Ποια πλακα ρε ; Με καλεσες στην Πατρα το Σαβατο να σε γνωρισω.Θα μου πεις τι θα φορας ή θα σε καταλαβω απο τη μποχα ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Γιατί η βρώμα και η απλυσιά θεωρείται προτέρημα για τους αριστερούς; (σκληρή εικόνα)
Και στο πιο απλο πραγμα ρε πστηδες δεν πιανεστε με τιποτα...brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:25Μπακάλη αν είσαι αξύριστος και με καλοκαιρινό μπλουζάκι θα είσαι άπλυτος; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη;
Αν φοράς κοστούμι και είσαι ξυρισμένος αλλά ιδρώνεις από την ζέστη με επακόλουθο να βρωμάς, θα είσαι πλυμένος;
Φοράς κοστούμι; Αν ή όταν δεν φοράς είσαι άπλυτος;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσένα θα σε γνωρίσει εύκολα. Θα έχεις ξυρισμένο σβέρκο και μία εικόνα του κοκού στα χέρια.under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:27Ποια πλακα ρε ; Με καλεσες στην Πατρα το Σαβατο να σε γνωρισω.Θα μου πεις τι θα φορας ή θα σε καταλαβω απο τη μποχα ;
Όχι τίποτα άλλο, να μην φοράω το καλοκαίρι μπλουζάκι μην με δει ο Μπακάλης και με πει αναρχοάπλυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 11 Απρ 2019, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
το "θεωρείται προτέρημα" πώς προέκυψε, παρεμπιπτόντως;
οι αριστεροίμου πάντως, όλοι μοσχοβολιστότατοι ήσαντε
οι αριστεροίμου πάντως, όλοι μοσχοβολιστότατοι ήσαντε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Al Bundy
Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:25Μπακάλη αν είσαι αξύριστος και με καλοκαιρινό μπλουζάκι θα είσαι άπλυτος; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη;
Αν φοράς κοστούμι και είσαι ξυρισμένος αλλά ιδρώνεις από την ζέστη με επακόλουθο να βρωμάς, θα είσαι πλυμένος;
Και πως είναι πρότυπο να τον στείλουμε στην Ευρωβουλή.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπακάλη πες την αλήθεια ότι θέλεις να πουλήσεις σαπούνια και αποσμητικά.Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:31Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:25Μπακάλη αν είσαι αξύριστος και με καλοκαιρινό μπλουζάκι θα είσαι άπλυτος; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη;
Το νήμα χρειάζεται σήμανση ''περιέχει τοποθέτηση προϊόντων''.
-
Al Bundy
Χρεοκόπησα.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:32
Μπακάλη πες την αλήθεια ότι θέλεις να πουλήσεις σαπούνια και αποσμητικά.
Σε γειτονιά με αριστερούς τι προκοπή να έκανα;
Ακόμα και τις σύριγγες τις έπαιρναν τσάμπα από το φαρμακείο.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:35Χρεοκόπησα.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:32
Μπακάλη πες την αλήθεια ότι θέλεις να πουλήσεις σαπούνια και αποσμητικά.
Σε γειτονιά με αριστερούς τι προκοπή να έκανα;
Ακόμα και τις σύριγγες τις έπαιρναν τσάμπα από το φαρμακείο.
-
the comet the course the tail
μάυρη φόρμα.under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:27Ποια πλακα ρε ; Με καλεσες στην Πατρα το Σαβατο να σε γνωρισω.Θα μου πεις τι θα φορας ή θα σε καταλαβω απο τη μποχα ;
Μαυρη φορμα και μποχα.Εγινε.Φροντισε μην σε καλεσουν για δουλειαthe comet the course the tail έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:42μάυρη φόρμα.under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:27Ποια πλακα ρε ; Με καλεσες στην Πατρα το Σαβατο να σε γνωρισω.Θα μου πεις τι θα φορας ή θα σε καταλαβω απο τη μποχα ;
το μόνο σίγουρο κρίνοντας από την όψη του είναι πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ του αντιηλιακήΜπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:31 Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.
και αυτό δεν αποδεικνύει καμία "απλυσιά"
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Al Bundy
Οκ ότι νάναι.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:44το μόνο σίγουρο κρίνοντας από την όψη του είναι πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ του αντιηλιακήΜπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:31 Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.
Και πως είναι πρότυπο να τον στείλουμε στην Ευρωβουλή.![]()
και αυτό δεν αποδεικνύει καμία "απλυσιά"
Εμενα ο Λαμπρου μου φερνει στο μυαλο καποιες βιβλικες μορφες λεπρων.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δηλαδή θα έπρεπε να φορούσε κοστούμι και να ήταν ξυρισμένος. Από τώρα θα φοράω κοστούμι ακόμα και όταν πετάω στα σκουπίδια γιατί μπορεί να έχω γείτονα κανέναν βασιλικό ή οπαδό της ''επαναστάσεως.Μπακάλης έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:31Δες τη φωτογραφία και πες μου πως αυτός ο τύπος είναι πλυμένος,ξυρισμένος και καθαρός.brb και tyt έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:25Μπακάλη αν είσαι αξύριστος και με καλοκαιρινό μπλουζάκι θα είσαι άπλυτος; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη;
-
Al Bundy
Επαναλαμβάνεσαι!under έγραψε: 11 Απρ 2019, 13:51 Εμενα ο Λαμπρου μου φερνει στο μυαλο καποιες βιβλικες μορφες λεπρων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση