οι περισσοτεροι τα παιρνουν για μαγκιαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:07Συμφωνώ καταννοώ πως λόγο μοναξιάς ή για να εκτονώσει κάπου την αγάπη του, που και αυτή ανάγκη είναι, ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει ένα κανίς,μια γάτα κάτι τέτοιο.
Ένας όμως που παίρνει τέτοια κωλόσκυλα είναι μαλάκας a priori και θα πρέπει να είναι και παράνομος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
-
Ορέστης 35
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:16όχι τέτοιο ρε!!
![]()
![]()
σαν αυτό:ή και πιο μεγάλο.Spoiler
ε και σκέψου ότι είχαμε (αν είχαμε κι άλλα εργαστήρια) μαχαίρια,ξυράφια,σύριγγες.
Μμμμμ, σιγά, στο χωριό μου με αλυσοπρίονο κλαδεύουν οι χουργιάτες, και γκαρίζουν κιόλας (διαφωνούν ποιό κλαδί να κόψουν και μαλλώνουν στα χωριάτικα). Ακούγεται "βρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ "ούχι αυτού βρι γαμ'τ που να σ'πάρ ουδιάουλς" "άντι βρι απ'κει πουθα'μπείςιμέν" βρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ "βρι γμτ' (βρίζουν ο,τι μπορείς να φανταστείς) δουςιδ΄τπριουν" "διστουδινναπαρςδικος"
Μαχαίρια ξυράφια μάλλον για "μπουλιασμ'" τις σύριγγες δεν τις γνωρίζω. Δεν αντέχατε και χτυπούσατε ενέσεις?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
A-P-O-K-L-E-I-E-T-A-IΑίγαγρος έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:32 Έτυχε πριν λίγες μέρες στον πατέρα μου, πήγαινε βόλτα το σκύλο του, ένα δυνατό και μεγάλο σκυλί. Του την έπεσε ένα πιτ μπουλ ενός μαλάκα της περιοχής, που είχε την φαηνή ιδέα να έχει λυμένο το σκύλο του στη πυλωτή της πολικατοικίας. Το πίτ μπουλ όρμησε ύπουλα από πίσω στο σκύλο του πατέρα μου και τον γράπωσε στο σβέρκο. Τι να τον χτυπάει, τι να τον τραβάνε, τίποτα. Είχε αγκιστρώσει. 5 λεπτά παλεύαν να το αφήσει, το δικό μας δεν μπορούσε να αμυνθεί γιατί όχι μόνο αιφνιδιάστηκε, αλλά το κρατούσε από πίσω. Στο τέλος το άφησε με δύο μικρές τρύπες στο σβέρκο. Ο πατέρας μου τον απείλησε με μήνυση αν πάθει κάτι ο σκύλος -κακώς, έπρεπε να την κάνει θεωρώ ούτως ή άλλως. Νομίζω πως η ενδεδειγμένη λύση (αν δεν κουβαλάς κανά σουγιά μαζί σου -κάτι που ενέχει ρίσκο αν σε πιάσει αστυνομία) είναι να σφίξεις και να κλείσεις τη μύτη του σκύλου που δάγκωσε. Δεν μπορεί να αναπνεύσει και αφήνει το θύμα του. Αλλιώς κλωτσιές και ό,τι γίνει. Γενικά όπου βλέπετε πιτ μπουλ λυμένο, ο ιδιοκτήτης είναι τέρμα επικίνδυνος και καθηστέρας. Αν δεν κάνω λάθος σηκώνει μηνυσούλα, απαγορεύεται να τα έχεις λυτά.
Μόνο κακούς ανθρώπους σκοτώνουν γιατί έχουν ένστικτα!! Βλέπουν στη ψυχή σου!! Μια φορά είχα δει ένα πιτ μπουλ και δεν σκότωνε κανέναν, ας μην τσουβαλιάζουμε. Και σε ένα κορίτσι στο σχολείο μια φορά ένα παιδί της τράβηξε τη κοτσίδα, για τα κωλόπαιδά σας όμως δεν κάνετε ευθανασία που ο πλανήτης καταστρέφεται απ' τον υπερπληθυσμό
Δεν είπα τίποτα για πιτ μπουλς, είπα οτι τα σκυλιά συγκατοικούν με τους ανθρώπους απο τα αρχαία χρόνια, στον χρηστη metaxoskolikas που πιστεύει οτι ειναι κάποια μόδα.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:43 Τα αρχαία χρόνια είχαν διαμερισματα και Πιτ μπουλ Ω συνοδοιπόρε της φωτεινής πιπιλη?
Σταμάτα να ρίχνεις το επίπεδο.
νομίζω η κουβέντα έχει να κάνει με τα αστικά κέντρα που με βία αντέχουν εμάς, δεν υπήρχαν στα αρχαία χρόνια και δεν νομίζω κανείς να συζητά για σπίτι με 2 στρέμματα κήπο και να λέει οτι είναι πρόβλημα οι σκύλοι μαχητές.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:57Δεν είπα τίποτα για πιτ μπουλς, είπα οτι τα σκυλιά συγκατοικούν με τους ανθρώπους απο τα αρχαία χρόνια, στον χρηστη metaxoskolikas που πιστεύει οτι ειναι κάποια μόδα.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:43 Τα αρχαία χρόνια είχαν διαμερισματα και Πιτ μπουλ Ω συνοδοιπόρε της φωτεινής πιπιλη?
- Otto Weininger
Πιτ μπουλ : Ναι, αν και δεν είναι ρατσα.
Μπουλ τεριε: Λάθος.
Δόλωμα για ταύρους, όχι για σκυλομαχιες.
Κάνε Κόρσο:Λάθος.
Σκύλος πολέμου, αρχαία ρατσα, όχι για σκυλομαχιες.
Ροτβαιλερ:Λαθος.
Σκύλος εργασίας, όχι για σκυλομαχιες.
Μπουλντογκ : Προφανώς εννοείς το αμερικανικό. Σκύλος εργασίας που λόγω δύναμης, προτιμήθηκε (λιγότερο από τα άλλα) για σκυλομαχιες
Ράτσες που έγιναν για σκυλομαχιες :
1. Staffordshire Bull Terrie
2. American Staffordshire, έμμεσα, αλλά κατέληξε εκεί αρχικά.
3)Tosa Inu.
Αυτά είναι σκυλιά μάχης όπως θες να λες. Επιθετικά σκυλιά ή κυρίαρχα ή επιθετικά με ζώα ή απόμακρα είναι ένα σωρό ρατσες που ανάλογα με το μέγεθος, δίνεις σημασία ή όχι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή υπάρχει κάποια επιβάρυνση του αστικού ιστού απο την ύπαρξη δεσποζόμενων σκύλων; Ενας σκύλος που ζει σε διαμέρισμα και βγαίνει στην πόλη μια ώρα την ημέρα για την βόλτα του τι πρόβλημα δημιουργεί;enaon έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:00νομίζω η κουβέντα έχει να κάνει με τα αστικά κέντρα που με βία αντέχουν εμάς, δεν υπήρχαν στα αρχαία χρόνια και δεν νομίζω κανείς να συζητά για σπίτι με 2 στρέμματα κήπο και να λέει οτι είναι πρόβλημα οι σκύλοι μαχητές.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:57Δεν είπα τίποτα για πιτ μπουλς, είπα οτι τα σκυλιά συγκατοικούν με τους ανθρώπους απο τα αρχαία χρόνια, στον χρηστη metaxoskolikas που πιστεύει οτι ειναι κάποια μόδα.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:43 Τα αρχαία χρόνια είχαν διαμερισματα και Πιτ μπουλ Ω συνοδοιπόρε της φωτεινής πιπιλη?
όλα αυτά οττο ειναι σκυλιά όπλα σε αστικό περιβάλλον, δεν βγάζει νόημα να τα έχει κανείς, δεν είναι πιο καλά πιο ευγενικά η ζωγραφίζουν καλύτερα απο τα υπόλοιπα που δεν μπορούν να σου αφαιρέσουν το χέρι με ένα δάγκωμα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τα γκούγκλαρα όλα. Γλύκες είναι!Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:01
Ράτσες που έγιναν για σκυλομαχιες :
1. Staffordshire Bull Terrie
2. American Staffordshire, έμμεσα, αλλά κατέληξε εκεί αρχικά.
3)Tosa Inu.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα κλείσεις ένα ζωντανό που είναι για τα γκρεητ αουτντορς στο διαμέρισμα και θα περάσει καλά;gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:05Δηλαδή υπάρχει κάποια επιβάρυνση του αστικού ιστού απο την ύπαρξη δεσποζόμενων σκύλων; Ενας σκύλος που ζει σε διαμέρισμα και βγαίνει στην πόλη μια ώρα την ημέρα για την βόλτα του τι πρόβλημα δημιουργεί;enaon έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:00νομίζω η κουβέντα έχει να κάνει με τα αστικά κέντρα που με βία αντέχουν εμάς, δεν υπήρχαν στα αρχαία χρόνια και δεν νομίζω κανείς να συζητά για σπίτι με 2 στρέμματα κήπο και να λέει οτι είναι πρόβλημα οι σκύλοι μαχητές.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:57
Δεν είπα τίποτα για πιτ μπουλς, είπα οτι τα σκυλιά συγκατοικούν με τους ανθρώπους απο τα αρχαία χρόνια, στον χρηστη metaxoskolikas που πιστεύει οτι ειναι κάποια μόδα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

η απλή αλήθεια είναι ότι πρόκειται για την πιο instagrammable κατηγορία σκύλων. Το #pitbull έχει 22 εκατομμύρια φωτογραφίες ενώ το #germansheppard έχει 120 χιλιάδες. 20.000 φορές λιγότερες.
Γιατί τέτοιος καριόλης είναι ο θεός αν υπάρχει. Θα μπορούσαν να είναι instagrammable οι χελώνες αλλά όόόόόόόόόχι. ΕΠΡΕΠΕ να είναι το πιτμπουλ. Απλά έπρεπε.
Και θυμάμαι ΠΑΡΑ πολύ καλά ότι πριν 30 χρόνια όλοι ήθελαν λυκόσκυλα και πιτμπουλ είχαν μόνο παρακμιακοί του υποκόσμου.
εγώ δεν έχω αν με ρωτάς, καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιος μπορεί να έχει. Για τα απλά σκυλιά δεν ξέρω αν θέλω να μπώ στην κουβέντα συζήτησης, μπορεί να τους αρέσει τελικά το διαμέρισμα πιο καλά απο την φύση και να λέμε σάχλες. Τα σκυλιά που μπορούν να μου κόψουν χέρι όμως με την πρώτη προσπάθεια, το βρίσκω λίγο περίεργο που τα επέλεξε κάποιος. Σαν να κυκλοφορώ με ένα καλάσνικοφ και να διαβεβαιώνω τον κόσμο οτι έχω βάλει την ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, τράστ με κλπ.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:05 Δηλαδή υπάρχει κάποια επιβάρυνση του αστικού ιστού απο την ύπαρξη δεσποζόμενων σκύλων; Ενας σκύλος που ζει σε διαμέρισμα και βγαίνει στην πόλη μια ώρα την ημέρα για την βόλτα του τι πρόβλημα δημιουργεί;
- Otto Weininger
Ναι.enaon έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:05 όλα αυτά οττο ειναι σκυλιά όπλα σε αστικό περιβάλλον, δεν βγάζει νόημα να τα έχει κανείς, δεν είναι πιο καλά πιο ευγενικά η ζωγραφίζουν καλύτερα απο τα υπόλοιπα που δεν μπορούν να σου αφαιρέσουν το χέρι με ένα δάγκωμα.
Αλλά δεν είναι όλα επιθετικά και επικίνδυνα σώνει και καλά.
Συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα να έχω τσοπανοσκυλα για λύκους στην πόλη.
Αλλά όχι να βγάζουμε οποιοδήποτε σκυλί κατηγορίας μαστιφ ξέρω γω, φονική μηχανή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
μόνο οτι μπορεί να σε αφήσει άνετα χωρίς καρπό αν κάνεις λάθος κίνηση καθώς επεμβαίνεις.Τα άλλα οκ, ελεγχόμενο ρίσκο, συμφωνώ.Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 19:10 Ναι.
Αλλά δεν είναι όλα επιθετικά και επικίνδυνα σώνει και καλά.
Συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα να έχω τσοπανοσκυλα για λύκους στην πόλη.
Αλλά όχι να βγάζουμε οποιοδήποτε σκυλί κατηγορίας μαστιφ ξέρω γω, φονική μηχανή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian