ξεχνάς την ξεφτίλα, πραγματικά την πήγαν σε άλλο επίπεδο τα ζαίαPhilip Mortimer έγραψε: 07 Απρ 2019, 17:37 Τα μόνα στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν με επάρκεια τον συριζα είναι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο λαϊκισμός και ο πασοκισμος.
πάντως η εμφάνιση Βαρουφάκη θα δημιουργήσει νέα δυναμική στον αριστερό χώρο

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
παρέα στην Κουντουρά. πρώην βασιλόφρων και μοντέλο, στα 57 έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της Αλέξανδρος Κουντουράς ήταν πρώην αξιωματικός και αρχηγός της φιλοβασιλικής ΒΕΟ. Η ΒΕΟ συστεγαζόταν στο ίδιο κτίριο με τη ΧΑ.
Ο συριζα έχει κλειδώσει τη νίκη.-71 έγραψε: 07 Απρ 2019, 19:41 Η αλήθεια είναι ότι ήταν γεμάτο το γήπεδο και εγώ πήγα στην πρώτη μου πολιτική συγκέντρωση.Αυτοί που κάθονταν στο παρκέ λογικά κομματόσκυλα ήταν,όχι όμως όσοι ήταν εξέδρες πλην της επίσημης νεολαίας του κόμματος.Εγώ πήγα με λεωφορείο ΟΑΣΑ και στο πήγαινε είδα τουλάχιστον μια κυρία και το έλα πολλούς περισσότερους που ήταν στη συγκέντρωση.Θα το καταλάβετε έμπρακτα και όταν έρθει η ώρα των εκλογών.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν απλοί και φτωχοί άνθρωποι που έδιναν τον τόνο στις εξέδρες και στα κάγκελα.
Πες του να πετάξει τα κλειδιά μη τα βρει κάνας άλλος.
Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία με τον Τζουμάκα!