Κι εγώ σ'αγαπάω βρε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:20
Καλός τύπος είναι ο Μπακάλης και κονέ να βρήκε στο μαγαζί του πρεζέμπορου, χαλάλι, του συγχωρώ τα πάντα.
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ,πως σπαμάρει κυρίως λόγο βαρεμάρας. Είναι γνήσιος φορουμίτης, αδερφός μας. Alter ego του Wooded, αλλά λιγότερο λοςτρε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!
-
Al Bundy
Re: Η μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ!
- Υπερκουλτουριάρης
Να ξέρεις, οι μακροχρόνιες απουσίες σου με στεναχωρούσαν, από ανθρώπινο ενδιαφέρον. Θέλω να είσαι γερός και να σε βλέπω να λιώνεις στο φόρουμ μέχρι το 2070 τουλάχιστονΜπακάλης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:25Κι εγώ σ'αγαπάω βρε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:20
Καλός τύπος είναι ο Μπακάλης και κονέ να βρήκε στο μαγαζί του πρεζέμπορου, χαλάλι, του συγχωρώ τα πάντα.
Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ,πως σπαμάρει κυρίως λόγο βαρεμάρας. Είναι γνήσιος φορουμίτης, αδερφός μας. Alter ego του Wooded, αλλά λιγότερο λοςτρε.![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτός αμείφθηκε για τους πολλούς κόπους του. Εσύ δεν θα προλάβεις ένεκα το φούμο που έρχεται!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Al Bundy
Κι εμένα μου λείψατε...μακάρι να είχα ίντερνετ εκεί που ήμουνα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:31
Να ξέρεις, οι μακροχρόνιες απουσίες σου με στεναχωρούσαν, από ανθρώπινο ενδιαφέρον. Θέλω να είσαι γερός και να σε βλέπω να λιώνεις στο φόρουμ μέχρι το 2070 τουλάχιστονΓράφε και για τον Κούλη, αδιάφορο.
Τι να γράψω για τον Κούλη; Ο άνθρωπας "γράφει" από μόνος του...μιλάει σε κούκλες βιτρίνας και σε παπαγάλους.
Πουστομπούτσο δεν έχει ιντερνέ το δύο χιλιάδες δέκα εννέα;;;;;;;Μπακάλης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:39Κι εμένα μου λείψατε...μακάρι να είχα ίντερνετ εκεί που ήμουνα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:31
Να ξέρεις, οι μακροχρόνιες απουσίες σου με στεναχωρούσαν, από ανθρώπινο ενδιαφέρον. Θέλω να είσαι γερός και να σε βλέπω να λιώνεις στο φόρουμ μέχρι το 2070 τουλάχιστονΓράφε και για τον Κούλη, αδιάφορο.
Τι να γράψω για τον Κούλη; Ο άνθρωπας "γράφει" από μόνος του...μιλάει σε κούκλες βιτρίνας και σε παπαγάλους.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
απο κεκτημενη ταχυτητα, συγχωρεσε τον, ειναι στη δουλεια τωρα.sys3x έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:47Πουστομπούτσο δεν έχει ιντερνέ το δύο χιλιάδες δέκα εννέα;;;;;;;Μπακάλης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:39Κι εμένα μου λείψατε...μακάρι να είχα ίντερνετ εκεί που ήμουνα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:31
Τι να γράψω για τον Κούλη; Ο άνθρωπας "γράφει" από μόνος του...μιλάει σε κούκλες βιτρίνας και σε παπαγάλους.![]()
Το ψεμματα μόουντ οφ θέλει οθοραιζέισον, πιο μετά..
-
Al Bundy
πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 00:01
απο κεκτημενη ταχυτητα, συγχωρεσε τον, ειναι στη δουλεια τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Al Bundy την 08 Απρ 2019, 02:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χασπί.πήζον bot έγραψε: 08 Απρ 2019, 00:01απο κεκτημενη ταχυτητα, συγχωρεσε τον, ειναι στη δουλεια τωρα.sys3x έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:47Πουστομπούτσο δεν έχει ιντερνέ το δύο χιλιάδες δέκα εννέα;;;;;;;Μπακάλης έγραψε: 07 Απρ 2019, 23:39
Κι εμένα μου λείψατε...μακάρι να είχα ίντερνετ εκεί που ήμουνα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ερχεται γερή σφαλιαρα στις εκλογές συριζαιοι.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- wooded glade
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τετοιου τυπου συγκεντρωσεις την εποχη των social media ειναι αχρειαστοι αναχρονισμοι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σε ποιες συνοικίες; Στα γκέτο;Highlander έγραψε: 07 Απρ 2019, 16:21 ανεξαρτήτως των επιδόσεων του στην υπερσυντηρητική μακεδονική επαρχία, έχει εξαιρετικά μεγάλη δυναμική στην Αθήνα και την Αττική ευρύτερα που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο τμήμα του εκλογικού σώματος.. Γι' αυτό και μπορεί άνετα να πετύχει τη νίκη.
- nik_killthemall
Ψηφοφόροι, ψηφοφόρησες κάντε κράτηση τώρα στο 2109226975 και ελάτε την Παρασκευή 5 Απριλίου να ξεπεράσουμε μαζί τον φόβο πως ότι και αν ψηφίσουμε … πάλι ΠΑΣΟΚ θα βγει.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44

Υπάρχει και η δοκιμασμένη λύση άλλωστε έχουμε ήδη μπει στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 24 Απαντήσεις