https://twitter.com/tzavelaniki/status/ ... 3768752584
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα
Επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα
Πρεπει να γινει το αυτονοητο
Να βγει ενταλμα συλληψης και να δικαστει για τις κλοπες περιουσιων της Ελληνικής μειονοτητας στην αλβανια
Να βγει ενταλμα συλληψης και να δικαστει για τις κλοπες περιουσιων της Ελληνικής μειονοτητας στην αλβανια
Του έδωσαν άδεια για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα χωρίς να απαιτήσουν πρώτα την απελευθέρωση του Μπελέρη;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ξεφτίλα. Τον έχει κάνει ο Ράμα άλογο τον Κούλη. Γενικά η Ελλάδα μετά τα μνημόνια είναι το ανέκδοτο του πλανήτη, κανένας σεβασμός, μόνο αστεία για την απόλυτη γελοιοτητα .
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση σε ξένη χώρα πρώτη φορά βλέπω να γίνεται
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Χώρες σαν την Τουρκια, Ισραήλ, ΗΠΑ κτλ θα τον ειχανε ήδη μπαγλαρώσει εάν συμπεριφέρονταν σε ομοεθνείς τους κατά τον τρόπο που συμπεριφέται στην ελληνική μειονότητα εντός Αλβανίας, σε κάθε περιπτωση μετά απο όσα έκανε δεν θα του δίναν την άδεια να μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση ομοεθνών του σε τούρκικο, ισραηλινο, αμερικάνικο κτλ έδαφος.adon99 έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:31 Πρεπει να γινει το αυτονοητο
Δυστυχως εμεις είμαστε ψόφιοι εντος τεράστιας παρακμής και δεν αντιδράμε.
Δεν εχεις και άδικο ως προς το πως αντιμετώπιζεται η χώρα μας απο το 2010-11 και μετά αν και στην πρώτη θητεία του Κούλη κάτι έγινε, αλλά δεν το συνεχιζουνε και τόσα καλά. Αλλά δεν αρκει μονο η κυβερνηση πρέπει και οι πολιτες αυτής της χώρας να έχουνε τη θέληση να υπερασπιζονται την χώρα τους διότι εγώ βλέπω μια ισχυρή τάση ριψασπιδισμού.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μάιος 2024, 16:51 Ξεφτίλα. Τον έχει κάνει ο Ράμα άλογο τον Κούλη. Γενικά η Ελλάδα μετά τα μνημόνια είναι το ανέκδοτο του πλανήτη, κανένας σεβασμός, μόνο αστεία για την απόλυτη γελοιοτητα .
Γεγονός πάντως ειναι πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης
πέρα απ την γραφική αντιπολίτευση που ούτως ή άλλως θα έσκουζε

έχουν ξεσηκώσει και φωνές που μόνο εχθρικές προς τη ΝΔ δεν τις λες

πέρα απ την γραφική αντιπολίτευση που ούτως ή άλλως θα έσκουζε

έχουν ξεσηκώσει και φωνές που μόνο εχθρικές προς τη ΝΔ δεν τις λες

Spoiler
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχει κάνει και ο προκάτοχος του Ράμα Φάτος Νάνο στην πλατεία Κάνιγγος τη δεκαετία του 90.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μάιος 2024, 17:16 ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση σε ξένη χώρα πρώτη φορά βλέπω να γίνεται
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μάλλον τρολαρει ο Ράμα τον Κούλη, δεν ξέρω κατά πόσον είναι θετική η στήριξη του για αυτον. Δεν ξέρω βέβαια και αν ψηφίζουν τα αλβανακια που γεννήθηκαν εδω, με τους μαλακισμενουε νόμους που εχουμε, αλλά πάλι θα τους επηρεάζει ο Ράμα τώρα;
- Golden Age
Επέλεξε μάλιστα την επέτειο της σύλληψης του Μπελέρη να κάνει την εκδήλωση.
Μας γλεντάει ο Ράμα χάρη στις υποκύψεις του Κούλη.
Μας γλεντάει ο Ράμα χάρη στις υποκύψεις του Κούλη.
Οι αλβανοί που ξέρω όλοι βρίζουν τον κούλη αλλά και εμάς που ψηφίζουμε και ανεχόμαστε αυτό το ελεεινό διεφθαρμένο σούργελο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μάιος 2024, 18:29 Μάλλον τρολαρει ο Ράμα τον Κούλη, δεν ξέρω κατά πόσον είναι θετική η στήριξη του για αυτον. Δεν ξέρω βέβαια και αν ψηφίζουν τα αλβανακια που γεννήθηκαν εδω, με τους μαλακισμενουε νόμους που εχουμε, αλλά πάλι θα τους επηρεάζει ο Ράμα τώρα;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε δε φαίνεται πάντως στην πατρίδα τους να έχουν τα καλύτερα των παραδειγμάτων. Τώρα δεν ξέρω, γενικά δεν έχω επαφές. Το πρώην αφεντικο μου που μοίραζαν φυλλάδια για το σουβλατζίδικο, το μόνο που είχαν ακούσει είναι να λέει καλά λόγια για τον Κασιδιάρη.Pillars έγραψε: 09 Μάιος 2024, 18:41Οι αλβανοί που ξέρω όλοι βρίζουν τον κούλη αλλά και εμάς που ψηφίζουμε και ανεχόμαστε αυτό το ελεεινό διεφθαρμένο σούργελο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μάιος 2024, 18:29 Μάλλον τρολαρει ο Ράμα τον Κούλη, δεν ξέρω κατά πόσον είναι θετική η στήριξη του για αυτον. Δεν ξέρω βέβαια και αν ψηφίζουν τα αλβανακια που γεννήθηκαν εδω, με τους μαλακισμενουε νόμους που εχουμε, αλλά πάλι θα τους επηρεάζει ο Ράμα τώρα;![]()
Ε να Φαηλο μου
ανεξάρτητα που εγώ πιστεύω πως η πλειοψηφία των Αλβανων ειναι πια ενσωματωμένοι
ενίοτε ειναι και καλύτεροι από μας
περιμένεις μ αυτά που γράφεις να σε πάρει ποτέ ο Κουλης στη ΝΔ;

ανεξάρτητα που εγώ πιστεύω πως η πλειοψηφία των Αλβανων ειναι πια ενσωματωμένοι
ενίοτε ειναι και καλύτεροι από μας
περιμένεις μ αυτά που γράφεις να σε πάρει ποτέ ο Κουλης στη ΝΔ;

Spoiler
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μάιος 2024, 18:48Ε δε φαίνεται πάντως στην πατρίδα τους να έχουν τα καλύτερα των παραδειγμάτων. Τώρα δεν ξέρω, γενικά δεν έχω επαφές. Το πρώην αφεντικο μου που μοίραζαν φυλλάδια για το σουβλατζίδικο, το μόνο που είχαν ακούσει είναι να λέει καλά λόγια για τον Κασιδιάρη.Pillars έγραψε: 09 Μάιος 2024, 18:41Οι αλβανοί που ξέρω όλοι βρίζουν τον κούλη αλλά και εμάς που ψηφίζουμε και ανεχόμαστε αυτό το ελεεινό διεφθαρμένο σούργελο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μάιος 2024, 18:29 Μάλλον τρολαρει ο Ράμα τον Κούλη, δεν ξέρω κατά πόσον είναι θετική η στήριξη του για αυτον. Δεν ξέρω βέβαια και αν ψηφίζουν τα αλβανακια που γεννήθηκαν εδω, με τους μαλακισμενουε νόμους που εχουμε, αλλά πάλι θα τους επηρεάζει ο Ράμα τώρα;![]()
![]()
Περιέργως ενώ γουστάρουν όλοι τον Ράμα και αποδέχονται το ναρκεμπόριο του, και παρόλο που ο Κούλης δουλεύει υπέρ των συμφερόντων της Τουρκαλβανικής μαφίας ομως παρόλα αυτά τους πιάνει εντελώς αναγούλα και με τον Κούλη αλλά και εμάς που τον ανεχόμαστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 88 Απαντήσεις