!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:50
Οκ ότι νάναι.
μα δε βλέπεις τις πανάδες, χρυσό μου; :cry
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
under

Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:52
under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:51 Εμενα ο Λαμπρου μου φερνει στο μυαλο καποιες βιβλικες μορφες λεπρων.
Επαναλαμβάνεσαι! :lol: :lol: :lol:
ε αν δεν το ξαναελεγα θα εσκαγα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:43
the comet the course the tail έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:42
under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:27

Ποια πλακα ρε ; Με καλεσες στην Πατρα το Σαβατο να σε γνωρισω.Θα μου πεις τι θα φορας ή θα σε καταλαβω απο τη μποχα ;
μάυρη φόρμα.
Μαυρη φορμα και μποχα.Εγινε.Φροντισε μην σε καλεσουν για δουλεια
περιμένω
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

the comet the course the tail έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:08
under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:43
the comet the course the tail έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:42

μάυρη φόρμα.
Μαυρη φορμα και μποχα.Εγινε.Φροντισε μην σε καλεσουν για δουλεια
περιμένω
Απο τωρα ; Εχεις πολυυυ ελευθερο χρονο εργαζομενε φιλε που δεν σκιαζεσαι απο τα καπιταλ κοντρολς.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Με τι πλένονται οι αριστεροί και με τι οι δεξιοί; (να υποθέσω με πράσινο σαπούνι οι δεξιοί;)

Τι αποσμητικό χρησιμοποιείται εκατέρωθεν;

Ποιο το πρέπον μέγιστο μήκος κόμης; Πόσων ημερών γένια επιτρέπεται;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:31
brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:25
Μπακάλης έγραψε: 10 Απρ 2019, 08:14
Μπακάλη αν είσαι αξύριστος και με καλοκαιρινό μπλουζάκι θα είσαι άπλυτος; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη;

Αν φοράς κοστούμι και είσαι ξυρισμένος αλλά ιδρώνεις από την ζέστη με επακόλουθο να βρωμάς, θα είσαι πλυμένος;

Φοράς κοστούμι; Αν ή όταν δεν φοράς είσαι άπλυτος;
Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.
Και πως είναι πρότυπο να τον στείλουμε στην Ευρωβουλή.
Πρέπει να είναι ξυρισμένος για να είναι καθαρός; Από το φανταριλικι σας εμεινε ο ψυχαναγκασμός;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Naida έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:27

Πρέπει να είναι ξυρισμένος για να είναι καθαρός; Από το φανταριλικι σας εμεινε ο ψυχαναγκασμός;
Από την εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους.
Ακόμη και αξύριστος πρέπει οι τρίχες να είναι περιποιημένες.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Μηχανικός έγραψε: 10 Απρ 2019, 11:12
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:01 + 1 από εμένα στον κ. Λάμπρου.
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό :P ) πριν χρόνια και ήμουν πολύ κοντά στις απόψεις της.
Βρε εσύ δεν μας λες ότι προσέχεις πολύ το ντύσιμό σου;
Εγώ έχω καταλάβει ότι φοράς σακάκι και δερμάτινο παπούτσι συνήθως.
Ναι το προσέχω. Λατρεύω το Κάζουαλ στυλ, σκαρπίνι κοστούμι γραβάτες, δεν τα βάζω ούτε για πλάκα,ποτέ. Δεν τα φοράει ο άνδρας, τον φοράνε και τον κάνουν να δείχνει λιμοκοντόρος. Δερμάτινο παπούτσι αγαπώ και το σακάκι καλό είναι.
Golden Age έγραψε: 10 Απρ 2019, 16:54
Βλέπω προέρχεται από την ΑΚΟΑ, ένα από το συμπαθέστερα κομμάτια της Αριστεράς. Διάβαζα Εποχή(για την κομμουνιστική ανανέωση, για τον σοσιαλισμό :P ) πριν χρόνια και ήμουν πολύ κοντά στις απόψεις της.
Ας τα αυτά, γουστάρεις νεοεποχίτικο εθνομηδενισμό.

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:07 Γλίτσες σαν τον Λοβέρδο και βλακόμετρα σαν τον Κούλη θέλετε.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
Σε τί διαφέρει ο Λοβέρδος απο το Γερουλάνο;
Μην λες μλκιες, εθνομηδενιστής δεν ήμουν ποτέ. Ούτε ντρέπομαι,ούτε περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που με ενδιαφέρει γιατί εδώ ζω.
Δηλαδή για εσένα είτε θα καις σημαίες, είτε θα είσαι άσβερκος;
O χώρος της ανανέωσης, πατριωτικός ήταν. Είχαμε και greek flag πίσω από το σφυροδρέπανο.

Γερουλάνο γουστάρω. Έχει μια κιμπάρικη σοσιαλιστική 80τίλα. Ο άλλος είναι σκέτη γλίτσα.

Βρείτε ρε και 2 γυναίκες, Μπέτυ ή Νοτοπούλου στυλ. Στηρίζω τις επιλογές του Αλ6.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 17:37

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Απρ 2019, 09:07 Γλίτσες σαν τον Λοβέρδο και βλακόμετρα σαν τον Κούλη θέλετε.
Εγώ μόνο τέτοιους ψηφίζω και γυναίκες.
Α, βρείτε μου και 2 γυναίκες, εκτός της Κουντουρά που μου την σπάει.
Κάτι σε στυλ Μπετυ Μπαζιάνα είναι ο τύπος μου.
Σε τί διαφέρει ο Λοβέρδος απο το Γερουλάνο;
Μην λες μλκιες, εθνομηδενιστής δεν ήμουν ποτέ. Ούτε ντρέπομαι,ούτε περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που με ενδιαφέρει γιατί εδώ ζω.
Δηλαδή για εσένα είτε θα καις σημαίες, είτε θα είσαι άσβερκος;
O χώρος της ανανέωσης, πατριωτικός ήταν. Είχαμε και greek flag πίσω από το σφυροδρέπανο.

Γερουλάνο γουστάρω. Έχει μια κιμπάρικη σοσιαλιστική 80τίλα. Ο άλλος είναι σκέτη γλίτσα.

Βρείτε ρε και 2 γυναίκες, Μπέτυ ή Νοτοπούλου στυλ. Στηρίζω τις επιλογές του Αλ6.

Όχι δεν υπάρχει δίλημμα. Αλλά μια τάση προς τέτοιες δυνάμεις (ακόμη κι αν πρόκεται για ΠΑΣΟΚους) την έχεις. :P

Λοβέρδος, Γερουλάνος, στην ίδια πολιτική παράγκα ανήκουν.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:13 Με τι πλένονται οι αριστεροί και με τι οι δεξιοί; (να υποθέσω με πράσινο σαπούνι οι δεξιοί;)

Οι ακροδεξιοί πλένονται με FA.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Feindflug έγραψε: 11 Απρ 2019, 20:28
brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:13 Με τι πλένονται οι αριστεροί και με τι οι δεξιοί; (να υποθέσω με πράσινο σαπούνι οι δεξιοί;)

Οι ακροδεξιοί πλένονται με FA.
και με FD
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:35
Naida έγραψε: 11 Απρ 2019, 14:27

Από την εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους.
Ακόμη και αξύριστος πρέπει οι τρίχες να είναι περιποιημένες.
σωστα τα μουσια θελουν συστηματικο τριμμαρισμα αλλιως γινεσαι ταλιμπαν
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Golden Age έγραψε: 11 Απρ 2019, 17:57

Όχι δεν υπάρχει δίλημμα. Αλλά μια τάση προς τέτοιες δυνάμεις (ακόμη κι αν πρόκεται για ΠΑΣΟΚους) την έχεις. :P

Δεν υπάρχει θέμα αρχών, γιατί αυτά τα κόμματα δεν έχουν τέτοιες. Έδειξε ο μπον βιβέρ Πώλ τέτοια δείγματα ηθικής σήψης και δεν το κατάλαβα; Νομίζω θα είναι μια καλή παρουσία για την Αθήνα, νέος άνθρωπος, ευγενής και αξιόλογος.

Τον τύπο της ΑΚΟΑ, θα τον ψηφίσω.
Θα μου βρείτε ρε μλκες, 2 Συριζαίες στα γούστα μου; Βαριέμαι να ψάχνω το ψηφοδέλτιο.
Ο
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 11 Απρ 2019, 23:02
Golden Age έγραψε: 11 Απρ 2019, 17:57

Δεν υπάρχει θέμα αρχών, γιατί αυτά τα κόμματα δεν έχουν τέτοιες. Έδειξε ο μπον βιβέρ Πώλ τέτοια δείγματα ηθικής σήψης και δεν το κατάλαβα; Νομίζω θα είναι μια καλή παρουσία για την Αθήνα, νέος άνθρωπος, ευγενής και αξιόλογος.

Τον τύπο της ΑΚΟΑ, θα τον ψηφίσω.
Θα μου βρείτε ρε μλκες, 2 Συριζαίες στα γούστα μου; Βαριέμαι να ψάχνω το ψηφοδέλτιο.
Ο
εγω ξερω μια που κατεβαινει με τον ηλιοπουλο αλλα δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμη :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Η ΑΚΟΑ εθνομηδενιστές! :smt005: :smt005:
Λες κάτι πετυχημένα ώρες, ώρες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”