!!! DEVELOPMENT MODE !!!
είναι σωστό σε ηθικό επίπεδο.......
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
είναι σωστό σε ηθικό επίπεδο.......
.....να έχεις σταμπάρει ρούχο/υπόδημα σε σελίδα ηλεκτρονική, να πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα πλησίον σου με μοναδικό και προαποφασισμένο σκοπό να το δοκιμάσεις απλώς ?????
από το ερώτημα εξαιρούνται ο ΑIΝΕΙΑΝ07 και η fata_βασικιάνα
γιατί είναι στάνταρ η απάντηση που θα δίναν
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: είναι σωστό σε ηθικό επίπεδο.......
Ναι
Κάθε ένας που μπαίνει μέσα είναι κέρδος, αργά ή γρήγορα κάτι θα ψωνίσεις συν ότι έχει σημασία να φαίνεται το μαγαζί ότι έχει κίνηση.
Κάθε ένας που μπαίνει μέσα είναι κέρδος, αργά ή γρήγορα κάτι θα ψωνίσεις συν ότι έχει σημασία να φαίνεται το μαγαζί ότι έχει κίνηση.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 03:08 Ναι

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
..............Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 01:10 .....να έχεις σταμπάρει ρούχο/υπόδημα σε σελίδα ηλεκτρονική, να πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα πλησίον σου με μοναδικό και προαποφασισμένο σκοπό να το δοκιμάσεις απλώς ?????
βαλε καλο λογισμο, αντι του κακου
δηλ. οτι δεν ειναι ηθικο ...
θα εχεις ευκαιρια να δεις και αλλα χρωματα ...
θα εχεις ευκαιρια να δεις και αλλα προ.ι.οντα ....
μπορει να ειναι φθηνοτερο .....
μπορει να σου κανουν εκπτωση .....
μπορει να βρεις κατι που εψαχνες
πολυ καιρο ή κατι χρησιμο ........
μπορει να κανεις μια καλη γνωριμια .....
θα περπατησεις ........
μπορει να συναντησεις στο δρομο
κατι ευχαριστο ή ενα φιλο .....
και βεβαια ........
θα εχεις μπροστα σου το ιδιο το προ.ι.ον .....
.......................
Ψευτοδίλημμα, γιατί μονίμως είναι μέγα πρόβλημα των καταστημάτων/πωλητριών όσες* πέρναγαν/περνάνε για να δοκιμάσουν δεκάδες ρούχα ή παπούτσια, χωρίς να αγοράσουν τίποτα, ακόμη και αν δεν πήγαιναν για τσεκάρισμα των προγραμματισμένων ηλεκτρονικών αγορών.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 01:10 .....να έχεις σταμπάρει ρούχο/υπόδημα σε σελίδα ηλεκτρονική, να πηγαίνεις σε φυσικό κατάστημα πλησίον σου με μοναδικό και προαποφασισμένο σκοπό να το δοκιμάσεις απλώς ?????
*Γράφω "όσες" και όχι "όσοι" γιατί η πλειοψηφία του "πέρασα να ρίξω μια ματιά" αφορά σε γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συνήθως το βλέπω στο site και πηγαίνω με σκοπό να το αγοράσω (αυτό που αντέχει η τσέπη μου). Αν δεν μ' αρέσει από κοντά, φεύγω αμέσως ή διαλέγω κάτι άλλο (πιο φθηνό).
Μα ούτως ή άλλως, είναι τελείως χαζό να παραγγείλεις κάτι από σάιτ αν παίζει φυσικό κατάστημα της εταιρίας στην περιοχή σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το τσεκάρεις στο site πρώτα, βοηθάει στο να μην κάνεις βιαστική αγορά ή σου πασάρουν κάτι ελαττωματικό.
Μετά αν υπάρχει κατάστημα πας για να το δοκιμάσεις και να κάνεις την αγορά. Αλλά το να πας μόνο για να το δοκιμάσεις δεν μου ακούγεται λογικό, δεν έχω τέτοιο χόμπι δεν μου αρέσουν καν τα μαγαζιά και αν πάω για βόλτα μπαίνω τριγυρίζω βλέπω και δεν δοκιμάζω τίποτα.
Μετά αν υπάρχει κατάστημα πας για να το δοκιμάσεις και να κάνεις την αγορά. Αλλά το να πας μόνο για να το δοκιμάσεις δεν μου ακούγεται λογικό, δεν έχω τέτοιο χόμπι δεν μου αρέσουν καν τα μαγαζιά και αν πάω για βόλτα μπαίνω τριγυρίζω βλέπω και δεν δοκιμάζω τίποτα.
Ε ναι ρε συ. Το να πας να το δοκιμάσεις σε μαγαζί και μετά να κάνεις παραγγελία στο σάιτ, είναι λίγο... παρανοϊκό.Antares έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:17 Το τσεκάρεις στο site πρώτα, βοηθάει στο να μην κάνεις βιαστική αγορά ή σου πασάρουν κάτι ελαττωματικό.
Μετά αν υπάρχει κατάστημα πας για να το δοκιμάσεις και να κάνεις την αγορά. Αλλά το να πας μόνο για να το δοκιμάσεις δεν μου ακούγεται λογικό, δεν έχω τέτοιο χόμπι δεν μου αρέσουν καν τα μαγαζιά και αν πάω για βόλτα μπαίνω τριγυρίζω βλέπω και δεν δοκιμάζω τίποτα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νόμιμο ναι,ηθικό;
Όχι τόσο.
Όχι τόσο.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Πού ζεις καλέ μου άνθρωπεΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 18:42Ε ναι ρε συ. Το να πας να το δοκιμάσεις σε μαγαζί και μετά να κάνεις παραγγελία στο σάιτ, είναι λίγο... παρανοϊκό.Antares έγραψε: 14 Νοέμ 2024, 17:17 Το τσεκάρεις στο site πρώτα, βοηθάει στο να μην κάνεις βιαστική αγορά ή σου πασάρουν κάτι ελαττωματικό.
Μετά αν υπάρχει κατάστημα πας για να το δοκιμάσεις και να κάνεις την αγορά. Αλλά το να πας μόνο για να το δοκιμάσεις δεν μου ακούγεται λογικό, δεν έχω τέτοιο χόμπι δεν μου αρέσουν καν τα μαγαζιά και αν πάω για βόλτα μπαίνω τριγυρίζω βλέπω και δεν δοκιμάζω τίποτα.![]()
![]()
Μετά ζητά και τιμή χωρίς απόδειξη ...
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Προσωπικά μόνο σε αυτοκίνητα το κάνω, πάω και το οδηγάω στην αντιπροσωπεία να δω αν με βολεύει και μετά το αγοράζω μεταχειρισμένο.
Για ρούχο και παπούτσι τώρα να κάτσω να μπω σε διαδικασία βαριέμαι.
Για ρούχο και παπούτσι τώρα να κάτσω να μπω σε διαδικασία βαριέμαι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Υδράργυρος
Και νομιμο και ηθικο. Αυτο που δεν ειναι ηθικο ειναι να δινουν οι χονδρεμποροι την ιδια τιμη σε μαγαζια και ονλαιν καταστηματα. Κωδικοι που δουλευονται παραλληλα και απο τα δυο καναλια θα φυγουν απο το ενα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και νόμιμο είναι και ηθικό.
Πρόσφατο παράδειγμα ένα κράνος . Όταν βγήκε το 2022 , είχε 250 ευρώ σε όλη την Ευρώπη, και Ελλάδα. Φέτος βγήκε το καινούριο μοντέλο οπότε όλη η Ευρώπη έριξε την τιμή κατά 100 ευρώ στο προηγούμενο μοντέλο ενώ στην Ελλάδα με μειωμένο ΦΠΑ , πήγε 340
Οπότε το δοκιμάζεις και αν είναι κομπλέ παραγγελίας απ' έξω .
Πρόσφατο παράδειγμα ένα κράνος . Όταν βγήκε το 2022 , είχε 250 ευρώ σε όλη την Ευρώπη, και Ελλάδα. Φέτος βγήκε το καινούριο μοντέλο οπότε όλη η Ευρώπη έριξε την τιμή κατά 100 ευρώ στο προηγούμενο μοντέλο ενώ στην Ελλάδα με μειωμένο ΦΠΑ , πήγε 340
Οπότε το δοκιμάζεις και αν είναι κομπλέ παραγγελίας απ' έξω .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 43 Απαντήσεις