!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαχαιριές σε πιτ μπουλ

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:18 Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι δεν έχουν κατοικίδια είναι οτι ο ιδιοκτήτης του ζώου έχει δημιουργήσει έναν δεσμό με τον σκύλο ή την γάτα του. Όταν το ζώο πάθει κάτι δεν είναι μόνο το ζώο που πληγώνεται είναι και ο άνθρωπος που έχει αφιερώσει χρόνο και έχει δεθεί. Οκ ένας σκύλος είναι που σκοτώθηκε αλλά για την γυναίκα που είδε να σφαγιάζεται μπροστά στα μάτια της ο σκύλος της που δεν πείραξε κανέναν, είναι κάτι παραπάνω.
Το καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά γι' αυτό και απολαμβάνουμε 100 φορές περισσότερο.

Δεν είναι απλά ότι πλήρωσε για την εγωιστική και ρηχή επιλογή της να πάρει ένα σκύλο-φονιά και να τον κυκλοφορεί ανεύθυνα επειδή είναι instagrammable και παρεξηγημένα μωρέ τα γλυκούλια μου.

Πλήρωσε με τον μόνο τρόπο που δε θα ξεπεράσει ποτέ ακόμα κι αν ζήσει 70 χρόνια και πάρει άλλα 10 σκυλιά.

Άλλωστε εκτός από τα σκυλιά έχουν και οι ψυχάκηδες το ακαταλόγιστο :)
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει σπίτι του, ακόμα και σε κοινή θέα (όπως στο μπαλκόνι), εφόσον δεν είναι παράνομο / προσκρούει σε κάποιο νόμο.
Το να πετάς μαχαίρια σε κάποιο στόχο, δεν είναι παράνομο. Ούτε τα μαχαίρια είναι όπλα (για να έχουμε εφαρμογή ειδικής νομοθεσίας) εκτός και αν μιλάμε για πεταλούδες ή κάτι παρόμοιο.

Σαφέστατα όμως το να πετάς μαχαίρια σε στόχο δεν δείχνει και ένα απολύτως φυσιολογικό άτομο.

Συνεπώς, αν και αυτό δεν αρκεί από μόνο του να καταδικάσει κάποιον σε οποιαδήποτε ποινή (διότι δεν είναι αυτοτελώς αξιόποινη συμπεριφορά), μπορεί να συνεκτιμηθεί στα πλαίσια άλλου εγκλήματος (ως έμμεση απόδειξη ή δημιουργία ψυχολογικού προφίλ).
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Β-Λ-Α-Κ-Α-Ν-Ε-Ζ-Ι-Κ-Ο Γ-Ο-Υ-Π-Α-Τ-Ο :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Και κατά τη γνώμη μου το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένας καλός δικηγόρος να την κάνει να πληρώσει για ψυχική οδύνη στο θύμα της.

Ήδη από τη μαρτυρία της ξέρουμε ότι είχε λυτό και αφίμωτο ένα σκυλί που γνώριζε πως είναι επιθετικό απέναντι στα άλλα σκυλιά, κι αυτό σε λαθραίο "αυτοσχέδιο πάρκο".

Το θύμα υπερασπίστηκε το ζωάκι του με το μαχαίρι που είχε μαζί του για να κόψει χόρτα (αν δείτε την τοποθεσία θα καταλάβετε) και παραλίγο να πάθει και καρδιακό από το σοκ.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ο αδερφος μου εχει ενα Ακιτα τερας ειναι το ατιμο ,μια φορα αποφασισε να ανεβει στο κρεββατι να παιξει με την μανα μου και την πλακωσε (45 κιλα το σκυλι -42 η μανα μου)

Με τοους ανθρωπους ειναι φιλικοτατο αλλα αμα δει αλλο αρσενικο παναγια βοηθα.

Επισης για αμυνα (να το εχεις στο αμαξι ) πολυ καλο ειναι ενα μετρο καλωδιο 100αρι και πανω .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 20 Απρ 2019, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

aljawn έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:51 Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει σπίτι του, ακόμα και σε κοινή θέα (όπως στο μπαλκόνι), εφόσον δεν είναι παράνομο / προσκρούει σε κάποιο νόμο.
Το να πετάς μαχαίρια σε κάποιο στόχο, δεν είναι παράνομο. Ούτε τα μαχαίρια είναι όπλα (για να έχουμε εφαρμογή ειδικής νομοθεσίας) εκτός και αν μιλάμε για πεταλούδες ή κάτι παρόμοιο.

Σαφέστατα όμως το να πετάς μαχαίρια σε στόχο δεν δείχνει και ένα απολύτως φυσιολογικό άτομο.
ούτε το να κοιτάς τι κάνει ο άλλος στο μπαλκόνι του δείχνει απόλυτα φυσιολογικό άτομο.

Με τοους ανθρωπουθς ειναι φιλικοτατο αλλα αμα δει αλλο αρσενικο παναγια βοηθα.
τέλεια, κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός που τα 99 στα 100 σκυλιά των αλλωνών είναι αρσενικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

δηλαδή είναι σα να λες "χρυσός άνθρωπος και ακίνδυνος, μόνο μη δει άτομο κάτω από 85 χρονών δεν τον μαζεύεις με τίποτα"
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:55 Και κατά τη γνώμη μου το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένας καλός δικηγόρος να την κάνει να πληρώσει για ψυχική οδύνη στο θύμα της.

Ήδη από τη μαρτυρία της ξέρουμε ότι είχε λυτό και αφίμωτο ένα σκυλί που γνώριζε πως είναι επιθετικό απέναντι στα άλλα σκυλιά, κι αυτό σε λαθραίο "αυτοσχέδιο πάρκο".

Το θύμα υπερασπίστηκε το ζωάκι του με το μαχαίρι που είχε μαζί του για να κόψει χόρτα (αν δείτε την τοποθεσία θα καταλάβετε) και παραλίγο να πάθει και καρδιακό από το σοκ.
Ωραία αυτά που γράφεις αλλά μου φαίνεται σαν σύγκρουση εγωισμών ή όλη φάση, αν είναι όπως τα γράφει το αρχικό άρθρο. Δηλαδή και αυτή δεν έπρεπε να έχει ελεύθερο το σκύλο της στο πάρκο αλλά και ο άλλος τι θα πάθαινε αν μάζευε το δικό του όπως του είχε ζητήσει. Η μια να κουβαλάει ένα δυνητικά επικίνδυνο σκυλί χωρίς φίμωτρο και ο άλλος βγαίνει βόλτα με μαχαίρι και δεν κάνει λίγο πίσω να αποφευχθεί ο σκυλοκαυγάς. Χρυσές δουλειές για δικηγόρους.
Άβαταρ μέλους
perseus

δεν ειναι ολα αρσενικα και μονο στα μεγαλοσωμα θελει να επιβληθει ,γεγονος οτι θελει δυναμη για να το μαζεψεις.

Εγω παντως κλασομεντε μονο με αυτο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εικόνα
Ω να σου γαμήσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 20 Απρ 2019, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
perseus

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:00 δηλαδή είναι σα να λες "χρυσός άνθρωπος και ακίνδυνος, μόνο μη δει άτομο κάτω από 85 χρονών δεν τον μαζεύεις με τίποτα"
εχω την εντυπωση οτι υπερβαλλεις.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

2 μηνών το πήρα...5 χρονώνε είναι τώρα...έχει πάρει τόση αγάπη που δεν έχω δώσει ούτε στα παιδιά μου. Μαζί μεγαλώσανε (ήταν τότε 15 ο γιος και 12 η κόρη. Κάνει κουμάντο πια σε όλο το σπίτι. Τα αγαπάω τα ζώα (και τις γυναίκες και τα σκυλιά) απλά μισώ τα πιτ μπουλ (έχω λόγους)...είμαι κακός άνθρωπος;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foscilis

ST48410 έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:01 Δηλαδή και αυτή δεν έπρεπε να έχει ελεύθερο το σκύλο της στο πάρκο αλλά και ο άλλος τι θα πάθαινε αν μάζευε το δικό του όπως του είχε ζητήσει.
δεν είναι υποχρεωμένο το θύμα της αυθαιρεσίας να υποχωρεί. Τι θα πάθαινε αυτός που στέκεται στη διάβαση και περιμένει να περάσει αν κάνει ένα βήμα πιο κει για να παρκάρει πιο άνετα ο οδηγός που την καβαλάει;
Άβαταρ μέλους
perseus

νομιζα οτι θα γκρεμιζε τον φραχτη , θα με πηδαγε θα με εξεδιδε και μετα θα με ετρωγε
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:04 δεν είναι υποχρεωμένο το θύμα της αυθαιρεσίας να υποχωρεί.
έχω ένα φίλο σαν εσένα, δεν κόβει στα στόπ, έχουν στόπ λέει. Μου έρχεται να τον κοπανήσω. Τι σημασία έχει, θα γίνουμε λαμαρίνες και μετά θα τον βρίσουμε, νίκη. Τωρα έχει πάρει μονόκυκλο, έχει αρχίσει να αναθεωρεί την κοσμοθεωρία του. :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”