ελεος, να φας τηγανιτό ψάρι; Παίρνεις πιο υγειινο φαγητο που υπάρχει και το τιγκαρεις στα κορεσμένα λιπαρα. Οχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:36Βεβαίως, κάθε εβδομάδα έχει. Στη δικιά μου περιοχή είναι παρασκευές. Και βρίσκεις όλα τα καλούδια, και φρέσκο ψάρι ημέρας, το οποίο είτε στο μαγειρεύουν τηγανητό αν θες, είτε το παίρνεις να το φτιάξεις εσύ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες φορές την εβδομάδα τρως ψάρι;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Πόσες φορές την εβδομάδα τρως ψάρι;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τι λες, δεν το ήξερα. Θυμάμαι όταν ήμουν Αμερική είχα πάει σε ένα που το έλεγαν farmers market αλλά καμία σχέση με λαϊκή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:36Βεβαίως, κάθε εβδομάδα έχει. Στη δικιά μου περιοχή είναι παρασκευές. Και βρίσκεις όλα τα καλούδια, και φρέσκο ψάρι ημέρας, το οποίο είτε στο μαγειρεύουν τηγανητό αν θες, είτε το παίρνεις να το φτιάξεις εσύ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε, δεν είμαι αμερική. Ρε μμαξ το πουλάνε σαν σνακ άμα θες. Μπορείς να το πάρεις σπίτι ωμό να το καθαρίσεις και να το βάνεις στο φούρνο με αρωματικά αν δε θες τγηανητό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Farmers market einai η λαική τους. Μπορεί να έχουν χτιστά υπόστεγα, ακόμα και χώρο πάρκιν, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια, πώληση χωρίς μεσάζοντες.Naida έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:39Τι λες, δεν το ήξερα. Θυμάμαι όταν ήμουν Αμερική είχα πάει σε ένα που το έλεγαν farmers market αλλά καμία σχέση με λαϊκή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:36Βεβαίως, κάθε εβδομάδα έχει. Στη δικιά μου περιοχή είναι παρασκευές. Και βρίσκεις όλα τα καλούδια, και φρέσκο ψάρι ημέρας, το οποίο είτε στο μαγειρεύουν τηγανητό αν θες, είτε το παίρνεις να το φτιάξεις εσύ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ετσι πολύ καλύτεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:41 Ρε μμαξ το πουλάνε σαν σνακ άμα θες. Μπορείς να το πάρεις σπίτι ωμό να το καθαρίσεις και να το βάνεις στο φούρνο με αρωματικά αν δε θες τγηανητό
Στο είπα γιατι αν θυμαμαι παλιοτερα τουλαχιστον ειχες πει πως ειχες μερικα κιλά εξτρα. Ετσι θυμάμαι τουλάχιστον. http://time.com/5509669/fried-foods-death-risk/
Ναι το ξέρω απλά δεν είναι σαν λαϊκή. Είναι σαν συστεγασμενοι αγρότες μικροπωλητές. Ίσως φταίει που και τα φρούτα τους δεν μ' άρεσαν.Nito έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:44Farmers market einai η λαική τους. Μπορεί να έχουν χτιστά υπόστεγα, ακόμα και χώρο πάρκιν, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια, πώληση χωρίς μεσάζοντες.Naida έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:39Τι λες, δεν το ήξερα. Θυμάμαι όταν ήμουν Αμερική είχα πάει σε ένα που το έλεγαν farmers market αλλά καμία σχέση με λαϊκή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:36
Βεβαίως, κάθε εβδομάδα έχει. Στη δικιά μου περιοχή είναι παρασκευές. Και βρίσκεις όλα τα καλούδια, και φρέσκο ψάρι ημέρας, το οποίο είτε στο μαγειρεύουν τηγανητό αν θες, είτε το παίρνεις να το φτιάξεις εσύ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το σκουμπρί το λατρεύω.Cavaliere έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:08 2 φορές. Αγοράζω ή σαρδέλες, ή σολομό, ή κανένα σκουμπρί. Στη Μεσόγειο, ό,τι υπάρχει. Αλλά 2 φορές το έχω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εδώ στήνουν πάγκους το πρώι και τους ξεστήνουν όταν τελειώσουν (νταξ, μερικοί έχουν κάτι συρόμενα). Η μόνη διαφορά με ελλάδα είναι ότι γίνεται σε πλατεία, και όχι σε δρόμο
- Βινόσαυρος
Σπανίως αλλά και γω είμαι ιδιοτροπος μαυρόψαρα, μπαρμπουνι, τουνα, σαρδέλα, μπακαλιαράκια.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Τι ψάρια έχει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:58 Εδώ στήνουν πάγκους το πρώι και τους ξεστήνουν όταν τελειώσουν (νταξ, μερικοί έχουν κάτι συρόμενα). Η μόνη διαφορά με ελλάδα είναι ότι γίνεται σε πλατεία, και όχι σε δρόμο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αμα δεν ξερεις να το τηγανισεις γεμιζει λαδια ,αμα ξερεις δεν υπαρχει προβλημαμίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:38ελεος, να φας τηγανιτό ψάρι; Παίρνεις πιο υγειινο φαγητο που υπάρχει και το τιγκαρεις στα κορεσμένα λιπαρα. Οχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:36Βεβαίως, κάθε εβδομάδα έχει. Στη δικιά μου περιοχή είναι παρασκευές. Και βρίσκεις όλα τα καλούδια, και φρέσκο ψάρι ημέρας, το οποίο είτε στο μαγειρεύουν τηγανητό αν θες, είτε το παίρνεις να το φτιάξεις εσύ
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Καθόλου κρέας και ψάρι.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Φιλαράκι, δεν ισχύει. Δεν ειναι το λάδι που καταστρέφει το ψάρι, αλλά η υψηλη θερμοκρασία που καταστρέφει τα καλά λίπη και τα μετατρέπει σε κακα.perseus έγραψε: 03 Απρ 2019, 20:04Αμα δεν ξερεις να το τηγανισεις γεμιζει λαδια ,αμα ξερεις δεν υπαρχει προβλημαμίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:38ελεος, να φας τηγανιτό ψάρι; Παίρνεις πιο υγειινο φαγητο που υπάρχει και το τιγκαρεις στα κορεσμένα λιπαρα. Οχι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:36
Βεβαίως, κάθε εβδομάδα έχει. Στη δικιά μου περιοχή είναι παρασκευές. Και βρίσκεις όλα τα καλούδια, και φρέσκο ψάρι ημέρας, το οποίο είτε στο μαγειρεύουν τηγανητό αν θες, είτε το παίρνεις να το φτιάξεις εσύ
Το δοκίμασα αλλά δεν αντεξα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Το συνηθίζεις.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ωχ, τώρα με πιάνεις αδιάβαστο, εκτός από τους μπακαλιάρους και τα σκουμπριά (halibut kai mackerel) δεν ξέρω πώς λέγονται τα υπόλοιπα. Αλλά έχει λογιών λογιών σε όλα τα μεγέθηΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2019, 20:04Τι ψάρια έχει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Απρ 2019, 19:58 Εδώ στήνουν πάγκους το πρώι και τους ξεστήνουν όταν τελειώσουν (νταξ, μερικοί έχουν κάτι συρόμενα). Η μόνη διαφορά με ελλάδα είναι ότι γίνεται σε πλατεία, και όχι σε δρόμο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση