Σιγά τον οικονομικό μύστη. Ένα εισαγωγικό βιβλίο στη θεωρία παιγνίων έχει γράψει. Και είδαμε τι καλός που αποδείχτηκε στην εφαρμογή της θεωρίας παιγνίων. Η δουλειά του είναι η showbiz.ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2019, 04:08Δεν κατάλαβα. Που φαίνεται πως υποστηρίζω κάτι τέτοιο; Λέω ότι κακώς πίστευε πως πρέπει να τους κάνει επίδειξη οικονομικών γνώσεων και να συγκρούεται με όλους. Έπρεπε να ελιχθεί χτίζοντας συμμαχίες κατά το δυνατόν.enaon έγραψε: 06 Απρ 2019, 03:57 στ πλάκα μου κάνεις λίγο νομίζω. Ειναι δυνατόν να πάει κάποιος σε ένα ευρογκορουπ που δεν υπάρχει θεσμικά, που αποφασίζει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, που το απαρτίζουν άνθρωποι που δεν ξέρουν από αυτά, τον κόσμο ξέρουν να κοροϊδεύουν, να τους πεί λέτε σάχλες και να του πούνε πές τα μεγάλε;.
Ίσως είμαι κουρασμένος και δεν πιάνω τι θέλεις να πεις. Ο χρόνος θα δείξει. Οι απόψεις του έχουν καταγραφεί. Καλή σου μέρα φίλε enaon.![]()
Μιλάμε για αδιανόητα επίπεδα πουληματος χάντρες και καθρεφτακια. Το πλησιέστερο αντίστοιχο είναι ο Γιούρι Γκέλερ.