Πάνας έγραψε: 08 Μάιος 2018, 21:51
Καλά έχω δει μαζοχισμούς και μαζοχισμούς, αλλά τον τίτλο Μητσοτάκη πρώτη φορά βλέπω να διεκδικούν.

Πάνας έγραψε: 08 Μάιος 2018, 21:51
Καλά έχω δει μαζοχισμούς και μαζοχισμούς, αλλά τον τίτλο Μητσοτάκη πρώτη φορά βλέπω να διεκδικούν.

Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να βγει σε λίγο καιρό. Αλλά να δώσουμε μια ευκαιρία και στους αιχμαλώτους στο elefthero να το μάθουν.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:08Οκ, και πάλι γελοίο μου φαίνεται.argouen έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:05Καμία σχέση με τίτλο τιμής κλπΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:02 Άσε που μου φαίνεται και γελοιότητα, λες και πρόκειται για κάποιον τίτλο τιμής...
Για προστασία νικ περσόνας έγινε,
Ή θα μπορούσε στην θέση του να υπάρχει άλλος τίτλος "όνομα στο παλιό φόρουμ" και δίπλα το όνομα έστω και αν ήταν το ίδιο.fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:25 H πιστοποιηση ειχε νοημα στην αρχη κυριως επειδη σε καποιο αλλο φορουμ υπηρχαν ψευτικες περσονες πρωην συντονιστων με σκοπο να τους γελοιοποιησουν.
Τωρα που ελεγχθηκε η πλειοψηφια των νικ απο το παλιο δεν υπαρχει λογος ουτε για το χρωμα ουτε για τον τιτλο πιστοποιημενοι φορουμιτες.
Καποιος ασχετος που θα το δει αμεσως νιωθει οτι ειμαστε ενα κλειστο κλαμπ.
Θεωρω καλο να καταργηθει.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ε;;bizeli έγραψε: 08 Μάιος 2018, 21:38Έκλεισε το προηγούμενο φόρουμ, εγώ φταίω.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:45 έκανα τη μαλακία να πω δημόσια στο μπιζέλι να ανοίξει τα πμ του και έτσι κάτι έπιασαν.
Σας μπάναραν όλους από το eleftero πάλι εγώ φταίω.
Ναι σταυρώστε με κιόλας.
Ποιον θα κατηγορήσετε για τα πάντα; Το μπιζέλι.
![]()
Spoiler
Πλάκα πλάκα την καταστροφή φέρνω.
Συμφωνώ, επαυξάνω, προσυπογράφω.fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:25 H πιστοποιηση ειχε νοημα στην αρχη κυριως επειδη σε καποιο αλλο φορουμ υπηρχαν ψευτικες περσονες πρωην συντονιστων με σκοπο να τους γελοιοποιησουν.
Τωρα που ελεγχθηκε η πλειοψηφια των νικ απο το παλιο δεν υπαρχει λογος ουτε για το χρωμα ουτε για τον τιτλο πιστοποιημενοι φορουμιτες.
Καποιος ασχετος που θα το δει αμεσως νιωθει οτι ειμαστε ενα κλειστο κλαμπ.
Θεωρω καλο να καταργηθει.
Ενώ αυτή τη στιγμή ας πούμε που είναι στην πρώτη σελίδα 4 νήματα για την ομοφυλοφιλία και τα συναφή είναι όλα καλά.
Βέβαια, αν μπει κάποιος να τσεκάρει, δεν είναι ό,τι καλύτερο να δει πάνω-πάνω νήματα με θέμα "πόσο τον έχετε και ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος" και "ό,τι μλκια μας έρθει", "λυσσασμένη και πενηντάρα" γιατί να κάτσει;
Και αν έρθει και κάποιοι του κάνουν επίθεση από παλιές ιστορίες, γιατί να μείνει;
δεν έχουμε λυσσασμένες εδώ μέσα.
Κακως.
Ε ναι. Αφηστε τον να μπει πρωτα μεσα και το διαπιστωνει αργοτερα.fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:25 Καποιος ασχετος που θα το δει αμεσως νιωθει οτι ειμαστε ενα κλειστο κλαμπ.
καλό είναι αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:38Κακως.
Γιατί ρε παιδιά; Τι κακό έχουν οι λυσσασμένες πενηντάρες δηλαδή; Μπαααα σε καλό σας...Βέβαια, αν μπει κάποιος να τσεκάρει, δεν είναι ό,τι καλύτερο να δει πάνω-πάνω νήματα με θέμα "πόσο τον έχετε και ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος" και "ό,τι μλκια μας έρθει", "λυσσασμένη και πενηντάρα" γιατί να κάτσει;
Είναι πενηντάρες .Nameless Ghoul έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:57Γιατί ρε παιδιά; Τι κακό έχουν οι λυσσασμένες πενηντάρες δηλαδή; Μπαααα σε καλό σας...Βέβαια, αν μπει κάποιος να τσεκάρει, δεν είναι ό,τι καλύτερο να δει πάνω-πάνω νήματα με θέμα "πόσο τον έχετε και ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος" και "ό,τι μλκια μας έρθει", "λυσσασμένη και πενηντάρα" γιατί να κάτσει;
είσαι πιο κακός άνθρωπος από εμένα, να τους βαράς όρθιους.