https://www.protothema.gr/politics/arti ... xi-dourou/

Δεν εχει πατο το βαρελι.

εμένα μ'αρέσει που βάζουν και το brand name στη παρένθεσηST48410 έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:09 Από το άρθρο του πρώτου θέματος.
11. Δούσης Ιάσων (Τζέισον Αντιγόνη), Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

ο κλασιδιαρης που εχει εργαστει, για πες μας...southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:11 Καμία σοβαρή εργασιακή εμπειρία; Κανένα πτυχίο; Τίποτα πέρα από προκλητικές δηλώσεις και φωτογραφίες;;
Ρωτά οπαδό της ΧΑ. Καλό είναι να ψηφίζουμε ανθρώπους με σοβαρή εργασιακή εμπειρία.μίστερ μαξ έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:29ο κλασιδιαρης που εχει εργαστει, για πες μας...southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:11 Καμία σοβαρή εργασιακή εμπειρία; Κανένα πτυχίο; Τίποτα πέρα από προκλητικές δηλώσεις και φωτογραφίες;;
Συνειδητοποιημένοι ιμπεριαλιστές. Ξέρουν ότι ο ελτζιμπιτισμός βοηθάει την αμερικάνικη κυριαρχία στον κόσμο, όπως είπε και ο Μήτσος ο Πατέλης:southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:11 Εγώ πάλι προτιμώ τους LGBT for Trump.άνθρωποι με ανησυχίες σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα, όχι δικαιωματακηδες. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και λογιστής εκπρόσωπος των οικογενειών ουράνιο τόξο. Μου αρέσει περισσότερο το στυλ του.
Τοσα χρονια στην ευπ δεν πιανονται;μίστερ μαξ έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:29ο κλασιδιαρης που εχει εργαστει, για πες μας...southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:11 Καμία σοβαρή εργασιακή εμπειρία; Κανένα πτυχίο; Τίποτα πέρα από προκλητικές δηλώσεις και φωτογραφίες;;
LGBT δεν σημαίνει απαραίτητα και αριστερός ακτιβιστής. Άλλωστε και αυτοί πλήττονται από την αποτυχημένη οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως το να εκτιθεσαι πολιτικά με τη παράταξη που ταυτίστηκε με τις τραγωδίες στο Μάτι και τη Μάνδρα δεν είναι καλή επιλογή. Θα ψηφίσω Τζημερο στον α γύρο και στο β Πατούλη.Jolly Roger έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:19Συνειδητοποιημένοι ιμπεριαλιστές. Ξέρουν ότι ο ελτζιμπιτισμός βοηθάει την αμερικάνικη κυριαρχία στον κόσμο, όπως είπε και ο Μήτσος ο Πατέλης:southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:11 Εγώ πάλι προτιμώ τους LGBT for Trump.άνθρωποι με ανησυχίες σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα, όχι δικαιωματακηδες. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και λογιστής εκπρόσωπος των οικογενειών ουράνιο τόξο. Μου αρέσει περισσότερο το στυλ του.
σίγκνατσουρ ματήριαλ.southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:28Θα ψηφίσω Τζημερο στον α γύρο και στο β Πατούλη.Jolly Roger έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:19Συνειδητοποιημένοι ιμπεριαλιστές. Ξέρουν ότι ο ελτζιμπιτισμός βοηθάει την αμερικάνικη κυριαρχία στον κόσμο, όπως είπε και ο Μήτσος ο Πατέλης:southern έγραψε: 02 Απρ 2019, 12:11 Εγώ πάλι προτιμώ τους LGBT for Trump.άνθρωποι με ανησυχίες σε κοινωνικά και οικονομικά θέματα, όχι δικαιωματακηδες. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και λογιστής εκπρόσωπος των οικογενειών ουράνιο τόξο. Μου αρέσει περισσότερο το στυλ του.