Γεια σου καθρεφτακη ηρωαNandros έγραψε: 08 Απρ 2019, 15:37Πρέπει να βγάλεις την νόρμα που σου έχουν αναθέσει!πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:46 ελατε κι απο δω ηθικα μου παιδια
viewtopic.php?f=29&t=10174
δουλεια, δεν καθομαστε, τρεχουμε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηθικό πλεονέκτημα
Re: Ηθικό πλεονέκτημα
οχι, υποκριτης ειναι κακοΜπακάλης έγραψε: 08 Απρ 2019, 15:26Ο συνεργάτης είναι κακό αλλά ο συνεργαζόμενος-αφεντικό είναι καλό;πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:46 ελατε κι απο δω ηθικα μου παιδια
-
Al Bundy
πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 15:40οχι, υποκριτης ειναι κακοΜπακάλης έγραψε: 08 Απρ 2019, 15:26Ο συνεργάτης είναι κακό αλλά ο συνεργαζόμενος-αφεντικό είναι καλό;πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 13:46 ελατε κι απο δω ηθικα μου παιδια
Αναφέρεσαι στον καπιταλιστή Κόκκαλη;
-
Al Bundy
σε σενα αναφερομουν, δεν αναφερομουν στον κοκκαλη αλλα πηγες να την κάνεις γυριστή και δεν θα εχανα την ευκαιρια να σου ριξω την ταπα της μιας γραμμης.
τωρα το οτι μετα την ταπα αντιδρας λεγοντας μου αυτο που σας λέω καθε μερα 20 φορες τι να πω?
σε λιγο θα γραφεις υπερ συριζα, μαθαινεις γατακι..
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Γλεντημένο μποτάκι, πάλι σε γλεντάνε;πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 15:57σε σενα αναφερομουν, δεν αναφερομουν στον κοκκαλη αλλα πηγες να την κάνεις γυριστή και δεν θα εχανα την ευκαιρια να σου ριξω την ταπα της μιας γραμμης.
τωρα το οτι μετα την ταπα αντιδρας λεγοντας μου αυτο που σας λέω καθε μερα 20 φορες τι να πω?![]()
![]()
![]()
σε λιγο θα γραφεις υπερ συριζα, μαθαινεις γατακι..![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
καθε μερα με γλεντανε γι αυτο μπαινω, σειρα σου σγουψεΠρετεντέρης έγραψε: 08 Απρ 2019, 18:55Γλεντημένο μποτάκι, πάλι σε γλεντάνε;πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 15:57σε σενα αναφερομουν, δεν αναφερομουν στον κοκκαλη αλλα πηγες να την κάνεις γυριστή και δεν θα εχανα την ευκαιρια να σου ριξω την ταπα της μιας γραμμης.
τωρα το οτι μετα την ταπα αντιδρας λεγοντας μου αυτο που σας λέω καθε μερα 20 φορες τι να πω?![]()
![]()
![]()
σε λιγο θα γραφεις υπερ συριζα, μαθαινεις γατακι..![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-