!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.
εδώ όμως έχουμε την περίπτωση που η άλλη νόμιζε πως είχε τριαξονική νταλίκα ενώ είχε εκείνη το μονόκυκλο.enaon έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:07έχω ένα φίλο σαν εσένα, δεν κόβει στα στόπ, έχουν στόπ λέει. Μου έρχεται να τον κοπανήσω. Τι σημασία έχει, θα γίνουμε λαμαρίνες και μετά θα τον βρίσουμε, νίκη. Τωρα έχει πάρει μονόκυκλο, έχει αρχίσει να αναθεωρεί την κοσμοθεωρία του.![]()
Τυχερή ήταν.Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:08 Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.
Ο χιμπατζής έχει αρκετή δύναμη για να σκοτώσει έναν άντρα, κατά προτίμηση ανοίγοντάς του τον θώρακα με τα γυμνά του χέρια.
Επίσης ο χιμπατζής είναι ουσιαστικά υποείδος ανθρώπου. Δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει που μια μαλακισμένη τον διάλεξε για κατοικίδιο.
ειναι ακόμα μια περίπτωση που γενικά νομίζουμε οτα τα στοπ ειναι να μας λένε πώς να είμαστε άνθρωποι, όχι να μας βοηθάνε να το καταφέρουμε. Ο σκοπός είναι να μην τρακάρουμε.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:10 εδώ όμως έχουμε την περίπτωση που η άλλη νόμιζε πως είχε τριαξονική νταλίκα ενώ είχε εκείνη το μονόκυκλο.
-
Al Bundy
Έχετε δεν έχετε όρεξη...έτσι την έκανε:Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:08 Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.

έλα ρε έλεος, βάλε σπόιλερ.
Ούτε να γράφει παπάντζες στο πχορουμ, καλή ώρα, αλλά οι υπόλοιποι δεν το κάνουμε θέμα.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 20:57 ούτε το να κοιτάς τι κάνει ο άλλος στο μπαλκόνι του δείχνει απόλυτα φυσιολογικό άτομο.
Υπάρχει και αυτό που οι υπόλοιποι θνητοί ονομάζουμε "κοινή θέα".
My Life had stood, a Loaded Gun
μια και μιλάμε για ψυχολογικό προφίλ:

Al Bundy έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:14Έχετε δεν έχετε όρεξη...έτσι την έκανε:Σαμψών έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:08 Αυτή η γυναίκα είχε ένα χιμπατζή κατοικίδιο. Του φόραγε ρούχα, τρώγανε μαζί στο τραπέζι, έκανε κόλπα κλπ. Μια μέρα πως στράβωσε η φάση ρε παιδί μου και ο χιμπατζής δεν την αναγνώρισε. Δείτε πως της έκανε τη μούρη στο 6:00 αν έχετε όρεξη.
αλλά κοίτα τι γλυκουλίνι που είναι το πιθικάκι στις φώτο, φοράει πουλόβερ
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Συμφωνώ αλλά η ζωή είναι μικρή για να τραβολογιόμαστε στα δικαστήρια όταν μπορούμε να το αποφεύγουμε. Κοίτα. Αν πάω να περάσω ως πεζός σε διάβαση και δω ότι το όχημα δεν κόβει, θα κάνω πίσω κι ας ξέρω ότι ο νόμος είναι μαζί μου. Έτσι όπως το διαβάζω το περιστατικό μου φαίνεται ότι και ο τύπος ήταν προβληματικός, είτε έχει δίκιο, είτε όχι. Επίσης καλή τύχη να αποδείξει ότι πήγε να κόψει χόρτα με το μαχαίρι σε πάρκο που παίζουν σκυλιά.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:04δεν είναι υποχρεωμένο το θύμα της αυθαιρεσίας να υποχωρεί. Τι θα πάθαινε αυτός που στέκεται στη διάβαση και περιμένει να περάσει αν κάνει ένα βήμα πιο κει για να παρκάρει πιο άνετα ο οδηγός που την καβαλάει;ST48410 έγραψε: 20 Απρ 2019, 21:01 Δηλαδή και αυτή δεν έπρεπε να έχει ελεύθερο το σκύλο της στο πάρκο αλλά και ο άλλος τι θα πάθαινε αν μάζευε το δικό του όπως του είχε ζητήσει.
Δεν είναι αυτή που είχε το χιμπατζή, αλλά φίλη και συνεργάτης της που τα έπαθε αυτά.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Al Bundy
Ξύλο στις πουτάνες μέχρι να φτύσουνε τα χύσια που έχουν πιει από πίπες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian