!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας μου είπε να πάρουμε τα 17 δισ. ευρώ της ΤτΕ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας μου είπε να πάρουμε τα 17 δισ. ευρώ της ΤτΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ST48410 έγραψε: 06 Απρ 2019, 04:08
enaon έγραψε: 06 Απρ 2019, 03:57 στ πλάκα μου κάνεις λίγο νομίζω. Ειναι δυνατόν να πάει κάποιος σε ένα ευρογκορουπ που δεν υπάρχει θεσμικά, που αποφασίζει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, που το απαρτίζουν άνθρωποι που δεν ξέρουν από αυτά, τον κόσμο ξέρουν να κοροϊδεύουν, να τους πεί λέτε σάχλες και να του πούνε πές τα μεγάλε;.
Δεν κατάλαβα. Που φαίνεται πως υποστηρίζω κάτι τέτοιο; Λέω ότι κακώς πίστευε πως πρέπει να τους κάνει επίδειξη οικονομικών γνώσεων και να συγκρούεται με όλους. Έπρεπε να ελιχθεί χτίζοντας συμμαχίες κατά το δυνατόν.
Ίσως είμαι κουρασμένος και δεν πιάνω τι θέλεις να πεις. Ο χρόνος θα δείξει. Οι απόψεις του έχουν καταγραφεί. Καλή σου μέρα φίλε enaon. :wave:
Σιγά τον οικονομικό μύστη. Ένα εισαγωγικό βιβλίο στη θεωρία παιγνίων έχει γράψει. Και είδαμε τι καλός που αποδείχτηκε στην εφαρμογή της θεωρίας παιγνίων. Η δουλειά του είναι η showbiz.

Μιλάμε για αδιανόητα επίπεδα πουληματος χάντρες και καθρεφτακια. Το πλησιέστερο αντίστοιχο είναι ο Γιούρι Γκέλερ.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2019, 09:42 Όσοι εμπιστεύονται τον Βαρουφάκη θα τον ψηφίσουν στις ευρωεκλογές για να τιμήσουν το ριζοσπαστικό σκεπτικό τους.
Στις βουλευτικές θα ψηφίσουν Τσίπρα για να κρατήσουν τις νοικοκυρέικες καταθέσεις.

Το ιδεολογικόν τερπνόν μετά του πρακτικού ωφέλιμου, τα εν οίκω μη εν δήμω κλπ :lol:
Μπα, ούτε στις ευρωεκλογές δεν θα τον ψηφίσουν.
Ίσως αργότερα, όταν και αν λόγω απλής αναλογικής προκύψει κάποιο είδος συγκυβέρνησης του σύριζα με τη δεκσά.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:02
Leporello έγραψε: 06 Απρ 2019, 09:49 Αποκλείεται να μισά από αυτά να βρισκόταν παγωμένα στο θησαυροφυλάκιο τής Τράπεζας τής Ελλάδος. Πρόκειται γιά άλλη μιά από τις μπαρούφες του Μπαρουφάκη.
Είπε σε όλα τα υποκαταστήματα της Ελλάδος όχι στα υπόγεια της κεντρικής.
Δεν έχει να κάνει. Απλώς δεν υπάρχει αυτό το ποσόν. 35 δις είναι όλα τα χαρτονομίσματα που έχουν όλες οι Τράπεζες, οι εταιρείες και οι πολίτες. Δεν είναι δυνατόν τα μισά από αυτά να τα κρατάει η Τράπεζα τής Ελλάδος.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Spiros252 έγραψε: 06 Απρ 2019, 02:28
enaon έγραψε: 06 Απρ 2019, 02:18 τώρα θα έρθουν πάλι εκείνοι που έχουν επαφή με την πραγματικότητα και θα την χάσουμε πάλι εμείς. :003:
:goodpost: :003:
Τις συντάξεις και τις αργομισθίες που μασουλάγατε να τις ξεχάσετε από εδώ και πέρα. Δουλέψτε να γίνεται χρήσιμοι στην κοινωνία :g030:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Ανίκανοι άνθρωποι ρε πούστη μου. Εκεί. Ολα για την εικόνα. Αρκετά.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Spiros252 έγραψε: 06 Απρ 2019, 02:12 Δύο χρόνια τα βγάζαμε άνετα.. :smt047
Ναι βουτωντας στα σκουπιδια για κανα ξεροκομματο...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Έχομε κατ΄επανάληψη φέρει τα προηγούμενα χρόνια δεδομένα που καταδεικνύουν ότι ο βαρούφ είναι ακαδημαϊκά ανύπαρκτος - πέρα από την εξόχως προβληματική συγκρότηση της προσωπικότητός του η οποία γίνεται φανερή σε όποιον τον παρακολουθεί να μιλάει πάνω από δύο λεπτά. Αλλά οι βαρουφίτσες, εκεί, ακλόνητες :lol:
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Leporello έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:23
Μπακάλης έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:02
Leporello έγραψε: 06 Απρ 2019, 09:49 Αποκλείεται να μισά από αυτά να βρισκόταν παγωμένα στο θησαυροφυλάκιο τής Τράπεζας τής Ελλάδος. Πρόκειται γιά άλλη μιά από τις μπαρούφες του Μπαρουφάκη.
Είπε σε όλα τα υποκαταστήματα της Ελλάδος όχι στα υπόγεια της κεντρικής.
Δεν έχει να κάνει. Απλώς δεν υπάρχει αυτό το ποσόν. 35 δις είναι όλα τα χαρτονομίσματα που έχουν όλες οι Τράπεζες, οι εταιρείες και οι πολίτες. Δεν είναι δυνατόν τα μισά από αυτά να τα κρατάει η Τράπεζα τής Ελλάδος.
Εδω αυτος ο υποτιθεμενος οικονομολογος κλοουν Βαρουφακης υποστηριζει οτι υπηρχαν...17δις στην Ττε και περιμενεις οι ψεκασμενοι να δεχτουν λογικα και επιστημονικα επιχειρηματα....
Εισαι αφελης...

17 δις κασερι στην Ττε...

Ληγμενα
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Abalaeos
Phorum.gr user: Abalaeos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Abalaeos »

Ρε σεις τώρα το πρόβλημα είναι ο Βαρουφάκης η αυτοί που τον βγάζανε στα κανάλια να παριστάνει το σπουδαίο αναλυτή στο κόσμο ;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Abalaeos έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:40 Ρε σεις τώρα το πρόβλημα είναι ο Βαρουφάκης η αυτοί που τον βγάζανε στα κανάλια να παριστάνει το σπουδαίο αναλυτή στο κόσμο ;
Τα βοδια ειναι το προβλημα τα οποια εχουν χαραγμενο στο προσωπο τους τη φραση "παραμυθιασε με"...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

kameron έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Απρ 2019, 09:42 Όσοι εμπιστεύονται τον Βαρουφάκη θα τον ψηφίσουν στις ευρωεκλογές για να τιμήσουν το ριζοσπαστικό σκεπτικό τους.
Στις βουλευτικές θα ψηφίσουν Τσίπρα για να κρατήσουν τις νοικοκυρέικες καταθέσεις.

Το ιδεολογικόν τερπνόν μετά του πρακτικού ωφέλιμου, τα εν οίκω μη εν δήμω κλπ :lol:
Μπα, ούτε στις ευρωεκλογές δεν θα τον ψηφίσουν.
Ίσως αργότερα, όταν και αν λόγω απλής αναλογικής προκύψει κάποιο είδος συγκυβέρνησης του σύριζα με τη δεκσά.
Ε, εδώ που τα λέμε, με τη νοοτροπία που έχει δημιουργηθεί πλέον, το να προτείνεις κάτι ανεφάρμοστο σε πραγματικό περιβάλλον μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα κάνουν δυνατή την ανατροπή, είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσεις τα εύσημα της σταθερής ιδεολογίας.

Κάτι σαν ιντελεκτουέλ κκε δηλαδή.

Αν παγιώσεις και ένα ποσοστό βρέχει/χιονίσει, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος να το φέρεις σε επαφή με τις σχέσεις και συναναστροφές της κομματικής συνεργασίας, ώσπου να γίνει σα ξένο, φορτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Οργισμένος έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:43
Abalaeos έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:40 Ρε σεις τώρα το πρόβλημα είναι ο Βαρουφάκης η αυτοί που τον βγάζανε στα κανάλια να παριστάνει το σπουδαίο αναλυτή στο κόσμο ;
Τα βοδια ειναι το προβλημα τα οποια εχουν χαραγμενο στο προσωπο τους τη φραση "παραμυθιασε με"...
Συμφωνώ και με τον αμαπαλέο, οι υποβαλκάνιοι δανδήδες με ποσέτ και κοράτσα πίσω από το αυτί δίνουν πλατφόρμα στον βαρούφ για να παίρνουν κλικ από τα βοοειδή. Αν μη τι άλλο οφείλουν να του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις και όχι αυτό το χάλι που παρακολουθούμε στο βίντεον
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:47
Οργισμένος έγραψε: 06 Απρ 2019, 10:43
Συμφωνώ και με τον αμαπαλέο, οι υποβαλκάνιοι δανδήδες με ποσέτ και κοράτσα πίσω από το αυτί δίνουν πλατφόρμα στον βαρούφ για να παίρνουν κλικ από τα βοοειδή. Αν μη τι άλλο οφείλουν να του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις και όχι αυτό το χάλι που παρακολουθούμε στο βίντεον
Τι να κλασουν και αυτοι οι σαμανοι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Συμφωνώ ως τώρα με enaon .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”