Ναι. Ωραία. Και τι ακριβώς νομίζεις ότι κατάφερες να αποδείξεις με αυτό;Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 17:53 να βαλω την τοιχογραφια απο το ιστορικο μέγαρο της σοκολατοποιιας Παυλιδη στην Αιόλου και Βισσης.
απεικονίζει εγχρωμους (αφου το θελετε) δημοσιους υπαλληλουςνα μαζευουν κακαο σε φυτειες.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα δεν μας λένε....
-
Nameless Ghoul
Re: Πόσα δεν μας λένε....
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
λοιπον;
τους βλεπετε ποιοι ειναι, τους ξερετε ποιοι ειναι.
τους βλεπετε ποιοι ειναι, τους ξερετε ποιοι ειναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- hellegennes
Έχει πολλή πλάκα που ένα άτομο που κάνει χυδαίους υπαινιγμούς, βρίζει, υποτιμά, λοιδορεί και ειρωνεύεται τους συνομιλητές του, κλαίγεται για το ότι δέχεται χαρακτηρισμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να πας και στο νήμα με το αεροπλάνο που έπεσε.
Θα βρείς πολλά για report+print screen και από`μένα.
Θα βρείς πολλά για report+print screen και από`μένα.
ποτε τα εκανα ολα αυτα;
και μην μου πειτε παλι για την πλακα που κανα στον πηγαδισιο για το τριποντο γιατι θα γελαω τρεις μερες.
ποτε επιασα την οικογενεια καποιου εδω μεσα στο στομα μου, οπως την επιασε μελος πριν απο λιγο, ποτε απεκαλεσα καποιον σουργελο, μαλακα καμμένο, φασιστα ή αβγο ή οτιδηποτε αλλο. εχετε πει τρακοσιες βρισιες και δεν εχω πει καμια.
στο σποιλερ για ξανακοιτα αγαπητε, τι εχεις γραψει γιατι μπορει να ξεχασες
και μην μου πειτε παλι για την πλακα που κανα στον πηγαδισιο για το τριποντο γιατι θα γελαω τρεις μερες.
ποτε επιασα την οικογενεια καποιου εδω μεσα στο στομα μου, οπως την επιασε μελος πριν απο λιγο, ποτε απεκαλεσα καποιον σουργελο, μαλακα καμμένο, φασιστα ή αβγο ή οτιδηποτε αλλο. εχετε πει τρακοσιες βρισιες και δεν εχω πει καμια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 10 Μάιος 2018, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- hellegennes
Κάθε μήνυμα που επαναλαμβάνεται το αναφέρω για σπάμινγκ. Καλή ώρα αυτά τα report+print screen.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ότι κάνεις πλάκα με τον Πηγαδίσιο είναι αρκετό.Του ιδίου επιπέδου είσαστε.
-
Nameless Ghoul
Αυτό που λέει ότι τα αστειάκια για νεκροφόρες αποτελούν σκατόψυχη και σουργελέ συμπεριφορά; Αυτό λες; Γιατί ξέρεις, αποτελούν, είναι γεγονός αυτό.Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:04 ποτε τα εκανα ολα αυτα;
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Αδίκως συνεχίζετε να τσακώνεστε
Report σε όποιον προσβάλλει και τέλος.
δικαιωμα σου, αγαπητε hellegennes,
οπως και δικαιωμα μου ειναι να μιλαω με οποιον χρηστη θελω αγαπητε waldorf
το επιπεδο μου ομως και το δικο του δεν θα το κρινεις εσυ γιατι εγω δεν σου εθιξα το δικο σου επιπεδο
οπως και δικαιωμα μου ειναι να μιλαω με οποιον χρηστη θελω αγαπητε waldorf
το επιπεδο μου ομως και το δικο του δεν θα το κρινεις εσυ γιατι εγω δεν σου εθιξα το δικο σου επιπεδο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
εκανα μια πλακα για το αβαταρ σου και το αμαξι που θες, αν θιχτηκες συγνωμη.Nameless Ghoul έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:08Αυτό που λέει ότι τα αστειάκια για νεκροφόρες αποτελούν σκατόψυχη και σουργελέ συμπεριφορά; Αυτό λες; Γιατί ξέρεις, αποτελούν, είναι γεγονός αυτό.Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:04 ποτε τα εκανα ολα αυτα;
εσυ θα ζητησεις συγνωμη για τους χαρακτηρισμους σου;
επιασες την οικογενεια μου στο στομα σου, με ειπες σκατοψυχη και σουργελο. εγω ενα αστειο ειπα για νεκροφορα αμαξι που παει με το αβαταρ σου απλως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 10 Μάιος 2018, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Θα φωνάξω τον αδρεφό μου που είναι μεγάλος και σε δέρνειΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:08 Αδίκως συνεχίζετε να τσακώνεστε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
γιατι απλως δεν μπορουμε να κανουμε πολιτισμενς συζητησεις σαν μορφωμενοι ανθρωποι και πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν να μην πω πως;
ειπε ο χ χρηστης την λεξη ψ; οκ θιγει μια μεριδα κοσμου.
γιατι πρεπει να υπαρχουν χαρακτηρισμοι απο κατω και δεν μπορει να γινει διαλογος με επιχειρηματα που να λεει δεν μπορεις να το λες αυτο φιλε μου γιατι μπορει πχ να πληγωσεις τον ταδε ή τον δεινα;
αλλα οχι, πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν αγελη, μια ζωη διχασμος, να χαλαμε οτι πιανουμε, να φτασουμε να παιζουμε φαπες και να προκαλουμε πονοκεφαλους σε διαχειριστες και ιδιοκτητες γιατι δεν μπορουμε να μιλησουμε λογικα.
ειπε ο χ χρηστης την λεξη ψ; οκ θιγει μια μεριδα κοσμου.
γιατι πρεπει να υπαρχουν χαρακτηρισμοι απο κατω και δεν μπορει να γινει διαλογος με επιχειρηματα που να λεει δεν μπορεις να το λες αυτο φιλε μου γιατι μπορει πχ να πληγωσεις τον ταδε ή τον δεινα;
αλλα οχι, πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν αγελη, μια ζωη διχασμος, να χαλαμε οτι πιανουμε, να φτασουμε να παιζουμε φαπες και να προκαλουμε πονοκεφαλους σε διαχειριστες και ιδιοκτητες γιατι δεν μπορουμε να μιλησουμε λογικα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Nero
δεν μπορείς γιατί δεν είαι ούτε μορφωμένος άνθρωπος ουτε φυσικά "πολιτισμένος". το να απαιτείς να σου φέρονται μ'αυτόν τον τρόπο οι μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι ενώ η συμπεριφορά σου είναι κάθε άλλο είναι μεγάλο θράσοςNaranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:14 γιατι απλως δεν μπορουμε να κανουμε πολιτισμενς συζητησεις σαν μορφωμενοι ανθρωποι και πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν να μην πω πως;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 1 Απαντήσεις