!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσα δεν μας λένε....

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Πόσα δεν μας λένε....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

OANNHSEA έγραψε: 10 Μάιος 2018, 07:39 Να απαγορευτεί το τραγούδι, να συλληφθεί ο συνθέτης, να απαγορευτεί η ταινία!!!
Και κυρίως να εκτελεστεί αυτός που έκανε την παράθεση!!!

.
και να θανατωθεί για ασέβεια προς τους μαύρους ο αρνολντ σβαρτζενεγκερ.

διότι που πας κύριε ξανθός και άσπρος και λέγεσαι μαυρος νεγρος;

το νεγρος ειναι βρισια, δεν το ξερες;

:lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Παιδιά, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, να εμπίπτουμε εδώ:
viewtopic.php?f=49&t=1347

Προφανώς τώρα και κατά την κρίση του καθένα μετά από ένα σημείο, στο περί ανέμων σε θέμα "αστεϊσμού", δεν πιστεύω ότι θα το έκανε κάποιος θέμα. Τώρα εδώ, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, ας το τηρήσουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ξεκολλάτε με λέξεις όπως "αράπης" κλπ. Υπάρχουν παντού ρουφιάνοι και θα την πληρώσει το φόρουμ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:20 Παιδιά, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, να εμπίπτουμε εδώ:
viewtopic.php?f=49&t=1347

Προφανώς τώρα και κατά την κρίση του καθένα μετά από ένα σημείο, στο περί ανέμων σε θέμα "αστεϊσμού", δεν πιστεύω ότι θα το έκανε κάποιος θέμα. Τώρα εδώ, όσο το δυνατόν είναι εφικτό, ας το τηρήσουμε.
ο συντονισμος επιβαλλει κυρωσεις για τους χρηστες που κανουν συστηματικα δημοσιευσεις που εμπιπτουν σε αυτο τον νομο ? :smt017
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Otto Weininger έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:22 Ξεκολλάτε με λέξεις όπως "αράπης" κλπ. Υπάρχουν παντού ρουφιάνοι και θα την πληρώσει το φόρουμ.
τώρα άμα σου πω ότι ο κυριουλης που πηγαινω το αμάξι μου για σερβις, λέγεται Δημήτρης Αράπης, τι θα πεις;

επίσης, είχα ακούσει για άλλον έναν Δημήτριο Αράπη, μουσικοσυνθέτη που εργαζοταν στα Μπολσοι.

αρθρο για τον συνθέτη και μαέστρο Δημήτριο Αράπη, έχει κάνει ΚΑΙ ο Ριζοσπάστης

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=3737430

λοιπόν;

φτου κακα και ενας συνθετης μουσικής;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:31
Otto Weininger έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:22 Ξεκολλάτε με λέξεις όπως "αράπης" κλπ. Υπάρχουν παντού ρουφιάνοι και θα την πληρώσει το φόρουμ.
τώρα άμα σου πω ότι ο κυριουλης που πηγαινω το αμάξι μου για σερβις, λέγεται Δημήτρης Αράπης, τι θα πεις;

επίσης, είχα ακούσει για άλλον έναν Δημήτριο Αράπη, μουσικοσυνθέτη που εργαζοταν στα Μπολσοι.

λοιπόν;

Tους πολιτικά ορθούς ρουφιάνους που γυρνοβολάνε στο διαδίκτυο δεν τους ενδιαφέρουν αυτά που λες και τραβάνε μηνύσεις. Επίσης τα παραδείγματα που μου φέρνεις είναι χαζά.
Όταν αναφέρεσαι σε έγχρωμους και τους προσφωνείς "αράπηδες" δεν δικαιολογείται από το γεγονός ότι υπάρχει ένας συνθέτης που λέγεται Αράπης ή έτρωγες μικρή το γλύκισμα "αραπάκι".

Προστατεύστε το φόρουμ από τους ρουφιάνους, το ξαναλέω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

alekhine έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:23
ο συντονισμος επιβαλλει κυρωσεις για τους χρηστες που κανουν συστηματικα δημοσιευσεις που εμπιπτουν σε αυτο τον νομο ? :smt017
Συστηματικά δηλαδή; Και πού;

Θεωρείς σωστό να μπανάρουμε πχ 5 άντρες που συστηματικά βρίζουν γενικά τις Ελληνίδες στο περί ανέμων;

Αυτό το συστηματικά πώς το ποσοτικοποιείς, για να μπορέσω να καταλάβω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:37
alekhine έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:23
Συστηματικά δηλαδή; Και πού;

Θεωρείς σωστό να μπανάρουμε πχ 5 άντρες που συστηματικά βρίζουν γενικά τις Ελληνίδες στο περί ανέμων;

Αυτό το συστηματικά πώς το ποσοτικοποιείς, για να μπορέσω να καταλάβω.
απλο
γινεται μια αναφορα για ρατσιστικο σχολιο σε δικη μου δημοσιευση--->σβηνεται
ξαναγινεται αναφορα σε δικη μου δημοσιευση---> ξανασβηνεται

καποια στιγμη μου γινεται μια παρατηρηση, αλλα παρολα αυτα συνεχιζω και γραφω διαφορα που εμπιπτουν στον νομο

απλα λοιπον σβηνονται οι αναφερομενες δημοσιευσεις και ολα μελι γαλα?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

OANNHSEA έγραψε: 10 Μάιος 2018, 07:22 Εάν σας ενοχλεί και η λέξη αράπης ε τότε να φύγω από τον πλανήτη!!!
Ναι, καλή ιδέα αυτή.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:37 Θεωρείς σωστό να μπανάρουμε πχ 5 άντρες που συστηματικά βρίζουν γενικά τις Ελληνίδες στο περί ανέμων;
Ναι.

(ξέρω ότι δεν απευθυνόταν σε μένα η ερώτηση, αλλά αυτή είναι η απάντηση έτσι κι αλλιώς)
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

λοιπόν;

Εμένα το μικρό μου κάνει περισσότερους συνειρμούς, μήπως έχεις συγγένεια με το Δημητράκη;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Otto Weininger έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:35

λοιπόν;

Tους πολιτικά ορθούς ρουφιάνους που γυρνοβολάνε στο διαδίκτυο δεν τους ενδιαφέρουν αυτά που λες και τραβάνε μηνύσεις. Επίσης τα παραδείγματα που μου φέρνεις είναι χαζά.
Όταν αναφέρεσαι σε έγχρωμους και τους προσφωνείς "αράπηδες" δεν δικαιολογείται από το γεγονός ότι υπάρχει ένας συνθέτης που λέγεται Αράπης ή έτρωγες μικρή το γλύκισμα "αραπάκι".

Προστατεύστε το φόρουμ από τους ρουφιάνους, το ξαναλέω.
τα παραδειγματα τα εφερα για να δειξω την παρανοια της εποχης μας για πράγματα ή λέξεις που "θιγουν" τους υστερικους της εποχης μας.

κυριως, οταν μεχρι πριν λιγα χρονια δεν θιγοταν κανεις απο αυτα.

και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι "θιγονται" και επιβαλουν την αποψη τους εδώ μέσα αυτοι που βριζουν χυδαιοτατα και κρεμουν χαρακτηρισμους στα υπολοιπα μελη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μάιος 2018, 14:45

λοιπόν;

Εμένα το μικρό μου κάνει περισσότερους συνειρμούς, μήπως έχεις συγγένεια με το Δημητράκη;
κρυαδες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:11 και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι "θιγονται" και επιβαλουν την αποψη τους εδώ μέσα αυτοι που βριζουν χυδαιοτατα και κρεμουν χαρακτηρισμους στα υπολοιπα μελη.
Ε τώρα αδικείς και τον ΨΙ κι εμένα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:14
Naranjita έγραψε: 10 Μάιος 2018, 15:11 και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι "θιγονται" και επιβαλουν την αποψη τους εδώ μέσα αυτοι που βριζουν χυδαιοτατα και κρεμουν χαρακτηρισμους στα υπολοιπα μελη.
Ε τώρα αδικείς και τον ΨΙ κι εμένα.
εσας τους δυο απο που και ως που;

:102:

δεν σας εχω απασχολησει με τις βρισιες που χω φαει την τελευταια εβδομαδα, σωστα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”