!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επισκεψη Καρολου και Καμιλα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Επισκεψη Καρολου και Καμιλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

μωρε δεν αντιλεγω, απο την αλλη καλο θα ηταν να μην βαζουμε αντιτουριστικους πτδ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

under έγραψε: 10 Μάιος 2018, 20:21 οι τυποι που πληρωνουν 8500 ευρω το μηνα υπερωριες στους Καρανικες ανησυχουν για το κοστος του βασιλικου θεσμου...
Ναι, αλλά αυτά είναι 0,1 λεπτά του ευρώ ανά φορολογούμενο, σύμφωνα με τα σύγχρονα μαθηματικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:52 μωρε δεν αντιλεγω, απο την αλλη καλο θα ηταν να μην βαζουμε αντιτουριστικους πτδ...
Really;

Εικόνα

Εικόνα

Ότι και καλά οι παραπάνω είναι οι τουριστικοί ...

Αν το πρόβλημα σου δεν είναι οι φάτσες αλλά οι κορώνες, τα λούσα και τα χρυσά, και είσαι οπαδός τους ξεβλαχέματος που έφερε ο Κωστόπουλος, μπορούμε να αγοράσουμε μία στολή από το Φλωρινιώτη και να την καθιερώσουμε ως την επίσημη στολή του προέδρου της δημοκρατίας. Στην τελική πόσο θα μας κοστίσει; Το πολύ ένα τριχίλιαρο με τις μίζες. Εγώ είμαι οκ με αυτό...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ηρθε φαίνετες για support στο θεμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια Εικόνα σας ξεβλάχεψε ο Αλέξης.

Ο Γλυξ πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, είναι ο σοβαρότερος από τους φαιδρούς ευρωπαίους γαλαζοαίματους. Αν μη τι άλλο έφτιαξε μια καλή οικογένεια και έμοιαζε και με σταρ του σινεμα, μεχρι πριν καμιά δεκαετία.

Οι ΠτΔ που θυμάμαι ήταν όλοι σουργελα, με πιο μεγάλο τον Στεφανόπουλο, που τον ξέραμε εθνικόφρονα ακροδεξιό(ήταν και ο ΠτΘ στο κόμμα του τότες) και το γύρισε σε παραδόφρονας Σημητικός εκσυγχρονιστης και οπαδός του Οδυσσεα Τσεναυ για μια κωλοκαρέκλα. Μου άρεζε λίγο ο τρελάρας Σαρτζετάκης που βριζότανε με τους σκοπιανούς, ενω μπορώ να πω πως συμπαθώ και τον κιμπάρη Πάκη,αλλά για παρέα και φιλοσοφική κουβεντα. Ο θεσμός πάντως είναι άχρηστος.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
Η Αθήνα υποδέχθηκε τον μεγάλο… ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ πρίγκιπα Κάρολο των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ και απόγονο του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ…!

Εικόνα

ΑΛΗΘΕΙΑ, υποδεχόμαστε τον πρίγκιπα των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ… ΚΑΡΟΛΟ στην ιερά μας Ελλάδα?! Και παρόλο που μπορεί να έχει «ελληνικό αίμα», το ξέρετε ότι ο ίδιος έχει πει δημόσια και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι απόγονος του…Βλαντ του… Ανασκολοπιστή ή Βλαντ Δράκουλα?!...
Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδος «The Telegraph» το 2012 με τίτλο «Ο πρίγκιπας Κάρολος, κληρονόμος της αιματικής γραμμής του Δράκουλα», γράφει τα εξής απίστευτα για τον Κάρολο.
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews ... -line.html

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 22:43 Ηρθε φαίνετες για support στο θεμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια Εικόνα σας ξεβλάχεψε ο Αλέξης.

Ο Γλυξ πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, είναι ο σοβαρότερος από τους φαιδρούς ευρωπαίους γαλαζοαίματους. Αν μη τι άλλο έφτιαξε μια καλή οικογένεια και έμοιαζε και με σταρ του σινεμα, μεχρι πριν καμιά δεκαετία.

Οι ΠτΔ που θυμάμαι ήταν όλοι σουργελα, με πιο μεγάλο τον Στεφανόπουλο, που τον ξέραμε εθνικόφρονα ακροδεξιό(ήταν και ο ΠτΘ στο κόμμα του τότες) και το γύρισε σε παραδόφρονας Σημητικός εκσυγχρονιστης και οπαδός του Οδυσσεα Τσεναυ για μια κωλοκαρέκλα. Μου άρεζε λίγο ο τρελάρας Σαρτζετάκης που βριζότανε με τους σκοπιανούς, ενω μπορώ να πω πως συμπαθώ και τον κιμπάρη Πάκη,αλλά για παρέα και φιλοσοφική κουβεντα. Ο θεσμός πάντως είναι άχρηστος.
ίσως φταίει το ότι γεννήθηκε Θεσσαλονίκη και δη στην Νεάπολη! :wave:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μάιος 2018, 22:43 Ηρθε φαίνετες για support στο θεμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια Εικόνα
Δεν είμαι ο μόνος που το σκέφτηκε τελικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μεγάλη χαρά μου έδωσε η επίσκεψη του Πρίγκηπος στην Ελλάδαν. Κρίμα να μην ήμουν εκεί, να τον δω. Αγαπώ πολύ τη βασιλική οικογένεια της Βρεταννίας, και φυσικά, και της Ελλάδος. Θέλω πολύ να έχουμε και στην Ελλάδα τον Βασιλιά μας.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Εικόνα
Με μια μικρη αλλαγη:
Ισχυς μου το πηξιμο των πασοκων

Αν δε συνδυαστει με

Εικόνα

Σαταπ εντ τεηκ μαη μανυ. :romance-hearteyes:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

αρχοντιά του Στεφανόπουλου, , το κύρος του και την λεβεντιά του.
το εκανες λαστιχο Χελλη.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Juno έγραψε: 10 Μάιος 2018, 20:30 Εικόνα
Αυτό το μιμίδιο δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ :lol: :lol: :lol:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εικόνα

Η γλώσσα του σώματος του Τσίπρα είναι η αμήχανη στιγμή που ο καταληψίας του λυκείου των αμπελοκήπων συναντιέται με έναν άγγλο βασιλιά.
"Τι λένε με αυτόν ρε μαλάκες τώρα;"
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Μάιος 2018, 08:09 Εικόνα

Η γλώσσα του σώματος του Τσίπρα είναι η αμήχανη στιγμή που ο καταληψίας του λυκείου των αμπελοκήπων συναντιέται με έναν άγγλο βασιλιά.
"Τι λένε με αυτόν ρε μαλάκες τώρα;"
Εμένα μου κάνει: "δεν καταλαβαίνω γρι... τι λέει αυτός ο μλκς τώρα; ας κάνω ότι καταλαβαίνω τι λέει και βλέπουμε..."
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Εγώ τον καταλαβαίνω τον Τσίπρα. "Τι συζητάνε με ένα βασιλιά ρε μαλάκες;"
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

The Rebel έγραψε: 11 Μάιος 2018, 01:00 Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
Η Αθήνα υποδέχθηκε τον μεγάλο… ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ πρίγκιπα Κάρολο των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ και απόγονο του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ…!

Εικόνα

ΑΛΗΘΕΙΑ, υποδεχόμαστε τον πρίγκιπα των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ… ΚΑΡΟΛΟ στην ιερά μας Ελλάδα?! Και παρόλο που μπορεί να έχει «ελληνικό αίμα», το ξέρετε ότι ο ίδιος έχει πει δημόσια και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι απόγονος του…Βλαντ του… Ανασκολοπιστή ή Βλαντ Δράκουλα?!...
Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδος «The Telegraph» το 2012 με τίτλο «Ο πρίγκιπας Κάρολος, κληρονόμος της αιματικής γραμμής του Δράκουλα», γράφει τα εξής απίστευτα για τον Κάρολο.
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews ... -line.html

διαφωνω, ο μονος γνησιος απογονος του δρακουλα ειναι ο .... Κουλης

:003:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση