OANNHSEA έγραψε: 10 Μάιος 2018, 07:39
Να απαγορευτεί το τραγούδι, να συλληφθεί ο συνθέτης, να απαγορευτεί η ταινία!!!
Και κυρίως να εκτελεστεί αυτός που έκανε την παράθεση!!!
.
και να θανατωθεί για ασέβεια προς τους μαύρους ο αρνολντ σβαρτζενεγκερ.
διότι που πας κύριε ξανθός και άσπρος και λέγεσαι μαυρος νεγρος;
το νεγρος ειναι βρισια, δεν το ξερες;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Προφανώς τώρα και κατά την κρίση του καθένα μετά από ένα σημείο, στο περί ανέμων σε θέμα "αστεϊσμού", δεν πιστεύω ότι θα το έκανε κάποιος θέμα. Τώρα εδώ, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, ας το τηρήσουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Προφανώς τώρα και κατά την κρίση του καθένα μετά από ένα σημείο, στο περί ανέμων σε θέμα "αστεϊσμού", δεν πιστεύω ότι θα το έκανε κάποιος θέμα. Τώρα εδώ, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, ας το τηρήσουμε.
ο συντονισμος επιβαλλει κυρωσεις για τους χρηστες που κανουν συστηματικα δημοσιευσεις που εμπιπτουν σε αυτο τον νομο ?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Tους πολιτικά ορθούς ρουφιάνους που γυρνοβολάνε στο διαδίκτυο δεν τους ενδιαφέρουν αυτά που λες και τραβάνε μηνύσεις. Επίσης τα παραδείγματα που μου φέρνεις είναι χαζά.
Όταν αναφέρεσαι σε έγχρωμους και τους προσφωνείς "αράπηδες" δεν δικαιολογείται από το γεγονός ότι υπάρχει ένας συνθέτης που λέγεται Αράπης ή έτρωγες μικρή το γλύκισμα "αραπάκι".
Προστατεύστε το φόρουμ από τους ρουφιάνους, το ξαναλέω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
alekhine έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:23
ο συντονισμος επιβαλλει κυρωσεις για τους χρηστες που κανουν συστηματικα δημοσιευσεις που εμπιπτουν σε αυτο τον νομο ?
Συστηματικά δηλαδή; Και πού;
Θεωρείς σωστό να μπανάρουμε πχ 5 άντρες που συστηματικά βρίζουν γενικά τις Ελληνίδες στο περί ανέμων;
Αυτό το συστηματικά πώς το ποσοτικοποιείς, για να μπορέσω να καταλάβω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
alekhine έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:23
Συστηματικά δηλαδή; Και πού;
Θεωρείς σωστό να μπανάρουμε πχ 5 άντρες που συστηματικά βρίζουν γενικά τις Ελληνίδες στο περί ανέμων;
Αυτό το συστηματικά πώς το ποσοτικοποιείς, για να μπορέσω να καταλάβω.
απλο
γινεται μια αναφορα για ρατσιστικο σχολιο σε δικη μου δημοσιευση--->σβηνεται
ξαναγινεται αναφορα σε δικη μου δημοσιευση---> ξανασβηνεται
καποια στιγμη μου γινεται μια παρατηρηση, αλλα παρολα αυτα συνεχιζω και γραφω διαφορα που εμπιπτουν στον νομο
απλα λοιπον σβηνονται οι αναφερομενες δημοσιευσεις και ολα μελι γαλα?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Tους πολιτικά ορθούς ρουφιάνους που γυρνοβολάνε στο διαδίκτυο δεν τους ενδιαφέρουν αυτά που λες και τραβάνε μηνύσεις. Επίσης τα παραδείγματα που μου φέρνεις είναι χαζά.
Όταν αναφέρεσαι σε έγχρωμους και τους προσφωνείς "αράπηδες" δεν δικαιολογείται από το γεγονός ότι υπάρχει ένας συνθέτης που λέγεται Αράπης ή έτρωγες μικρή το γλύκισμα "αραπάκι".
Προστατεύστε το φόρουμ από τους ρουφιάνους, το ξαναλέω.
τα παραδειγματα τα εφερα για να δειξω την παρανοια της εποχης μας για πράγματα ή λέξεις που "θιγουν" τους υστερικους της εποχης μας.
κυριως, οταν μεχρι πριν λιγα χρονια δεν θιγοταν κανεις απο αυτα.
και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι "θιγονται" και επιβαλουν την αποψη τους εδώ μέσα αυτοι που βριζουν χυδαιοτατα και κρεμουν χαρακτηρισμους στα υπολοιπα μελη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:11
και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι "θιγονται" και επιβαλουν την αποψη τους εδώ μέσα αυτοι που βριζουν χυδαιοτατα και κρεμουν χαρακτηρισμους στα υπολοιπα μελη.
Ε τώρα αδικείς και τον ΨΙ κι εμένα.
Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:11
Ε τώρα αδικείς και τον ΨΙ κι εμένα.
εσας τους δυο απο που και ως που;
δεν σας εχω απασχολησει με τις βρισιες που χω φαει την τελευταια εβδομαδα, σωστα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....