!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα δεν μας λένε....
Re: Πόσα δεν μας λένε....
Ε καλά τώρα.Θα το γυρίσουμε στη θιγμένη κορασίδα και στον διάλογο και στη δημοκρατία και μπλάμπλά.
και ποια ειναι η συμπεριφορα μου δηλαδη;Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:15δεν μπορείς γιατί δεν είαι ούτε μορφωμένος άνθρωπος ουτε φυσικά "πολιτισμένος". το να απαιτείς να σου φέρονται μ'αυτόν τον τρόπο οι μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι ενώ η συμπεριφορά σου είναι κάθε άλλο είναι μεγάλο θράσοςNaranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:14 γιατι απλως δεν μπορουμε να κανουμε πολιτισμενς συζητησεις σαν μορφωμενοι ανθρωποι και πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν να μην πω πως;
σε εβρισα; σε εθιξα; γιατι απο οσο θυμαμαι εσυ τα εκανες αυτα σε εμενα και οχι εγω σε σενα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
λυπαμαι που δεν αντεχεις την δημοκρατια, ομως αυτην εχουμε ως πολιτευμαwaldorf έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:17 Ε καλά τώρα.Θα το γυρίσουμε στη θιγμένη κορασίδα και στον διάλογο και στη δημοκρατία και μπλάμπλά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
waldorf έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:02 Να πας και στο νήμα με το αεροπλάνο που έπεσε.
Θα βρείς πολλά για report+print screen και από`μένα.
αν εβρισα καποιον, αν εθιξα καποιον καλα μου εκανες.
θες ομως να μου πεις και εμενα τι ακριβως εκανα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Nero
Το ποια είναι έχουν μάτια οι άλλοι χρήστες και βλέπουν. Αυτά που αυο γράφουν εδώ και 2-3 σελίδες θα έπρεπε να είναι μια πολύ καλή ένδειξη αλλά τι να κάνουμε. Οπως είπα και στο νήμα με το σούργελο βέβαια είναι εξοργιστικό το ότι μόλις σου τελειώνει η λίστα με τις χυδαιότητες και πάνε στο καλάθι ο,τι επιχειρήματα πίστευε ότι είχες και αφού έχεις φτάσεις τον συνομιλητή στα όριά του αρχίζεις και παίζεις τον ρόλο του θύματος που το βαράνε οι κακοί αριστεροί ενώ είναι αθώο. Αυτό ακριβώς που κάνεις και τώραNaranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:17και ποια ειναι η συμπεριφορα μου δηλαδη;Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:15δεν μπορείς γιατί δεν είαι ούτε μορφωμένος άνθρωπος ουτε φυσικά "πολιτισμένος". το να απαιτείς να σου φέρονται μ'αυτόν τον τρόπο οι μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι ενώ η συμπεριφορά σου είναι κάθε άλλο είναι μεγάλο θράσοςNaranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:14 γιατι απλως δεν μπορουμε να κανουμε πολιτισμενς συζητησεις σαν μορφωμενοι ανθρωποι και πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν να μην πω πως;
-
Nameless Ghoul
Πού ακριβώς ήταν προσβλητική η αναφορά μου στην οικογένειά σου; Ορισμένα πράγματα οφείλει μια οικογένεια να τα μαθαίνει στα παιδιά της. Όχι μόνο η δική σου, αλλά και η δική μου και του καθενός. Δεν ξέρω αν η δική σου οικογένεια το έκανε. Μπορεί να το έκανε, μπορεί και όχι. Αν το έκανε, μάλλον εσύ δεν εμπέδωσες αυτά που προσπάθησαν να σου μάθουν. Σε κάθε περίπτωση, κρίνουμε το αποτέλεσμα που έχουμε μπροστά μας (την συμπεριφορά σου δηλαδή), όχι ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε.
- hellegennes
Έλα μου, ντε:Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:14 γιατι απλως δεν μπορουμε να κανουμε πολιτισμενς συζητησεις σαν μορφωμενοι ανθρωποι και πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν να μην πω πως;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αν έχετε από windows 7 και πάνω πατήστε Alt+F4 για να κάνετε report + Print Scrn ταυτόχρονα!
Thanks Bill Gates!
Thanks Bill Gates!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
εγω τα κανω ολα αυτα;Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:21Το ποια είναι έχουν μάτια οι άλλοι χρήστες και βλέπουν. Αυτά που αυο γράφουν εδώ και 2-3 σελίδες θα έπρεπε να είναι μια πολύ καλή ένδειξη αλλά τι να κάνουμε. Οπως είπα και στο νήμα με το σούργελο βέβαια είναι εξοργιστικό το ότι μόλις σου τελειώνει η λίστα με τις χυδαιότητες και πάνε στο καλάθι ο,τι επιχειρήματα πίστευε ότι είχες και αφού έχεις φτάσεις τον συνομιλητή στα όριά του αρχίζεις και παίζεις τον ρόλο του θύματος που το βαράνε οι κακοί αριστεροί ενώ είναι αθώο. Αυτό ακριβώς που κάνεις και τώραNaranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:17και ποια ειναι η συμπεριφορα μου δηλαδη;Nero έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:15
δεν μπορείς γιατί δεν είαι ούτε μορφωμένος άνθρωπος ουτε φυσικά "πολιτισμένος". το να απαιτείς να σου φέρονται μ'αυτόν τον τρόπο οι μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι ενώ η συμπεριφορά σου είναι κάθε άλλο είναι μεγάλο θράσος
εισαι σιγουρος;
μηπως με μπερδευεις με αλλη;
ε;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Όταν θα κυνηγάνε εσένα έξω από τη χώρα και θα φεύγεις εσύ ως μετανάστης σε άλλη χώρα (ή σε άλλο κόσμο), τότε έλα να μου το ξαναπείς αυτό...hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:40Η βία φέρνει βία. That's life.OANNHSEA έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:13 Στην Νότια Αφρική (δημοκρατία των αράπηδων πλέον που πάει κατά διαόλου) οι λευκοί δεν είναι καλοδεχούμενοι.
Πέφτουν θύματα βίας και φεύγουν μαζικά από τη χώρα - όπως έγινε και στη Ζιμπάμπουε...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- hellegennes
Εν πρώτοις οι περιπτώσεις που παρουσιάζεις δεν έχουν καμμιά ομοιότητα. Δεύτερον δεν συμβαίνει ούτε υπάρχει καμμιά υποψία ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Τρίτον, εμείς δεν προκαλέσαμε βία επιβάλλοντας βία στον ντόπιο πληθυσμό. Δηλαδή οι συνειρμοί που κάνεις είναι εντελώς ασυνάρτητοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εγώ για την ιστορία να καταθέσω ότι διαφωνώ με τις εκδικητικές απόψεις που εκφράστηκαν.
Οι σημερινοί λευκοί της ΝΑφρ είναι απλοί πολίτες της χώρας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε δυνάστες ούτε κατακτητές.
Όπως απλοί πολίτες θα είναι και οπουδήποτε πάνε ως μετανάστες. Θα είναι ωφέλιμη κάποιου είδους σεισάχθεια;
Δεν το γνωρίζω, υποψιάζομαι πως όχι. Σιγουρα όμως η χαιρεκακία και η τυφλή εκδίκηση τίποτα δεν έχει να προσφέρει.
Οι σημερινοί λευκοί της ΝΑφρ είναι απλοί πολίτες της χώρας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε δυνάστες ούτε κατακτητές.
Όπως απλοί πολίτες θα είναι και οπουδήποτε πάνε ως μετανάστες. Θα είναι ωφέλιμη κάποιου είδους σεισάχθεια;
Δεν το γνωρίζω, υποψιάζομαι πως όχι. Σιγουρα όμως η χαιρεκακία και η τυφλή εκδίκηση τίποτα δεν έχει να προσφέρει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 1 Απαντήσεις