!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ετοιμαζουν απαγορευση της πορνειας στην Ολλανδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ετοιμαζουν απαγορευση της πορνειας στην Ολλανδια
Μια χαρά είναι η πορνεία μη γράφετε μαλακίες.Το μόνο που θα ήθελα είναι να είναι όλα στην τσέπη της κοπέλας,εγώ αυτό θα προσπαθούσα να λύσω αν ήμουν κυβερνήτης.
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ για να γαμήσω πάω μόνο.foscilis έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:49stergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:25 Με τις πορνες ξεχαρμανιαζαν οι αγαμητοι και διαφοροι συμπλεγματικοι.
Τωρα που δεν θα βρισκουν να διοχετευσουν τις οποιες ορμες τους,θα αυξηθουν διαφορες εγκληματικες πραξεις.
Ο λόγος που το φοβόμαστε για όσους πάνε με πόρνες είναι ότι όντως πρόκειται για βιαστές σε μεγάλο ποσοστό. Είτε παθολογικές περιπτώσεις είτε επειδή η κουλτούρα τους είναι επιπέδου λησταρχαίων σε πακιστανικά βουνά. Αγοράζουν το δικαίωμα να εξουσιάσουν σεξουαλικά ένα ανθρώπινο σώμα για λίγη ώρα χωρίς να μπλέκουν με συναινέσεις ή τι αρέσει στην άλλη ή οτιδήποτε και με αυτό τη βρίσκουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε συγκίνησε το Ντίλντο με τα καρφιά;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:54ώρες- ώρες παρά τον ενίοτε υστερικό τρόπο γραφής, είσαι ο πιο λογικός από όλους + 1 και από εμένα.foscilis έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:49Οι γυναίκες είναι εκατό φορές πιο καβλιάρες από οποιονδήποτε πελάτη πόρνης και δεν έχουν ούτε για πλάκα την ίδια πρόσβαση σε αγοραίο σεξ. Πάρα πολλές γυναίκες είναι πάρα πολύ αγάμητες κι όμως το έγκλημα από αυτήν την κατηγορία είναι σχεδόν ανύπαρκτο.stergiosbik έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:25 Με τις πορνες ξεχαρμανιαζαν οι αγαμητοι και διαφοροι συμπλεγματικοι.
Τωρα που δεν θα βρισκουν να διοχετευσουν τις οποιες ορμες τους,θα αυξηθουν διαφορες εγκληματικες πραξεις.
Ο λόγος που το φοβόμαστε για όσους πάνε με πόρνες είναι ότι όντως πρόκειται για βιαστές σε μεγάλο ποσοστό. Είτε παθολογικές περιπτώσεις είτε επειδή η κουλτούρα τους είναι επιπέδου λησταρχαίων σε πακιστανικά βουνά. Αγοράζουν το δικαίωμα να εξουσιάσουν σεξουαλικά ένα ανθρώπινο σώμα για λίγη ώρα χωρίς να μπλέκουν με συναινέσεις ή τι αρέσει στην άλλη ή οτιδήποτε και με αυτό τη βρίσκουν.
Η θεραπεία για τους βιαστές δεν είναι η νομιμοποίηση του βιασμού, αλλά το τετράδιπλο ντίλντο με καρφιά στον κώλο τους στις τουαλέτες της φυλακής όπου εκτίουν ποινή 20 χρόνων.
Επιτελους - μια καλη αρχη - να τελειωσει η σιχασια οτι πρεπει να πληρωνουμε στα ραντεβου - να κανουμε δωρα σε δεκαδες επετειους - εορτες κ ημερες - να πλερωνουμε τα παντα κ να κοβουμε το λαιμο μας για να φερνουμε χρημα γιατι ειμεθα αντρες κ αλλες πατριαρχικες μαλακιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α γεια σου. Οι νόμοι καθορίζουν τα ήθη. Όχι τα έντσικτα και οι ανάγκες. Επείδή υπάρχει νόμος δεν πουλάει τελικά το παιδί της μια μάνα. Αλλιώς θα γούσταρε.foscilis έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:44έχεις δίκιο, ας επιτραπεί αμέσως το εμπόριο μωρών.Υδράργυρος έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:18 Το οτι μαζευουν υπογραφες δε σημαινει οτι ετοιμαζουν απαγορευση.
Δεν προκειται και δεν πρεπει να πισωγυριζουμε σε λογικες απαγορευσεων. Οι οποιες παντα ευνοουν τις μαφιες και την εκμεταλλευση.
Και στα μπουρδέλα πάνε λόγω νομιμότητας όχι ότι θέλουν να καλύψουν μια ανάγκη.
Καταλήξαμε ότι όσο ανάγκη έχει ο άλλος να πιει και αναγκάζεται να καταφύγει στις μαφίες και στους παράνομους για να καλύψει την ανάγκη του, άλλο τόσο έχει ανάγκη και η μάνα να πουλήσει το παιδί της. Ωραία;
-71 έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:07 Μια χαρά είναι η πορνεία μη γράφετε μαλακίες.Το μόνο που θα ήθελα είναι να είναι όλα στην τσέπη της κοπέλας,εγώ αυτό θα προσπαθούσα να λύσω αν ήμουν κυβερνήτης.
- Υδράργυρος
Οσο υπαρχει πατριαρχια θα υπαρχει και πορνεια. Η ερωτηση ειναι αν θα ειναι παρανομη ή νομιμη. Προτιμω νομιμη χωρις εκμεταλλευση
- Υπερκουλτουριάρης
Αυτό ναι. ΄Oμως ξέρω πως δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά. Άσε που το θέμα αφορά και τους άνδρες. Όχι μόνο στην Ασία που αναγκάζουν αγόρια να γίνουν ladyboy για να ταιζουν την οικογένεια,αλλά και στην χώρα μας. Ένα κάρο φορές, είδα τύπους να κάνουν πιάτσα μπας και περάσει κανένας να τους γαμήσει για 20 ευρώ.-71 έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:07 Μια χαρά είναι η πορνεία μη γράφετε μαλακίες.Το μόνο που θα ήθελα είναι να είναι όλα στην τσέπη της κοπέλας,εγώ αυτό θα προσπαθούσα να λύσω αν ήμουν κυβερνήτης.
Αριστεροί δεν είμαστε, γιατί μισούμε την χώρα και θέλουμε να εγκαταστήσουμε κανα μύριο τζιχαντιστες για να την εκπολιτισμουν, ούτε γιατί θεωρούμε πως οι ξένοι έχουν δίκιο και εμείς λάθος, ουτε καν για να κάνουμε τον Τζεησον ουδέτερο πράγμα.
Η όλη ουσία, είναι κανείς, όποιος και αν είναι,από όπου και αν προέρχεται, στα σημερινα δεδομένα, να μην είναι αναγκασμένος να ξεφτιλίζεται έτσι για να επιβιώνει στοιχειωδώς.
- Eθνικοκοινωνιστης
απιστευτα θηλυκοποιημενοι ειναι που ζεις?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, τους αλήτες, και ήθελα να πάω εκεί να δουλέψω ζιγκολό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Υπάρχουν καθόλου στην Ολλανδία οικογενειάρχες συντηρητικοί κοινωνικά που δεν γουστάρουν ούτε πρέζες, ούτε πούστηδες ούτε όλα αυτά;
Μιλάω με έναν Έλληνα δεξιό βορειοελλαδίτη που έγινε μπάτσος στον καναδά και κατεβάζει mdma και άλλα.Ρατσιστής που βγαίνει με κινέζες και μαύρες(!) και μου έλεγε πως ο φίλος του άρχισε τις κόκες από επαφές με εκδιδόμενη που δουλεύει για την πάρτη της.Η πορνεία υπάρχει στον Καναδά,και η κοπέλα δουλεύει τις τρύπες της για την πάρτη της και μόνον.Όλα γίνονται,το πιο δραματικό είναι να βλέπεις γυναίκες εδώ να κλέβουν συντάξεις γέρων από τ'αδέρφια τους ή να σιτίζουν ακαμάτηδες συζύγους.Και έχω πολλά παραδείγματα τέτοια κοιτώντας γύρω μου.Μια χαρά είναι η πορνεία Υπερκουλ,οι πόρνες ακολούθησαν το Χριστό και αγίασαν μην ακούς μαλακίες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:46 Αυτό ναι. ΄Oμως ξέρω πως δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά. Άσε που το θέμα αφορά και τους άνδρες. Όχι μόνο στην Ασία που αναγκάζουν αγόρια να γίνουν ladyboy για να ταιζουν την οικογένεια,αλλά και στην χώρα μας. Ένα κάρο φορές, είδα τύπους να κάνουν πιάτσα μπας και περάσει κανένας να τους γαμήσει για 20 ευρώ.
Αριστεροί δεν είμαστε, γιατί μισούμε την χώρα και θέλουμε να εγκαταστήσουμε κανα μύριο τζιχαντιστες για να την εκπολιτισμουν, ούτε γιατί θεωρούμε πως οι ξένοι έχουν δίκιο και εμείς λάθος, ουτε καν για να κάνουμε τον Τζεησον ουδέτερο πράγμα.
Η όλη ουσία, είναι κανείς, όποιος και αν είναι,από όπου και αν προέρχεται, στα σημερινα δεδομένα, να μην είναι αναγκασμένος να ξεφτιλίζεται έτσι για να επιβιώνει στοιχειωδώς.
υπάρχουν αλλά κρυβονται σε σοφιτες και γραφουν τα βασανα τους σε ημερολογιο.independent_44 έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:57 Υπάρχουν καθόλου στην Ολλανδία οικογενειάρχες συντηρητικοί κοινωνικά που δεν γουστάρουν ούτε πρέζες, ούτε πούστηδες ούτε όλα αυτά;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε παιδιά το πήγατε σε πολλά πεδία. Τόση επιστήμη επειδή ένας άνθρωπος θέλει να γαμήσει;-71 έγραψε: 12 Απρ 2019, 00:01Μιλάω με έναν Έλληνα δεξιό βορειοελλαδίτη που έγινε μπάτσος στον καναδά και κατεβάζει mdma και άλλα.Ρατσιστής που βγαίνει με κινέζες και μαύρες(!) και μου έλεγε πως ο φίλος του άρχισε τις κόκες από επαφές με εκδιδόμενη που δουλεύει για την πάρτη της.Η πορνεία υπάρχει στον Καναδά,και η κοπέλα δουλεύει τις τρύπες της για την πάρτη της και μόνον.Όλα γίνονται,το πιο δραματικό είναι να βλέπεις γυναίκες εδώ να κλέβουν συντάξεις γέρων από τ'αδέρφια τους ή να σιτίζουν ακαμάτηδες συζύγους.Και έχω πολλά παραδείγματα τέτοια κοιτώντας γύρω μου.Μια χαρά είναι η πορνεία Υπερκουλ,οι πόρνες ακολούθησαν το Χριστό και αγίασαν μην ακούς μαλακίες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:46 Αυτό ναι. ΄Oμως ξέρω πως δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά. Άσε που το θέμα αφορά και τους άνδρες. Όχι μόνο στην Ασία που αναγκάζουν αγόρια να γίνουν ladyboy για να ταιζουν την οικογένεια,αλλά και στην χώρα μας. Ένα κάρο φορές, είδα τύπους να κάνουν πιάτσα μπας και περάσει κανένας να τους γαμήσει για 20 ευρώ.
Πλάκωσα μπύρεεες κολοσσε....ταβλαΧαοτικός έγραψε: 12 Απρ 2019, 00:36 Ρε παιδιά το πήγατε σε πολλά πεδία. Τόση επιστήμη επειδή ένας άνθρωπος θέλει να γαμήσει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση