!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαχαιριές σε πιτ μπουλ

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών »

Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enaon έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:07
foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:04 δεν είναι υποχρεωμένο το θύμα της αυθαιρεσίας να υποχωρεί.
έχω ένα φίλο σαν εσένα, δεν κόβει στα στόπ, έχουν στόπ λέει. Μου έρχεται να τον κοπανήσω. Τι σημασία έχει, θα γίνουμε λαμαρίνες και μετά θα τον βρίσουμε, νίκη. Τωρα έχει πάρει μονόκυκλο, έχει αρχίσει να αναθεωρεί την κοσμοθεωρία του. :003:
εδώ όμως έχουμε την περίπτωση που η άλλη νόμιζε πως είχε τριαξονική νταλίκα ενώ είχε εκείνη το μονόκυκλο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:08 Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.

Τυχερή ήταν.

Ο χιμπατζής έχει αρκετή δύναμη για να σκοτώσει έναν άντρα, κατά προτίμηση ανοίγοντάς του τον θώρακα με τα γυμνά του χέρια.

Επίσης ο χιμπατζής είναι ουσιαστικά υποείδος ανθρώπου. Δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει που μια μαλακισμένη τον διάλεξε για κατοικίδιο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:10 εδώ όμως έχουμε την περίπτωση που η άλλη νόμιζε πως είχε τριαξονική νταλίκα ενώ είχε εκείνη το μονόκυκλο.
ειναι ακόμα μια περίπτωση που γενικά νομίζουμε οτα τα στοπ ειναι να μας λένε πώς να είμαστε άνθρωποι, όχι να μας βοηθάνε να το καταφέρουμε. Ο σκοπός είναι να μην τρακάρουμε.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:08 Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.

Έχετε δεν έχετε όρεξη...έτσι την έκανε:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

έλα ρε έλεος, βάλε σπόιλερ.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:57 ούτε το να κοιτάς τι κάνει ο άλλος στο μπαλκόνι του δείχνει απόλυτα φυσιολογικό άτομο.
Ούτε να γράφει παπάντζες στο πχορουμ, καλή ώρα, αλλά οι υπόλοιποι δεν το κάνουμε θέμα.

Υπάρχει και αυτό που οι υπόλοιποι θνητοί ονομάζουμε "κοινή θέα".
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
foscilis

μια και μιλάμε για ψυχολογικό προφίλ:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:14

Έχετε δεν έχετε όρεξη...έτσι την έκανε:

Spoiler
Εικόνα

:lol:

αλλά κοίτα τι γλυκουλίνι που είναι το πιθικάκι στις φώτο, φοράει πουλόβερ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:04
ST48410 έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:01 Δηλαδή και αυτή δεν έπρεπε να έχει ελεύθερο το σκύλο της στο πάρκο αλλά και ο άλλος τι θα πάθαινε αν μάζευε το δικό του όπως του είχε ζητήσει.
δεν είναι υποχρεωμένο το θύμα της αυθαιρεσίας να υποχωρεί. Τι θα πάθαινε αυτός που στέκεται στη διάβαση και περιμένει να περάσει αν κάνει ένα βήμα πιο κει για να παρκάρει πιο άνετα ο οδηγός που την καβαλάει;
Συμφωνώ αλλά η ζωή είναι μικρή για να τραβολογιόμαστε στα δικαστήρια όταν μπορούμε να το αποφεύγουμε. Κοίτα. Αν πάω να περάσω ως πεζός σε διάβαση και δω ότι το όχημα δεν κόβει, θα κάνω πίσω κι ας ξέρω ότι ο νόμος είναι μαζί μου. Έτσι όπως το διαβάζω το περιστατικό μου φαίνεται ότι και ο τύπος ήταν προβληματικός, είτε έχει δίκιο, είτε όχι. Επίσης καλή τύχη να αποδείξει ότι πήγε να κόψει χόρτα με το μαχαίρι σε πάρκο που παίζουν σκυλιά.
Άβαταρ μέλους
Σαμψών

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:20 μια και μιλάμε για ψυχολογικό προφίλ:

Εικόνα
:lol: ναι παιδιά το ότι ο κέβιν σκότωνε όλα τα υπόλοιπα αρσενικά σκυλιά λέγεται ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ όχι επιθετικότητα που μου θέλετε και άποψη τσοπαναραίοι
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Δεν είναι αυτή που είχε το χιμπατζή, αλλά φίλη και συνεργάτης της που τα έπαθε αυτά.
My Life had stood, a Loaded Gun
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:20 μια και μιλάμε για ψυχολογικό προφίλ:

Ξύλο στις πουτάνες μέχρι να φτύσουνε τα χύσια που έχουν πιει από πίπες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”