκο ή οταν μπουν αλλα σκυλια στο παρκο πρεπει να το εχει δεμενο και αν εχει δειξει σημαδια επιθετικοτητας προς αλλα ζωα να ειναι και φιμωμενο.
Δεν ξερω πως ειναι στην Ελλαδα.
-
Ορέστης 35
Ανθρωπος που λεει μη μπεις πριν το δεσω δεν εχει καμια σχεση με τους ιδιοκτητες πιτ που δημιουργουν προβληματα. Εκεινοι ειτε επιδιωκουν την κυνομαχια (με εχουν κυνηγησει μεσα σε καταστημα), ειτε σου λενε και τι εγινε σκυλια ειναι. Τσουβαλιαζουμε μια γυναικα που ανηκει στον ελληνικο μεσο ορο που εχει τη νοοτροπια θα προσεχω και δε θα γινει στραβη, δεν ειναι λογικο να παιρνω πολλες προφυλαξεις (οι γερμανοι με τους κανονες τους τούς φαινονται υστερικοι), με αλητες που παιρνουν σκυλια για μαγκια και τις οικογενειες τους (συνηθως απο Αλβανια, Ουκρανια).Cavaliere έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:52 Εντάξει, εγώ, να πω πως ο τύπος ήταν ευέξαπτος και νευρικός, αλλά είμαι σίγουρος, το κωλόσκυλο θα το ήξερε. Μονάχα που έβγαλε εκεί την τρέλα του. Αλλά δεν με πείθεις πως δεν ήταν σκατόσκυλο κακοεκπαιδευμένο από την καρακάξα. Το 90% των ιδιοκτητών Ρit Bull είναι απροσάρμοστοι. Τι θα πει, μην μπεις, πριν το δέσω; Όχι πως επικροτώ την πράξη του, αλλά αποκλείεται να μην είχε αιτία η μανία του... θα πρέπει να έφαγε κάμποσες λαχτάρες πριν φτάσει εκεί. Εμένα, αν σκυλί μου τρόμαζε τον γιο μου, θα έπιανα το αφεντικό του και θα τον έριχνα σε πεινασμένα γουρούνια.
-
Ορέστης 35
Η κοινωνια δεν δικαιολογει τετοιες αντιδρασεις -μονο το πχορουμ, στοιχει ανησυχητικο.Fuerte έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:59Προφανώς δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο πάρκο και ήξερε για τα μεγαλόσωμα σκυλιά που θα συναντήσει.fagano3 έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:30Δεν ξερω αλλα μου φαινεται και η πιο λογικη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:25
Φαγανέ, αυτή είναι η εκδοχή της ιδιοκτήτριας του Πιτ-Μπουλ. Έχουμε άλλη εκδοχή; Ή είναι και η μοναδική;
Μιλαμε ο αλλος κουβαλουσε μαχαιρι μαζι του.Ποιος φυσιολογικος ανθρωπος κουβαλαει μαχαιρι μαζι του;
Για αυτοάμυνα θα το είχε πάρει, δες και τα σχόλια παραπάνω. Ο άλλος όταν συχνάζει κάπου και ξέρει ότι θα συναντήσει μαντροσκυλα που μπορεί να επιτεθούν στον δικό του σκύλο ή και το παιδί του μπορεί να γυρίσει το μάτι του.
Κοντρα στην κοινωνια πανε μονο οι τρελοι.
-
Ορέστης 35
Ο Τζημερος γραφει πραγματα εκτος πραγματικοτητας. Ας αναρωτηθει και γιατι κυκλοφορουν ποδηλατα χωρις πινακιδες ή γιατι τα τραπεζοκαθισματα στις καφετεριες καταλαμβανουν παραπανισιο χωρο.
-
Ορέστης 35
Ειναι hundesser
-
Ορέστης 35
Δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτα, θα σε χλευασουν. Ασε τι λεει ο νομος. Εγω ειχα σκυλο σε δυσκολη περιοχη με πολλες κυρατσες, συνταξιουχους, νοικοκυραιους, μαγαζατορες και δημοσιους υπαλληλους. Πολλα προβληματα.Αίγαγρος έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:32Έτυχε πριν λίγες μέρες στον πατέρα μου, πήγαινε βόλτα το σκύλο του, ένα δυνατό και μεγάλο σκυλί. Του την έπεσε ένα πιτ μπουλ ενός μαλάκα της περιοχής, που είχε την φαηνή ιδέα να έχει λυμένο το σκύλο του στη πυλωτή της πολικατοικίας. Το πίτ μπουλ όρμησε ύπουλα από πίσω στο σκύλο του πατέρα μου και τον γράπωσε στο σβέρκο. Τι να τον χτυπάει, τι να τον τραβάνε, τίποτα. Είχε αγκιστρώσει. 5 λεπτά παλεύαν να το αφήσει, το δικό μας δεν μπορούσε να αμυνθεί γιατί όχι μόνο αιφνιδιάστηκε, αλλά το κρατούσε από πίσω. Στο τέλος το άφησε με δύο μικρές τρύπες στο σβέρκο. Ο πατέρας μου τον απείλησε με μήνυση αν πάθει κάτι ο σκύλος -κακώς, έπρεπε να την κάνει θεωρώ ούτως ή άλλως. Νομίζω πως η ενδεδειγμένη λύση (αν δεν κουβαλάς κανά σουγιά μαζί σου -κάτι που ενέχει ρίσκο αν σε πιάσει αστυνομία) είναι να σφίξεις και να κλείσεις τη μύτη του σκύλου που δάγκωσε. Δεν μπορεί να αναπνεύσει και αφήνει το θύμα του. Αλλιώς κλωτσιές και ό,τι γίνει. Γενικά όπου βλέπετε πιτ μπουλ λυμένο, ο ιδιοκτήτης είναι τέρμα επικίνδυνος και καθηστέρας. Αν δεν κάνω λάθος σηκώνει μηνυσούλα, απαγορεύεται να τα έχεις λυτά.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Επικίνδυνα σκυλιά πρέπει να έχουν πάντα φίμωτρο, λουρί και φοσφωριζέ πλατύ κολλάρο όταν είναι σε δημόσιους χώρους. Δεν έχει σημασία αν είναι πάρκο για σκύλους, εξακολουθεί να είναι πάρκο και όχι αρένα σκυλομαχίας.
Επικίνδυνα σκυλιά είναι αυτόματα συγκεκριμένες ράτσες + οποιοσδήποτε σκύλος έχει επιτεθεί απρόκλητα σε άνθρωπο ή ζώο.
Επικίνδυνα σκυλιά είναι αυτόματα συγκεκριμένες ράτσες + οποιοσδήποτε σκύλος έχει επιτεθεί απρόκλητα σε άνθρωπο ή ζώο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
Κι εγώ κόβω παντού έχω δεν έχω προτεραιότητα, σιγά μην εμπιστευτώ τον κάθε χαπακωμένο να σταματήσει έγκαιρα, αφού ο μισός πληθυσμός χαπακωμένος είναι. Στην Αυστραλία με κοιτάνε σα χαζό. Τους πεζούς πρέπει να δεις φίλε, όπου έχει ζέβρα ούτε κοιτάνε λίγο να δούνε τι έρχεται, απλά περνάνε ντουγρούenaon έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:07έχω ένα φίλο σαν εσένα, δεν κόβει στα στόπ, έχουν στόπ λέει. Μου έρχεται να τον κοπανήσω. Τι σημασία έχει, θα γίνουμε λαμαρίνες και μετά θα τον βρίσουμε, νίκη. Τωρα έχει πάρει μονόκυκλο, έχει αρχίσει να αναθεωρεί την κοσμοθεωρία του.![]()
-
Ορέστης 35
Δεν υπαρχει αυτο στην Ελλαδα. Ολα εξαρτωνται απο την κλικα. Αν εχεις φιλιες με τους υπολοιπους τοτε φευγει εκεινος στον οποιο το σκυλι σου επιτιθεται.Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:46Ναι οκ.Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:38
Δε διαφέρουν ιδιαίτερα από τον μουρλο με το στρατιωτικό μαχαίρι. Τα ίδια θα έκαναν σε περίπτωση που κάτι τους τσιγκλαγε τη λασκαρισμενη βιδα
Αλλά αν μιλάμε για πάρκα σκύλων,έχει δίκιο γι'αυτό υπάρχουν, για να τα λύνεις.
Αλλά παίζουν μαζί. Αλλά είναι πιο επιθετικά, οπότε αν εμφανιστεί άλλο σκυλί, λες μισό λεπτό να δέσω τον δικό μου.
Αστειο - μια κυριουλα μου ελεγε να φυγω γιατι ο δικος μου δεν καθοταν να τον πηδηξει το δικο της αντιπαθητικο σκυλακι αλλα του γρυλιζε οταν τον καβαλαγε. Εγω δλδ ειχα τον επιθετικο σκυλο συμφωνα με την κλικα.
Τα ιδια βεβαια τραβαγα απο τους τουρκοσπορους που μισουν τα σκυλια ή τα βλεπουν σαν εργαλεια-φυλακες και οχι σαν κατοικιδια. Τους ελεγα να μεταναστευσουν στο Πακισταν ή αλλη ισλαμικη χωρα αν δεν τους αρεσει -ηταν και δεξιοι οι περισσοτεροι. Εχει πολλους τετοιους εδω.
- Chilloutbuddy
δηλαδή άμα δε στήνεις κώλο είσαι επιθετικός; 
-
Ορέστης 35
Αν καποιος επιτεθει σε ανθρωπους που του κανουν μπουλιγκ ολοι τον λενε τρελο.
Πολλοι απο αυτους που παιρνουν το μερος του μαχαιροβγαλτη ανετα θα εριχναν φολα στο κανις του για να μη μολυνει.
Πολλοι απο αυτους που παιρνουν το μερος του μαχαιροβγαλτη ανετα θα εριχναν φολα στο κανις του για να μη μολυνει.
-
Ορέστης 35
Εσυ γλιτωσες απο την Ελλαδα, εφτασες στον πολιτισμο.
Μαχαιριές; Οχι και μαχαιριές ρε παιδιά. Να κάνουμε κάτι να περιοριστεί λίγο η κατάστασης.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- mnimes_istorikes
- Phorum.gr user: mnimes_istorikes
Πριν μερικά χρόνια είχε επιχειρηση το πιτμπουλ του γείτονα να αρπάξει τη μάνα μου καθώς μπαίναμε στο σπίτι μας -σκαρφάλωσε στη μάντρα-Προλαβα και την άρπαξα και την τράβηξα και γλύτωσε.Φώναξα την Αστυνομία -που ήρθε σε 5 λεπτά, κατέγραψε το περιστατικό και της είπε επι λεξει.
Εχεται υπόψιν σας οτι σκυλί που θα επιτεθεί σε άνθρωπο πάει για ευθανασία και ο ιδιοκτήτης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα.
Από τότε ψήλωσε την μάντρα κατά ενα μετρώ ακόμα.
Υ.Γ Δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση επίθεσης σε σκύλο .
Εχεται υπόψιν σας οτι σκυλί που θα επιτεθεί σε άνθρωπο πάει για ευθανασία και ο ιδιοκτήτης με χειροπέδες στον Εισαγγελέα.
Από τότε ψήλωσε την μάντρα κατά ενα μετρώ ακόμα.
Υ.Γ Δεν ξέρω τι προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση επίθεσης σε σκύλο .
Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian