!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
- Cecily Anne
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχουν και κόρες εικοσάρες.
αλλος ένας που έκλεβε τα ψιλά από το εκκλησάκι.
Άστ' το, δεν πειράζει.
Δεν το 'πιασες.
Το να περάσεις πάνω από το πτώμα τους για να φτάσεις στις κόρες είναι ότι πιο ξεφτιλισμένη γλοιώδης απάνθρωπη σκέψη και τακτική . Ψόφος να ξεβρωμήσουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 19:26Το να περάσεις πάνω από το πτώμα τους για να φτάσεις στις κόρες είναι ότι πιο ξεφτιλισμένη γλοιώδης απάνθρωπη σκέψη και τακτική . Ψόφος να ξεβρωμήσουμε.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Η Βίσση είναι 60 χρονών σήμερα.
Στο βίντεο ήταν 52, λυσσασμένη πενηντάρα.
Βρε αφήστε τα αυτά. Ήρθε ο Διάδοχος στο Phorum!!!!!!
Τον τσάκωσα!!!!
Δείτε την απάντησή του! Όταν κομπλάρει, γράφει όπως έγραφε σαν Γιώργης!
viewtopic.php?f=24&t=1430&start=360
Τον τσάκωσα!!!!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ήσυχα, ήρεμα, θα τον τρομάξουμε και θα μας φύγει πάλι. Πείτε του αυτά που μου στέλνετε σε πμ, που παρακαλάτε όλες οι Πατριώτισσες να γυρίσει πίσω, που είστε διατεθειμένες να τα κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γι Αυτόν, δεν είναι ντροπή!Juno έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:01 Βρε αφήστε τα αυτά. Ήρθε ο Διάδοχος στο Phorum!!!!!!
Τον τσάκωσα!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ψέματα!sys3x έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:10Ήσυχα, ήρεμα, θα τον τρομάξουμε και θα μας φύγει πάλι. Πείτε του αυτά που μου στέλνετε σε πμ, που παρακαλάτε όλες οι Πατριώτισσες να γυρίσει πίσω, που είστε διατεθειμένες να τα κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γι Αυτόν, δεν είναι ντροπή!Juno έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:01 Βρε αφήστε τα αυτά. Ήρθε ο Διάδοχος στο Phorum!!!!!!
Τον τσάκωσα!!!!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Διάδοχε μην τις ακούς, λιώνουν για πάρτη σου!Juno έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:11Ψέματα!sys3x έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:10Ήσυχα, ήρεμα, θα τον τρομάξουμε και θα μας φύγει πάλι. Πείτε του αυτά που μου στέλνετε σε πμ, που παρακαλάτε όλες οι Πατριώτισσες να γυρίσει πίσω, που είστε διατεθειμένες να τα κάνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γι Αυτόν, δεν είναι ντροπή!Juno έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:01 Βρε αφήστε τα αυτά. Ήρθε ο Διάδοχος στο Phorum!!!!!!
Τον τσάκωσα!!!!
viewtopic.php?f=24&t=1430&start=360![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
... από τα γέλια! Από αυτά που γράφει στο μοναδικό νήμα που καταδέχτηκε, το νήμα της καρδιάς του!
Ποιο λαγωνικό μυρίστηκε πρώτο ότι ο Γιώργης είναι ο Διάδοχος;
Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό.
Ρε τον Διάδοχο, ταλεντάρα.
Θα μπω στο άλλο φόρουμ να του ζητήσω αυτόγραφο.
-
fagano3
Κανονισε κατσικοποδαρη να τον μπαναρουν απο φορουμ που ειναι συντονιστηςbizeli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 21:17 Ποιο λαγωνικό μυρίστηκε πρώτο ότι ο Γιώργης είναι ο Διάδοχος;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 69 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 8 Απαντήσεις