!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποψήφιος περιφερειακός συμβουλος Ιασων Δουσης
Re: Υποψήφιος περιφερειακός συμβουλος Ιασων Δουσης
Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί την επαγγελματική πορεία του Θάνου τζημερου και τις καθαρές θέσεις του. Ο Πατούλης αποδείχτηκε επιτυχημένος δήμαρχος συν ότι ήταν ομιλητής και στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ρε μαν μην το κάνεις ακόμα καλύτερο. Εντάξει, θα σε βάλω στην υπογραφή. 
Αυτό είναι εύλογο. Τόσα χρόνια με αυτό έγινε γνωστός. Πως θα καταλάβουν ποιος είναι τώρα με το σακάκι; Κρίμα πάντως. Τόσες σελίδες γράφαμε, τον υποστήριξαν συγκεκριμένοι με τα χίλια ενώ θα μπορούσαν να κρατούσαν κάποιες αποστάσεις, έγινε και η βουλή ακόμα άνω κάτω για να μην καταπιέζονται τα άτομα χωρίς φίλο και τελικά ούτε τα προσχήματα: Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού. Γιατί διευθυντής και όχι (το) διευθυντί; Τσάμπα τόσο μελάνι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:16εμένα μ'αρέσει που βάζουν και το brand name στη παρένθεσηST48410 έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:09 Από το άρθρο του πρώτου θέματος.
11. Δούσης Ιάσων (Τζέισον Αντιγόνη), Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Αρχίσαμε τους ρεφορμισούς βλέπω. Βέβαια, όπως και η Δούρου, θα πάει άκλαφτο.αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Ρένας Δούρου για να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
- Golden Age
Τόσο αυτος, όσο και η άλλη η "φεμινίστρια" που κατεβαίνει με το Γερουλάνο παίζει να 'καναν χαβαλέ.
Να είδαν που έχει "πολιτικό ψωμί" σήμερα στο "συνταγματικό τόξο" και σου λέει, ας υποδυθούμε αυτούς τους ρόλους και θα πάμε μπροστά. Δεν έχασαν.
Να είδαν που έχει "πολιτικό ψωμί" σήμερα στο "συνταγματικό τόξο" και σου λέει, ας υποδυθούμε αυτούς τους ρόλους και θα πάμε μπροστά. Δεν έχασαν.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σωστή παρατήρησηST48410 έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:42Αυτό είναι εύλογο. Τόσα χρόνια με αυτό έγινε γνωστός. Πως θα καταλάβουν ποιος είναι τώρα με το σακάκι; Κρίμα πάντως. Τόσες σελίδες γράφαμε, τον υποστήριξαν συγκεκριμένοι με τα χίλια ενώ θα μπορούσαν να κρατούσαν κάποιες αποστάσεις, έγινε και η βουλή ακόμα άνω κάτω για να μην καταπιέζονται τα άτομα χωρίς φίλο και τελικά ούτε τα προσχήματα: Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού. Γιατί διευθυντής και όχι (το) διευθυντί; Τσάμπα τόσο μελάνι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:16εμένα μ'αρέσει που βάζουν και το brand name στη παρένθεσηST48410 έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:09 Από το άρθρο του πρώτου θέματος.
11. Δούσης Ιάσων (Τζέισον Αντιγόνη), Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όταν κατέβω κι εγώ στις εκλογές, στο ψηφοδέλτιο δίπλα από το όνομά μου θα βάλω σε παρένθεση αλογομούρης να με ψηφίσουν οι συνπχωρουμίτες μου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ξεσκίστηκαν τόσα χρόνια να κάνουν τον καραγκιόζη, δικαιούνται μιά πιό επιτελική θέση γιά ξεκούραστο μεροκάματο.Golden Age έγραψε: 02 Απρ 2019, 13:21 Τόσο αυτος, όσο και η άλλη η "φεμινίστρια" που κατεβαίνει με το Γερουλάνο παίζει να 'καναν χαβαλέ.
Να είδαν που έχει "πολιτικό ψωμί" σήμερα στο "συνταγματικό τόξο" και σου λέει, ας υποδυθούμε αυτούς τους ρόλους και θα πάμε μπροστά. Δεν έχασαν.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Βινόσαυρος
εγω αμφισβητώ, ένας κρατιστής είναι που πουλάει νεοφιλελευθερισμόsouthern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:33 Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί την επαγγελματική πορεία του Θάνου τζημερου και τις καθαρές θέσεις του. Ο Πατούλης αποδείχτηκε επιτυχημένος δήμαρχος συν ότι ήταν ομιλητής και στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό.
σε ανθρώπους που δε θα έβγαζαν ούτε το πρώτο έτος μιας οικονομικής
σχολής.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Είναι αυτοδημιούργητος. Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.Βινόσαυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 18:07εγω αμφισβητώ, ένας κρατιστής είναι που πουλάει νεοφιλελευθερισμόsouthern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:33 Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί την επαγγελματική πορεία του Θάνου τζημερου και τις καθαρές θέσεις του. Ο Πατούλης αποδείχτηκε επιτυχημένος δήμαρχος συν ότι ήταν ομιλητής και στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό.
σχολής.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Βινόσαυρος
ενταξει, ουτως ή άλλως δεν ψηφίζουμε γιαυτό αλλά για πολιτικές θεσειςsouthern έγραψε: 02 Απρ 2019, 18:09Είναι αυτοδημιούργητος. Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.Βινόσαυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 18:07εγω αμφισβητώ, ένας κρατιστής είναι που πουλάει νεοφιλελευθερισμόsouthern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:33 Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να αμφισβητεί την επαγγελματική πορεία του Θάνου τζημερου και τις καθαρές θέσεις του. Ο Πατούλης αποδείχτηκε επιτυχημένος δήμαρχος συν ότι ήταν ομιλητής και στα συλλαλητήρια για το μακεδονικό.
σχολής.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Έχετε δίκιο.Βινόσαυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 18:12ενταξει, ουτως ή άλλως δεν ψηφίζουμε γιαυτό αλλά για πολιτικές θεσειςsouthern έγραψε: 02 Απρ 2019, 18:09Είναι αυτοδημιούργητος. Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.Βινόσαυρος έγραψε: 02 Απρ 2019, 18:07
εγω αμφισβητώ, ένας κρατιστής είναι που πουλάει νεοφιλελευθερισμό
σχολής.
Άντε, και σε περικύκλωση της Επιδαύρου, αν ανεβεί κανένας ομοφοβικός Αριστοφάνης που κοροϊδεύει τους θηλυπρεπείς.
Ordem e Progresso.
Τωρα που ειδα και τη φωτο του με την Δουρου, παει και στο νημα των ελιγμων, αυτουσιο.Σαμψών έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:58Αρχίσαμε τους ρεφορμισούς βλέπω. Βέβαια, όπως και η Δούρου, θα πάει άκλαφτο.αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Ρένας Δούρου για να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
- Eθνικοκοινωνιστης
ισοθεος ΠατεληςJolly Roger έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:19Συνειδητοποιημένοι ιμπεριαλιστές. Ξέρουν ότι ο ελτζιμπιτισμός βοηθάει την αμερικάνικη κυριαρχία στον κόσμο, όπως είπε και ο Μήτσος ο Πατέλης:southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:11 Εγώ πάλι προτιμώ τους LGBT for Trump.άνθρωποι με ανησυχίες σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα, όχι δικαιωματακηδες. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και λογιστής εκπρόσωπος των οικογενειών ουράνιο τόξο. Μου αρέσει περισσότερο το στυλ του.
η lgbt κουλτουρα χρησιμοποιειται εργαλειακα απο την φιλελε δυση για να περασει και να συντηρησει τις πιο αντιδραστικες οικονομικες πολιτικες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός