Ορέστης 35 έγραψε: 08 Απρ 2019, 20:42
Δεν ειρωνευομαι. Απλα απο μικρος ειχα αδυναμια στο μελι και τα γλυκα. Και σαν μεγαλος, οταν δεν κανω καταχρηση, λιγο μελι με βοηθαει να λειτουργησω καλυτερα. Αντιθετα τα κορεσμενα λιπη και το αλατι με ενοχλουν, με πιανει πονοκεφαλος, πονος στη χολη και νιωθω την καρδια μου να δυσκολευεται.
Δεν το ειπα για σενα.
Εσυ, οπως και οι περισσοτεροι, εχεις εξαρτηση αυτη τη στιγμη. Η ελλειψη υδατανθρακα ασφαλως και θα σε κανει να αισθανθεις χαλια. Να θυμασαι οτι οι υδατανθρακες κανουν κατακρατηση. Αν εκοβες υδατανθρακες και εβαζες αλατι, θα εβλεπες οτι δε θα σε πειραζε το αλατι. Τεσπα. Αυτα ειναι κυριως για ανθρωπους που θελουν να βρουν λυση για προβληματα που εχουν, οσο μπορουν, μεσω διατροφης. Αν εισαι οκ με αυτο που κανεις, συνεχισε!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Δεν ειρωνευομαι. Απλα απο μικρος ειχα αδυναμια στο μελι και τα γλυκα. Και σαν μεγαλος, οταν δεν κανω καταχρηση, λιγο μελι με βοηθαει να λειτουργησω καλυτερα. Αντιθετα τα κορεσμενα λιπη και το αλατι με ενοχλουν, με πιανει πονοκεφαλος, πονος στη χολη και νιωθω την καρδια μου να δυσκολευεται.
Δεν το ειπα για σενα.
Εσυ, οπως και οι περισσοτεροι, εχεις εξαρτηση αυτη τη στιγμη. Η ελλειψη υδατανθρακα ασφαλως και θα σε κανει να αισθανθεις χαλια. Να θυμασαι οτι οι υδατανθρακες κανουν κατακρατηση. Αν εκοβες υδατανθρακες και εβαζες αλατι, θα εβλεπες οτι δε θα σε πειραζε το αλατι. Τεσπα. Αυτα ειναι κυριως για ανθρωπους που θελουν να βρουν λυση για προβληματα που εχουν, οσο μπορουν, μεσω διατροφης. Αν εισαι οκ με αυτο που κανεις, συνεχισε!
Εμενα το προβλημα μου ειναι η συναισθηματικη υπερφαγια. Αν μπορουσα να κοψω αυτο, θα ημουν καλα με μια μεσογειακου τυπου διαιτα.
Δεν το ειπα για σενα.
Εμενα το προβλημα μου ειναι η συναισθηματικη υπερφαγια. Αν μπορουσα να κοψω αυτο, θα ημουν καλα με μια μεσογειακου τυπου διαιτα.
Αυτο, με ψυχολογο /ψυχιατρο. Κατι απτα δυο.
HaTeRs GoNnA hAtE...
"Αδυναμία στα γλυκά" έχει όλος ο πλανήτης Ορέστη. Δε χώνουν οι βιομηχανίες ζάχαρη στα πάντα μέσα έτσι για πλάκα, ξέρουν τι κάνουν. Η ζαχαρίτσα είναι ψιλοντρόγκα, όποιος τρώει θέλει κι άλλο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Απρ 2019, 00:47
"Αδυναμία στα γλυκά" έχει όλος ο πλανήτης
τωρα δεν το πιστευω.
Απο κει που εκρυβαν το γλυκα απο μενα,
εφτασα να δοκιμαζω μετριο καφε και να φτυνω μια ωρα.
Σοκολατα 99% κακαο μου φαινεται φυσιολογικη
τωρα δεν το πιστευω.
Μόνο η 100% δεν τρώγεται.
HaTeRs GoNnA hAtE...
τωρα δεν το πιστευω.
akirav έγραψε: 09 Απρ 2019, 00:52
τωρα δεν το πιστευω.
Μόνο η 100% δεν τρώγεται.
γκουχ,
εχω κουβερτουρα
Κουβερτουρα 100%; Την έχεις δοκιμάσει; Έχω μια από περσι, στο ψυγείο ακόμη. Κ ήταν κ ακριβή η άτιμη.
HaTeRs GoNnA hAtE...
Chilloutbuddy έγραψε: 09 Απρ 2019, 01:09
πάρε μια κρέμα γάλακτος, χτύπα τη να γίνει σαντιγύ και ρίξε πάνω λιωμένη κουβερτούρα και κομματάκια αμύγδαλο
Γατάκι! Από κόλπα ένα σωρό. Θα μπορούσα να την είχα βάλει σε διάφορα, αλλά δεν... Μια μικρούλα είναι άλλωστε. Που το βρήκε ο άλλος το κιλό; Εμένα η μικρούλα ήταν πανάκριβη, πόσο πήρε το κιλό; Άσε που δεν έχω δει πουθενά κιλό. Βρε συ Άκη! Σίγουρα ήταν 100%; Μήπως εννοούσες απλή κουβερτουρα;
Κάποτε που δε μπορούσα να φάω την 99%, τη βουτουσα σε λάδι καρύδας και μετά σε εριθριτολη. Μη φανταστείς τη σοκολάτα, καναδυο κομματάκια. Η 99% τρώγεται τελικά μια χαρά κ σκέτη.
HaTeRs GoNnA hAtE...