θυμιζει λιγο γραμμη υπερασπιστης δικηγορων του καταστηματαρχη με τον ζακfoscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:55 Και κατά τη γνώμη μου το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένας καλός δικηγόρος να την κάνει να πληρώσει για ψυχική οδύνη στο θύμα της.
Ήδη από τη μαρτυρία της ξέρουμε ότι είχε λυτό και αφίμωτο ένα σκυλί που γνώριζε πως είναι επιθετικό απέναντι στα άλλα σκυλιά, κι αυτό σε λαθραίο "αυτοσχέδιο πάρκο".
Το θύμα υπερασπίστηκε το ζωάκι του με το μαχαίρι που είχε μαζί του για να κόψει χόρτα (αν δείτε την τοποθεσία θα καταλάβετε) και παραλίγο να πάθει και καρδιακό από το σοκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Ναι οκ.Ερμής έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:38
Δε διαφέρουν ιδιαίτερα από τον μουρλο με το στρατιωτικό μαχαίρι. Τα ίδια θα έκαναν σε περίπτωση που κάτι τους τσιγκλαγε τη λασκαρισμενη βιδα
Αλλά αν μιλάμε για πάρκα σκύλων,έχει δίκιο γι'αυτό υπάρχουν, για να τα λύνεις.
Αλλά παίζουν μαζί. Αλλά είναι πιο επιθετικά, οπότε αν εμφανιστεί άλλο σκυλί, λες μισό λεπτό να δέσω τον δικό μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Al Bundy
Όταν παίρνεις έναν σκύλο-φονιά χωρίς λουρί και φίμωτρο μαζί σου τι είναι;aljawn έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:36 Πάντως διαβάζω στα δημοσιεύματα ότι μαζί με τον σκύλο, ο τύπος είχε πάρει στην βόλτα και το γιαταγάνι μαζί.
Νταξ, μια οπλοκατοχούλα θα μπορούσε να θεμελιωθεί, ίσως.
Δε διαφωνώ (αν και το άρθρο αναφέρει αυτοσχέδιο πάρκο σκυλων), αυτό που θέλω να πω, με βάση τα γραφόμενα τους παραπάνω, είναι πως θα έκαναν τα ίδια και χειρότερα. Ο άλλος μίλησε για 100 μαχαιριές στο κεφάλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Και τον πας που;Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:46Όταν παίρνεις έναν σκύλο-φονιά χωρίς λουρί και φίμωτρο μαζί σου τι είναι;aljawn έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:36 Πάντως διαβάζω στα δημοσιεύματα ότι μαζί με τον σκύλο, ο τύπος είχε πάρει στην βόλτα και το γιαταγάνι μαζί.
ένα βήμα παραπέρα είναι ακόμα πιο ηρεμα στ. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς, δες το σαν τα στοπ, αν τα δεις σαν κανόνα μπορεί να σε πιέσουν όπως περιγράφεις, κάποιον να μην σεβαστεί το δικαίωμά σου και να νιώσεις αδικία που θα αφήσεις να περάσει για την μεγάλη εικόνα. Αν απλά τα πάρεις σαν βοήθημα συμπεριφοράς, ίσως μπορείς να φανταστείς ένα κόσμο χωρίς στοπ όταν οδηγείς, και ξαφνικά να κόψεις σε ένα στενό αν έχουν στοπ οι άλλοι, μην περνάει κάτι που δεν βλέπεις, θα είναι λογικό, όχι καταπίεση του δικαιώματος.
-
Al Bundy
Στο μουνί της μάνας μου (της συχωρεμένης)...έχει σημασία το που;Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:48Και τον πας που;Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:46Όταν παίρνεις έναν σκύλο-φονιά χωρίς λουρί και φίμωτρο μαζί σου τι είναι;aljawn έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:36 Πάντως διαβάζω στα δημοσιεύματα ότι μαζί με τον σκύλο, ο τύπος είχε πάρει στην βόλτα και το γιαταγάνι μαζί.
Είναι ζώο-φονιάς...τι δεν καταλαβαίνεις;
Ωχ μωρέ, μόνο στην πχορουμάρα θα υποστήριζαν τον τύπο με το γιαταγάνι. Βρωμάει από μακριά ότι το σκηνικό ήταν προμελετημένο, και ο τύπος δεν είχε πάρει την μαχαίρα μαζί, για να έχει κάτι να ξυθεί αν τον πιάσει φαγούρα.
Από εκεί και πέρα, επιθετικά σκυλιά τα οποία δημιουργούν προβλήματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουν θεσμοθετημένα όργανα (πχ. ο μπόγιας του δήμου) και όχι ο κάθε βιτζιλάντε. Ευκαιρία να χώσουν και κανένα φόρο στους σκυλοιδιοκτήτες, μαζί με πρόστιμα για τους σωρούς σκατών που αφήνουν πίσω.
Από εκεί και πέρα, επιθετικά σκυλιά τα οποία δημιουργούν προβλήματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουν θεσμοθετημένα όργανα (πχ. ο μπόγιας του δήμου) και όχι ο κάθε βιτζιλάντε. Ευκαιρία να χώσουν και κανένα φόρο στους σκυλοιδιοκτήτες, μαζί με πρόστιμα για τους σωρούς σκατών που αφήνουν πίσω.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Otto Weininger
Υπερβάλλεις. Είναι εν δυνάμει επικίνδυνο ζώο. Όπως και πολλά άλλα σκυλιά άλλης ράτσας.Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:49Στο μουνί της μάνας μου (της συχωρεμένης)...έχει σημασία το που;Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:48Και τον πας που;Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:46
Όταν παίρνεις έναν σκύλο-φονιά χωρίς λουρί και φίμωτρο μαζί σου τι είναι;
Δεν ξαμολησε κάνα πανθηρα.
-
Al Bundy
Οκ...κι εγώ σ'αγαπάω.Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:51Υπερβάλλεις. Είναι εν δυνάμει επικίνδυνο ζώο. Όπως και πολλά άλλα σκυλιά άλλης ράτσας.Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:49Στο μουνί της μάνας μου (της συχωρεμένης)...έχει σημασία το που;
Βαριέμαι....
και εσύ υπερβάλεις λίγο. Αν ήταν πάνθηρας θα τον λέγαμε όλοι ήρωα και θα ήταν στο επομενο σαρβάιβορ, η γυναίκα θα ηταν για δέσιμο. Κουβαλούσε το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να δικαιολογήσει με κουλαμάρες, όπως τις κουλαμάρες που λέει ο άλλος για το μαχαίρι και τα χόρτα. Γενικά έμπλεξαν σε περίπτωση που είχαν σημασία πολύ οι λεπτομέρειες στον κόσμο τους, δεν φέρθηκαν σαν άνθρωποι, και τώρα θα τα λύσουν στα δικαστήρια.Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:51 Υπερβάλλεις. Είναι εν δυνάμει επικίνδυνο ζώο. Όπως και πολλά άλλα σκυλιά άλλης ράτσας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Απρ 2019, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Θα μπορούσε ένα χάσκι φουντωτό να ορμηξει να φάει το κανίς;Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:53Οκ...κι εγώ σ'αγαπάω.Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:51Υπερβάλλεις. Είναι εν δυνάμει επικίνδυνο ζώο. Όπως και πολλά άλλα σκυλιά άλλης ράτσας.Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:49
Στο μουνί της μάνας μου (της συχωρεμένης)...έχει σημασία το που;
Βαριέμαι....
Άσε, απαντάω εγώ. Ναι. Ειδικά το χάσκι.
In fact, περισσότερες πιθανότητες έχει το χάσκι να επιτεθεί στο κανίς παρά το Ντοπερμαν.
Μια χαρά τα λέει ο Όττο εδώ, στην τελική λυτό είχε τον πάνθηρα μόνο του στο "πάρκο" (της φούτσας εγκαταστάσεις για να είμαστε ειλικρινείς).
My Life had stood, a Loaded Gun
όσο μιά χαρά ειναι να κουβαλάς μαχαίρι για να κόψεις τα χόρτα στο ίδιο πάρκο. Αν θές δηλαδή , γίνεται να είναι μιά χαρά αυτά τα πράγματα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το δεξι ειναι θιβετιανο μαστιφ ,δεν ειχα την ευτυχια να συναντησω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian