Γιαπονέζος μάγειρας με καταγωγή από τον ΠόντοMaspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47 Funky Gourmet, μισελέν και αστέρια μάντολες...
Μπήκα από περιέργεια στο site τους. Για τι μαλακίες πληρώνει χρήματα ο κόσμος...
Και τι είναι ο Γλωσσίδης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet
"Nα φας κιοφτέ τηγανιτό από του κυρ-Θανάση στο Μπραχάμι να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη¨Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47 Funky Gourmet, μισελέν και αστέρια μάντολες...
Μπήκα από περιέργεια στο site τους. Για τι μαλακίες πληρώνει χρήματα ο κόσμος...
"Σούπα;;; Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν για τα όργιά τους αυτοί!!"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Νταξ αυτά είναι αναμενόμενα σε μια χώρα όπου ποδοσφαιροποιεί όχι απλά την τηλεόρασή της, αλλά και την ίδια την πολιτική.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τις μέχρι τώρα κριτικές, φαίνεται πως ο ιάπωνας σουβλατζής το άξιζε περισσότερο.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τις μέχρι τώρα κριτικές, φαίνεται πως ο ιάπωνας σουβλατζής το άξιζε περισσότερο.
είσαι της λογικής "να φας πιτόγυρο απο τον Νώντα τον γκαβό, να ξεχάσεις και αστέρια και φεγγάρια";Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:49Αφού γράφω ότι μπήκα από περιέργεια στο site. Φαίνεται να έχω πάει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γελάω γιατί κατάλαβα ποιον λες. Ούτε εγώ θα πήγαινα.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:49Σοβαρα μιλαω.Αυτο που κανουν δεν ειναι ενδειξη σοβαρης επιχειρησης.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
fagano3
Το κακο της δημοκρατιας του ιντερνετ.Ερμής έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:48 Απο την άλλη αυτό είναι το ίντερνετ.
να σχολιάζει το τάδε πιστοποιημένο δις, κάποιος που δεν έχει φάει κάτι περισσότερο απο σουβλάκι αλβανικό
να σχολιάζει το τάδε αυτοκίνητο κάποιος που δεν έχει οδηγήσει ούτε πατίνι
να σχολιάζει τον τάδε πρωταθλητή κάποιος που για να σηκωθεί απο τον καναπέ χρειάζεται χειρουργική επέμβαση
Θεωρώ οτι οι μόνοι που επηρεάζονται απο τους παραπάνω είναι οι υπόλοιποι παραπάνω, που δεν έχουν κάνει ακόμη αντίστοιχη κριτική
Έχεις πάει;Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47 Funky Gourmet, μισελέν και αστέρια μάντολες...
Απο την αλλη αν εισαι τουριστας σε ξενη χωρα και θελεις να φας σε καλο εστιατοριο θα μπεις π.χ. σε σαιτ οπως της μισελεν οπου προτεινει εστιατορια οχι μονο μισελενατα.
Μετα θα βαλω τα εστιατορια στο γκουγκλ για να δω τοποθεσιες.
Αν δεις οτι εχεις δυο επιλογες και η μια εχει 2 αστερια και η αλλη 5 θα πας στα 5, δεν θα καθισω να διαβασω τα σχολια και μαλιστα σε γλωσσα που δεν ξερω.

τηλεσκουπίδια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
όταν θέλω να πάω σε ένα απλο εστιατόριο θα κοιτάξω τα ratings, όταν θέλω να πάω σε κάτι περισσότερο όχι, θα κρίνω μόνος μου.fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:54
Το κακο της δημοκρατιας του ιντερνετ.
Απο την αλλη αν εισαι τουριστας σε ξενη χωρα και θελεις να φας σε καλο εστιατοριο θα μπεις π.χ. σε σαιτ οπως της μισελεν οπου προτεινει εστιατορια οχι μονο μισελενατα.
Μετα θα βαλω τα εστιατορια στο γκουγκλ για να δω τοποθεσιες.
Αν δεις οτι εχεις δυο επιλογες και η μια εχει 2 αστερια και η αλλη 5 θα πας στα 5, δεν θα καθισω να διαβασω τα σχολια και μαλιστα σε γλωσσα που δεν ξερω.
Αν και τώρα που τα κοιταξα λιγάκι στο tripadvisor 5 αστέρια έχουν τα μισελενάτα σε Αθήνα και κάποια στο εξωτερικό.
Μην ξηγιέσαι έτσι για τον Γκόρντον, αγαπώωωωω!!!
- YouOnlyLiveOnce
Και εγω μπαινω και βλεπω κριτικες ,αστερια κτλ αλλα διαβαζω οντως τα σχολια.
Θελω να δω τι προτεινουν οι περισσοτεροι,τι δεν του αρεσε.
Τι να προτιμησω να δοκιμασω και τι οχι.
Τωρα αν εβλεπα τετοια σχολια δεν θα με επηρεαζε.Και σιγουρα θα προτιμουσα να διαβασω σχολια πχ στο tripAdvisor και οχι στο φβ.
Θελω να δω τι προτεινουν οι περισσοτεροι,τι δεν του αρεσε.
Τι να προτιμησω να δοκιμασω και τι οχι.
Τωρα αν εβλεπα τετοια σχολια δεν θα με επηρεαζε.Και σιγουρα θα προτιμουσα να διαβασω σχολια πχ στο tripAdvisor και οχι στο φβ.
- YouOnlyLiveOnce
Δεν σου εχει τυχει ποτε να εχεις κατι στο μυαλο σου που να θεωρεις οτι δενMaspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:55 όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
σου ταιριαζει και τελικα να το δοκιμασες και ειπες wow δεν το περιμενα ειναι τελειο,
και τι εχανα τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει κτλ;
Τρολάρει. Έπεσα και εγώ στη λούμπα πρινYouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:03Δεν σου εχει τυχει ποτε να εχεις κατι στο μυαλο σου που να θεωρεις οτι δενMaspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:55 όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
σου ταιριαζει και τελικα να το δοκιμασες και ειπες wow δεν το περιμενα ειναι τελειο,
και τι εχανα τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει κτλ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 824 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0