ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:54
Προφανώς υπήρξαν αυτά που γράφεις και στις δύο περιπτώσεις. Δεν διαφωνούμε εδώ. Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν ο π/θ να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτε
Ο τροπος για να αναγκαστει να μην κανει οτι δε συμβαινει τιποτε, ειναι να πιεστει ο Μαρινακης να βγαλει οτι εχει στη φορα. Ο Μπλε Μπουμπης δηλαδη εχει δικιο που εγραψε για αποδειξεις. Κανονικα αυτο θα επρεπε να το ζητα η ΝΔ.
Σιγά μην έχει. Μπαρουφάκης είναι να ηχογραφεί παράνομα ή Πολακης;
Το θέμα είναι ότι οι ζαίοι κάνουν την πάπια. Ας κάνουν αγωγές και μηνύσεις κατά του Μαρινάκη.
Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08
Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
Είπαμε, ο Πρόεδρος είμαι ματσό, αλλά κατούρα και λίγο.
Άσε που τα λεφτά είναι κατά βάση στην Νέα Υόρκη, οπότε δεν ξέρεις πως θα την δουν τα αμερικανάκια.
enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:13Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.
Πες τα όλα στον εισαγγελέα, χώσε τον Βαγγέλη φυλακή, μπορείς!
Δεν τον συμφέρει, γιατ'ι θα καρφωθεί πως είναι συνεργάτης του χοντρού στο ναρκεμπόριο.
.
Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.
Πες τα όλα στον εισαγγελέα, χώσε τον Βαγγέλη φυλακή, μπορείς!
Και αυτοι που πιθανως να ξεραν δεν φτασαν ποτε στον εισαγγελεα.Τους επισκεφτηκε ο Χαρος.
Είμαι σίγουρος ότι ο Μπράντο είχε στο νου του τον Βαγγέλη, όταν έπαιζε τον Νονό.
Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
Άσε που τα λεφτά είναι κατά βάση στην Νέα Υόρκη, οπότε δεν ξέρεις πως θα την δουν τα αμερικανάκια.
Ρώτα τον Κουροπαλάτη, αν έχεις απορίες....
Τα ροζουλιά του πχόρουμ, εδώ και στο παλιό, το έχουν αποφασίσει πως όλοι οι εφοπλΗστές είναι ναρκέμποροι.
Τώρα πως γίνεται να μην τους πιάνει κανείς δεν ξέρουν, αφού δεν τους ενδιαφέρει. Κομματική γραμμή αναμασάνε.
Οι Αμερικάνοι θα τον είχαν τσιμπήσει ήδη ή σίγουρα τον έχουν ξεψαχνίσει. Δεν θα το κωλοβάραγαν 5 χρόνια όπως εδώ.
Τί εστί Κουροπαλάτης;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πρετεντέρης έγραψε: 19 Απρ 2019, 22:11
Σιγά μην έχει. Μπαρουφάκης είναι να ηχογραφεί παράνομα ή Πολακης;
Το θέμα είναι ότι οι ζαίοι κάνουν την πάπια. Ας κάνουν αγωγές και μηνύσεις κατά του Μαρινάκη.
Αμα δεν εχει, οι Συριζαιοι μπορουν να κανουν οτι δεν τρεχει τιποτα και να πιεσουν αλλες εξελιξεις το επομενο διαστημα που ακομα κι αν στο τελος αποδειχτουν φουσκα, θα τους εχουν βοηθησει επικοινωνιακα. Η ΝΔ αν λειτουργουσε κανονικα θα επρεπε να ειναι η πρωτη που θα ζητουσε απο το Μαρινακη να βγαλει στο φως οτι εχει. Λειτουργει κανονικα ομως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 19 Απρ 2019, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ διαχωρίζω την θέση μου απο την συριζαική μάκα και είμαι με τους νεοπασόκους της νδ, λίγο για να κάνω χάζι τον νάνδρο να βραχυκυκλώνει, λίγο γιατί θρύλος οε, οεοεοε, οεοεοε.
Ζήτω ο Βαγγέλης, ζήτω τα ναρκωτικά, ζήτω ο κούλης.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:54
Προφανώς υπήρξαν αυτά που γράφεις και στις δύο περιπτώσεις. Δεν διαφωνούμε εδώ. Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν ο π/θ να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτε
Ο τροπος για να αναγκαστει να μην κανει οτι δε συμβαινει τιποτε, ειναι να πιεστει ο Μαρινακης να βγαλει οτι εχει στη φορα. Ο Μπλε Μπουμπης δηλαδη εχει δικιο που εγραψε για αποδειξεις. Κανονικα αυτο θα επρεπε να το ζητα η ΝΔ.
Από ότι διάβασα διαγωνίως, είναι παράνομη η καταγραφή (εάν θεωρήσουμε ότι αυτή είναι η απόδειξη), και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς επιπτώσεις μόνο εάν πάει κατηγορούμενος ο μαρινάκης (αυτά κατάλαβα, μη βαράτε αν κάνω λάθος). Οπότε το ότι δεν αντιδρούν οι ζαίοι είναι ύποπτο