περίμενα τον γιατρό να φύγει από το πεδίο μου, ήμασταν στο 5ο γειά χαρά ρε γαμώτο, άν έσπαγα την κίνησή μου και με καταλάβαινε θα έμπλεκα, πω πω, σας δάγκωσε, ελάτε να το δούμε κλπ, ήταν στο μαιτέχμιο, αλλά ο άτιμος μου το έκανε να κρατήσει πάνω απο 10 δευτερόλεπτα, η ευγένεια πονάει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:28 Όταν σε δαγκώνει γατί, χώσε το χέρι πιο βαθειά στο στόμα. Ξαφνιάζεται και ανοίγει και απεμπλέκεσαι χωρίς πολύ ντράμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
Re: Μαχαιριές σε πιτ μπουλ
-
Al Bundy
Ε τι συζητάμε τότε;Otto Weininger έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:26
Εν πάσει περιπτώσει, γω έχω λαμπραντορ αυτή την στιγμή.
Πιτ μπουλ δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Υγιής άνθρωπας είσαι.
Κι εγώ,όπως έγραψα πιο πάνω, έχω ημίαιμο ελληνικό ποιμενικό και η σκατούλα (5 χρ. πια) μου έχει πάρει τα μυαλά σε σημείο να ζηλεύει η κόρη μου.
Έτυχε πριν λίγες μέρες στον πατέρα μου, πήγαινε βόλτα το σκύλο του, ένα δυνατό και μεγάλο σκυλί. Του την έπεσε ένα πιτ μπουλ ενός μαλάκα της περιοχής, που είχε την φαηνή ιδέα να έχει λυμένο το σκύλο του στη πυλωτή της πολικατοικίας. Το πίτ μπουλ όρμησε ύπουλα από πίσω στο σκύλο του πατέρα μου και τον γράπωσε στο σβέρκο. Τι να τον χτυπάει, τι να τον τραβάνε, τίποτα. Είχε αγκιστρώσει. 5 λεπτά παλεύαν να το αφήσει, το δικό μας δεν μπορούσε να αμυνθεί γιατί όχι μόνο αιφνιδιάστηκε, αλλά το κρατούσε από πίσω. Στο τέλος το άφησε με δύο μικρές τρύπες στο σβέρκο. Ο πατέρας μου τον απείλησε με μήνυση αν πάθει κάτι ο σκύλος -κακώς, έπρεπε να την κάνει θεωρώ ούτως ή άλλως. Νομίζω πως η ενδεδειγμένη λύση (αν δεν κουβαλάς κανά σουγιά μαζί σου -κάτι που ενέχει ρίσκο αν σε πιάσει αστυνομία) είναι να σφίξεις και να κλείσεις τη μύτη του σκύλου που δάγκωσε. Δεν μπορεί να αναπνεύσει και αφήνει το θύμα του. Αλλιώς κλωτσιές και ό,τι γίνει. Γενικά όπου βλέπετε πιτ μπουλ λυμένο, ο ιδιοκτήτης είναι τέρμα επικίνδυνος και καθηστέρας. Αν δεν κάνω λάθος σηκώνει μηνυσούλα, απαγορεύεται να τα έχεις λυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίγαγρος την 20 Απρ 2019, 18:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα σκυλιά μάχης σε διαμέρισμα δεν ειναι καθόλου θέμα χιλιάδων χρόνων.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:29είναι μόδα εδω και μερικές χιλιάδες χρόνια, κάνε λιγη υπομονή, θα περάσει.metaxoskolikas έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:27 γενικά αυτή η μόδα με τα σκυλιά μόνο σε μένα φαίνεται βλακώδης; τι το θες το σκυλί μέσα στην πόλη και το διαμέρισμα ρε μαντράχαλε; ήμαρτον δηλαδή.
Βασικά φταίει το ινστα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είναι η αναλογία 1:1; (1 κιλό φέτα ανά ταψί)Gherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:12 Δίνω σπανακόπιτα, παστίτσιο και μουσακά στον πσι για να μην πάει στον Άγι.
Αρνί δεν μου αρέσει
Είχα και Βέλγικο ποιμενικό , θηλυκό , κατάμαυρο και την νύχτα δεν φαινόταν , και τα θηλυκά δεν γαυγιζουν δεν είναι κομπλεξικα , περιμένουν να μπεις μέσα.
Τα σκυλιά μάχης είναι μόνο για στίβο μάχης
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
πήγα σπίτι, έβαλα οινόπνευμα σε οδοντογλυφίδα και τρυπήθηκα, τα γνωστά. Αλλά πάλι, μου το έκανε διπλάσιο, τρομοκρατήθηκεΑγις έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:31 Πολυ ελαφρα παίρνετε τα δαγκωματα και τα νυχιασματα απο γατιά - αγνοια κινδυνων.
Βασικά κανένα σκυλάκι δεν έκανε τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ενας δολοφόνος ξύπνησε στραβά και ξέσπασε σε εναν σκύλο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:10 Τραγική ιστορία. Δεν φταίνε τα σκυλάκια, αλλά οι αρχιμαλάκες τα αφεντικά τους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χα!!! Το ήξερα!enterprise-psi έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:34Είναι η αναλογία 1:1; (1 κιλό φέτα ανά ταψί)Gherschaagk έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:12 Δίνω σπανακόπιτα, παστίτσιο και μουσακά στον πσι για να μην πάει στον Άγι.![]()
Αρνί δεν μου αρέσει
Είχα και Βέλγικο ποιμενικό , θηλυκό , κατάμαυρο και την νύχτα δεν φαινόταν , και τα θηλυκά δεν γαυγιζουν δεν είναι κομπλεξικα , περιμένουν να μπεις μέσα.
Τα σκυλιά μάχης είναι μόνο για στίβο μάχης![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι όμως είναι, τα σκυλιά μένουν στα σπίτια των ανθρώπων απο τα αρχαία χρόνια.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:32Τα σκυλιά μάχης σε διαμέρισμα δεν ειναι καθόλου θέμα χιλιάδων χρόνων.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:29είναι μόδα εδω και μερικές χιλιάδες χρόνια, κάνε λιγη υπομονή, θα περάσει.metaxoskolikas έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:27 γενικά αυτή η μόδα με τα σκυλιά μόνο σε μένα φαίνεται βλακώδης; τι το θες το σκυλί μέσα στην πόλη και το διαμέρισμα ρε μαντράχαλε; ήμαρτον δηλαδή.
Βασικά φταίει το ινστα.
Και δεν φταίει ούτε το ινστα, ούτε οι ξένοι, ούτε τα βιντεοπαιχνίδια.
τι κίνδυνοι υπάρχουν;Αγις έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:31 Πολυ ελαφρα παίρνετε τα δαγκωματα και τα νυχιασματα απο γατιά - αγνοια κινδυνων.
στα αρχαία χρόνια οι πολυκατοικίες είχαν δεύτερο χώλ για σκύλο, ήταν διαφορετικές οι συνθήκες λίγο.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:40 Κι όμως είναι, τα σκυλιά μένουν στα σπίτια των ανθρώπων απο τα αρχαία χρόνια.
Και δεν φταίει ούτε το ινστα, ούτε οι ξένοι, ούτε τα βιντεοπαιχνίδια.
Τα αρχαία χρόνια είχαν διαμερισματα και Πιτ μπουλ Ω συνοδοιπόρε της φωτεινής πιπιλη?
Σταμάτα να ρίχνεις το επίπεδο.
Σταμάτα να ρίχνεις το επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 20 Απρ 2019, 18:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Otto Weininger
Μπορείς να γράψεις 5 ράτσες σκύλων μάχης,που το λες και το ξαναλες;foscilis έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:32Τα σκυλιά μάχης σε διαμέρισμα δεν ειναι καθόλου θέμα χιλιάδων χρόνων.gassim έγραψε: 20 Απρ 2019, 18:29είναι μόδα εδω και μερικές χιλιάδες χρόνια, κάνε λιγη υπομονή, θα περάσει.metaxoskolikas έγραψε: 20 Απρ 2019, 14:27 γενικά αυτή η μόδα με τα σκυλιά μόνο σε μένα φαίνεται βλακώδης; τι το θες το σκυλί μέσα στην πόλη και το διαμέρισμα ρε μαντράχαλε; ήμαρτον δηλαδή.
Βασικά φταίει το ινστα.
Στα γρήγορα όμως, χωρίς γκουγκλαρισμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πιτ μπουλ, Μπουλ τεριε, κάνε Ντι κορσο, ροτβάιλερ, μπουλντόγκ.
το στόμα τους έχει ένα σφουγκαράκι που μαζέυει ακαθαρσίες απο την γούνα τους κλπ, ένα μικρό σμυριδόπανο, και τα δόντια τους ειναι σαν βελόνες, κάνουν πολύ μικρές τρύπες που πάνε σε βάθος, εναποθέτουν βαθειά το κακό και κλείνουν απο πάνω την πληγή βγαίνοντας, δεν φτάνει να μπει οινόπνευμα κλπ. Ύπουλες πληγές τα δαγκώματα γάτας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 287 Απαντήσεις
- 7736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian