σωστό και αυτό, είμαι πεπεισμένος γιατί δεν είμαι γκαου οτι ο Αρχηγός/Ηγέτης είναι μεγάλος ευεργέτης σε ότι αρχίζει απο κοκ όπως κόκκινο λόγου χάρη, αλλά αποδείξεις δεν έχω, αγαπάω την ζωή.zteo έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:31 Εαν ειχε πηγες η πληροφοριες δεν θα εγραφε εδω θα ηταν στον πατο του Σαρωνικου να χερεταει τα ψαρια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μαρινάκης ρίχνει το γάντι στους ζαίους
Re: Ο Μαρινάκης ρίχνει το γάντι στους ζαίους
Το να ζητα καθε πολιτης να βγουν στην επιφανεια οι αποδειξεις των λεγομενων καποιου αντι να παιζουν ενθεν κακειθεν την κολοκυθια (που δειχνει διαθεση συναλλαγης) ειναι το απολυτως αυτονοητο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προχώρα στο παρασύνθημαMaspoli έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:36Νομιζω οτι το βλεπεις λαθος και μου κανει εντυπωση.
Απο κατι γατες Ιμαλαΐων τι νεα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εγω ειμαι παλι πεπεισμενος οτι τοσα χρηματα δεν τα κανεις με νομιμες δουλειες αλλα ποσο μπλεγμενος ειναι δεν το γνωριζω.Αυτο που ξερω οτι σχεδον ολοι οι μαρτυρες του Noor1 βλεπουν τα ραδικια αναποδα.enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:36σωστό και αυτό, είμαι πεπεισμένος γιατί δεν είμαι γκαου οτι ο Αρχηγός/Ηγέτης είναι μεγάλος ευεργέτης σε ότι αρχίζει απο κοκ όπως κόκκινο λόγου χάρη, αλλά αποδείξεις δεν έχω, αγαπάω την ζωή.zteo έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:31 Εαν ειχε πηγες η πληροφοριες δεν θα εγραφε εδω θα ηταν στον πατο του Σαρωνικου να χερεταει τα ψαρια.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το παρασυνθημα ειναι οτι η υποθεση μοιαζει πολυ με αυτα που εγραψε ο Ψυχαρης για τη συναντηση του με το τσογλανι. Υποτιθεται οτι θα ακολουθουσαν διαφορες αποκαλυψεις απο τον Ψυχαρη. Δεν ακολουθησε τιποτε απο μερους του. Οταν εχεις κατι και δεν το βγαζεις σημαινει οτι κατι διαπραγματευεσαι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:42Προχώρα στο παρασύνθημαMaspoli έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:36Νομιζω οτι το βλεπεις λαθος και μου κανει εντυπωση.
Απο κατι γατες Ιμαλαΐων τι νεα;
Οι πολιτες πρεπει να απαιτουν να βγουν αυτα στην επιφανεια-οσοι δεν το ζητουν ειναι λαθος, οχι αυτοι που το ζητουν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προφανώς υπήρξαν αυτά που γράφεις και στις δύο περιπτώσεις. Δεν διαφωνούμε εδώ. Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν ο π/θ να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτεMaspoli έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:50
Το παρασυνθημα ειναι οτι η υποθεση μοιαζει πολυ με αυτα που εγραψε ο Ψυχαρης για τη συναντηση του με το τσογλανι. Υποτιθεται οτι θα ακολουθουσαν διαφορες αποκαλυψεις απο τον Ψυχαρη. Δεν ακολουθησε τιποτε απο μερους του. Οταν εχεις κατι και δεν το βγαζεις σημαινει οτι κατι διαπραγματευεσαι.
Οι πολιτες πρεπει να απαιτουν να βγουν αυτα στην επιφανεια-οσοι δεν το ζητουν ειναι λαθος, οχι αυτοι που το ζητουν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στο ράδιο που τον άκουσα πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι αγκομαχούσε για να αρθρώσει λόγο...γνώμη μου είναι ότι φοβάται,φοβάται πολύ και κύριο χαρακτηριστικό των όμοίων του είναι να εκτοξεύουν απειλές δίχως τέλος.Είστε χαμένοι από χέρι,είναι το μόνο σίγουρο όταν στηρίζεστε από τη μία σε λαθρέμπορο που κυνηγούνε μέχρι και οι ρουμάνοι και από την άλλη σε ένα υπόδικο που αμόλυσε τους χουλιγκάνους και είναι έτοιμος για αεροδρόμιο και UK.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πες τα όλα στον εισαγγελέα, χώσε τον Βαγγέλη φυλακή, μπορείς!enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:13Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08 Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν κατέχεις από ναυτιλιακές μπίζνες και αδυνατείς να πιάσεις το νόημα των γραπτών μου.
.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ναι καλά, θα πάω απο φυσικά αίτια μου το είπε μία τσιγκάνα.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:59 Πες τα όλα στον εισαγγελέα, χώσε τον Βαγγέλη φυλακή, μπορείς!

Και αυτοι που πιθανως να ξεραν δεν φτασαν ποτε στον εισαγγελεα.Τους επισκεφτηκε ο Χαρος.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:59Πες τα όλα στον εισαγγελέα, χώσε τον Βαγγέλη φυλακή, μπορείς!enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:13Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08 Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν κατέχεις από ναυτιλιακές μπίζνες και αδυνατείς να πιάσεις το νόημα των γραπτών μου.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Χάπια και γρήγορα.-71 έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:58 Στο ράδιο που τον άκουσα πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι αγκομαχούσε για να αρθρώσει λόγο...γνώμη μου είναι ότι φοβάται,φοβάται πολύ και κύριο χαρακτηριστικό των όμοίων του είναι να εκτοξεύουν απειλές δίχως τέλος.Είστε χαμένοι από χέρι,είναι το μόνο σίγουρο όταν στηρίζεστε από τη μία σε λαθρέμπορο που κυνηγούνε μέχρι και οι ρουμάνοι και από την άλλη σε ένα υπόδικο που αμόλυσε τους χουλιγκάνους και είναι έτοιμος για αεροδρόμιο και UK.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ο τροπος για να αναγκαστει να μην κανει οτι δε συμβαινει τιποτε, ειναι να πιεστει ο Μαρινακης να βγαλει οτι εχει στη φορα. Ο Μπλε Μπουμπης δηλαδη εχει δικιο που εγραψε για αποδειξεις. Κανονικα αυτο θα επρεπε να το ζητα η ΝΔ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:54 Προφανώς υπήρξαν αυτά που γράφεις και στις δύο περιπτώσεις. Δεν διαφωνούμε εδώ. Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν ο π/θ να κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτε
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν τον συμφέρει, γιατ'ι θα καρφωθεί πως είναι συνεργάτης του χοντρού στο ναρκεμπόριο.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:59Πες τα όλα στον εισαγγελέα, χώσε τον Βαγγέλη φυλακή, μπορείς!enaon έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:13Δεν μιλάμε για το μόνο καράβι του Ηγέτη/Αρχηγού που είχε ναρκωτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, από τα πολλά είναι ένα που έτυχε να πιάσουν μάλλον, τα άλλα θα είχαν όπλα κλπ.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
πόσο κάνει μία πλαστική προσώπου στον νεκροθαφτη ξέρει κανείς; Θα τα βάλω την άκρη αν είναι και θα συνεχίζω να λέω έξυπνα, ζωή με ρίσκο και αδρεναλίνη.
Είπαμε, ο Πρόεδρος είμαι ματσό, αλλά κατούρα και λίγο.Nandros έγραψε: 19 Απρ 2019, 21:08 Οι μεγαλοδικηγόροι ανακατεύονται για 10-20 εκ. Για τον εν θέματι τα 100 εκ. είναι ψίχουλα ανάξια λόγου.
Άσε που τα λεφτά είναι κατά βάση στην Νέα Υόρκη, οπότε δεν ξέρεις πως θα την δουν τα αμερικανάκια.
Ρώτα τον Κουροπαλάτη, αν έχεις απορίες....
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 63 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-